Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssss a

zastanawiam sie jak byc sexi w 6 mc

Polecane posty

Gość ssss a

ubieram sie super, jestem szczupla, dbam o siebie, chodze do fryzjera itd... a jednak nie czuje sie w lozku tak pewnie jak przed ciaza... wiem ze wygladam ladnie, atrakcyjnie... ale czy seksownie? nie wiem co moge zrobic by czuc sie w lozku demonem sexu( zabