Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spostrzegawczyyyyy

schemat tematów na forum

Polecane posty

Gość Super topik
brawa dla kogos ,kto założył ten topik.Czytam Was i płaczę ze smiechu. Znajdzcie cos jeszcze.Pozdrawiam:):):)

Gość Super topik
z tymi kotami to sie dopiero usmiałam:)

nie pamiętam czy ktoś to dał: * moja siostra/ mama/ tata/ bacia/ przyjaciólka/ szwagierka/ kuzyn/ pies nie cierpi mojego faceta/ brata/ mamy/ taty/ babci/ teściowej/ bratowej/ kanarka :P i co ja mam zrobić? pOmuRzcIe! * jak się ubrać (lub co gorsze - co mam ubrać) na imprezę do rodziny/ na sylwestra/ na komunię/ na wesele/ do klubu/ po pubu itd. :P czy zielona suknia wieczorowa i błękitne mokasyny będą odpowiednim strojem na taką imprezę? :)

Gość antośka
ale padaka :-D :-D dawno się tak nie uśmiałam

Gość frija
Daj zdjęcie oczu/stóp/cycków/duzego palucha u nogi. Od jutra jestem na diecie 1000 kcal. Chce schudnąc do Sylwestra / wakacji / randki 20 kg. Utyłam tyle przez pięć lat, ale schudnę w tydzień. Od wczoraj jem po 300 kcal. Śmierdzą i pieką mnie stopy. Bardzo mi się pocą i mam jakieś dziwne krostki. Nie byłam u lekarza, ale na 100% nie jest to grzybica. Czy nacieranie moczem pomoże? analogicznie Mam grzybicę pochwy, ale do lekarza nie pójdę. Jak wyleczyć się czosnkiem/urynoterpia/rozmową na forum? analogicznie Boli mnie ząb; mam taką dziurę, że ciężko mówić o zębie, ale na pewno nie pójdę do dentysty. Jak wyleczyć go na forum? analogicznie Mam łupież. Czy myjąc głowę płynem do mycia naczyń zmieszanym z popiołem z papierosów wyleczę dolegliwość? A może pomoże ssanie oleju? itp. "lecznicze" Tamta aktorka jest szmatą, sramta to dziwka, owamta to paskuda a ja jestem piękna. Ranking ulubionych seriali / książek/ filmów / piosenek...

Gość frija
do laidy nie do wyszukiwarki a do paska adresu PRZEGLĄDARKI. a to, że na forum jest zjebana funkcja wklejania linków i jeśli nie da się spacji lub enter po podaniu adresu, to podczepia się jakieś gówno, to wina tego, kto napisał program a nie uzytkowników.

Dziękuję za zwrócenie uwagi :) w schemat poprawiania innych wpisuje się znakomicie :P Reszta część wypowiedzi to już chyba nie do mnie...(?)

Ups - i kolejny błąd do wytknięcia... \"Reszta wypowiedzi\" miało być ;)

Gość to są dramaty a nie tematy
nie ma się co dziwić. Na forum obecnie jest pełno dzieciaków, a one nie mają innych problemów.

Gość albo...
tematy w stylu: smutno mi tak mi źle itp

Gość walikonie raczki na kolderke

Gość ludzie zanim
Laida ---> popatrz na to z drugeij strony :P my wytykamy komuś zle wklejenie llinka co nie znaczy, ze nie potrafimy skopiowac go sobie do przeglądarki :P tylko dlaczego my mamy to robic ?? dlatego, że ktos nie potrafi dac ENTERA po linku mimo, że non stop ktos o tym pisze ?? :P :D :D

ludzie zanim - spojrzałam z drugiej strony, i z trzeciej, i z czwartej... no dobra, masz rację!!! :D

Gość łączenie tematów
DEBILNE TEMATY W KAFETERII...... ------------------------------------------- 00:41 malinowy ogródek zauwazyłam ze niektre tematy zakadane prze forumowiczów sa tak debilne ......że brak mi słów po co zakładac 50 tematów o wzroscie to dody, to fergii, to mandaryny albo o wieku PRZECIEZ WYSTARCZY WPISAC W JAKAKOLWIEK PRZEGLĄDARKE HASŁO I GWARATNTUJE ŻE KAŻDY - POWTARZAM - KAŻDY ZNAJDZIE ODPOWIEDZ MOZE WPISZEMY TU PARE DEBILNYCH TEMATÓW Z FORUM>>>>> NP. DODA- 158 CM WZROSTU no dobra- to ile lat ma Fergie????? DOBRUSIA Z BARU2 ..gdziemoge znależć jej zdjęcia?prosze o pomoc Ile Tamara Arciuch ma centymetrów wzrostu? Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Ile wzrostu ma edyta herbuś ?błagam powiedzcie prosze.. Kto to jest ta Alżbeta Leńska?? Macie jej fotki?? TO KILKA PRZYKŁADÓW - ALE TEGO JEST MNÓSTWOOO 00:43 łylma Ile macie centymetrów wzrostu? (ost.) debilniejszego nie znam 00:52 kesksówka nicole richie! tylko 152 cm! 01:03 żenuła przez z z kropką masz racje niektóre tematy sa tak głupie że sie dziwie dlaczego moderatorzy tego nie wykasowuja ten pewnie tez wykasuja bo psujesz opinie hehehehe powodzenia a na marginsie ktos chcial z psem stosunek uskuteczniac. ale ludzie to maja pomysly 01:31 jjkwksjsksk ten jrst jeszcze bardzirj debilny niz te wszystkie. skoro uwazasz ze sav tu vglapie tamaty i ja taz tak uwazam ale nie komentuje i ty wez ze mnie przyklad bo ten jaes tak samo glupi i tylko cie pojada. 05:43 ja już to wiem Jakby nie było debilnych tematów to forum by już dawno padło na pysk. 05:47 Mortifer (columbowie@wp.pl) najbardziej debilne topiki tworzą ci, którzy dopiero co wleźli i nie dotarło do nich iz kafeteria to zabawa, a nie wykład na studiach. Forum jest moim grobem 05:51 Tez tu wchodze dla zabawy a nie by sie wymadrzac, co mnie nie ciekawi to omijam. A lubie sie posmiac i czasem takie tematy mnie rozsmieszaja. Jak ten: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3199017&s tart=0 09:05 Myrevin Taaa..ten jest niedebilny.

Gość k.d.
''Co na prezent dla mojego Misia'' ;-)

Gość k.d.
''Mam 50 lat i jestem dziewicą ( prawiczkiem), ktoś jeszcze? '' ;-)

Gość łączenie tematów
wkurzające tematy 10:39 43R chcę schudnąć, on mnie olewa, nie umiem robic loda, wasze ulubione pozycje, pierwszy raz, okres mi sie spóźnia czy jestem w ciąży..... 10:41 nowalijkaa wg mnie nie ma bardziej wkurzającego tematu niż CZY JESTEM W CIĄŻY a co my wróżkami jesteśmy 10:42 jak nic jesteś w ciąży no raduj się!!! 10:42 24 a co powiecie o "moge zostac modelka, moje fotki sa www. itd"? 10:45 najgłupsze to ważę 150 kg, nikt mnie nie chce. Pusia albo , facet zrobił mi palcówkę, czy jestem w ciąży ? albo , mam 40 lat i jestem dziewicą, ktoś jeszcze ? 10:51 43R no zapomniałam o dziewictwie, ale tego też jest full 11:01 43R nie jestem dziewicą ..Przegrałam życie 11:04 lilly rose "jestem piękna" hahahaha 'Bomba sprawa'

* czy jest tu może jakaś dziewczyna / chłopak z Anglii, z Kutna, Wrocławia, Sydney, Pcimia Dolnego?! :) * miłośniczki facetów z długimi włosami/ krzywymi nosami/ z kolczykami w pępku/ policjantów/ żołnierzy - wpisujecie się!!!!! :D * jestem z Feliksem już 4 lata, ale trzech dni kocham innego :P co zrobić! help! ni9ech mi ktoś pomoże plisss :P

Fakte faktem, topik umiera troszke smiercia naturalną ;) ale moze to wina ze jakos ludzie zmadrzeli ;) Postanowiłam ze będe tu pisac wszystko co mnie smieszy z topików, chociaz w sumie chyba juz taki jeden tu kiedyś napotkalam ale co tam ;P a wiec zaczynam :) \"Ogladam zdjęcia z sylwestra i poraz kolejny dochodze do wniosku, co ja tam robie? Ja na tych zdjęciach tylko strasze. Oni wszyscy jak wyjęci z Mody na Sukces a ja...szkoda gadać. Bardzo ich lubie mają super charaktery, ale przebywając z nimi poprostu płakać mi się chce....\" Powiem tyle... niektórzy smutni to naprawdę sobie sami grób kopią ;)

I ostatnie schematy... :o \'co byc zrobiła gdybyś dowiedziała sie ze twój facet ma operacje plastyczne, jest/ nie jest prawiczkiem\' :o God damn it ;)

Gość ***9877
jestem ze wsi czy przegrałem życie?:classic_cool:

* dlaczego pociągają was dranie/ brutale/ blondyni/ bruneci/ chudzi/ grubi/ z kasą / bez kasy? * gdzie jest topic o Murzynach/ o skowronku/ o obrazach/ o słonecznikach itp. bzdetach? :) lub podobnie: * kto skasował mój topic?! :) * co sądzicie o seksie na pierwszej/ drugiej/sto dwudziestej piątej randce? :) albo: * na tym topiku udzielam rad dotyczących związków/ mody/ urody/ ubrań/ muzyki/ budowy statków itd. :) agusiak-> topic umiera, bo większość schematów została wyczerpana (??) :)

\"i do schematu\" nigdy nie mow nigdy :) bo obawiam się że dojdzie jeszcze trochę ;) w końcu zima, ciepła bo ciepła ale większosć ludzi woli spędzać wieczory w domu zamiast wychodzić na pluchę ;) a kolejni ludzie będą kolejne pytania zadawać, sensowne, mniej sensowne i bezsensowne ;)

Twoje obawy Agusiak potwierdzają się :) myślę, że do schematu można dorzucić jeszcze topiki stylu: * ile to jest 1008476523 zł brutto? ile z tego na rękę? * jak długo idzie list z Zielonki do Koziej Wólki :) * kto mi złoży życzenia? kto mi powie dzień dobry/ dobranoc/ dobry wieczór i do widzenia? :P * czy lepiej kupić pieska czy kanarka? a może strusia? a co sądzicie o mrówkach? jakie są w hodowli? :P

Gość no to ci powiem że
najdurniejszy temat i wzbudzajacy największe emocje , mieć meża czy konkubinat, miec dziecko czy nie.

hehe weszłam na chwilkę na kafeterię i co widzę :) kolejny schemat:P * czy warto studiować medycynę? czy może lepiej geodezję? :P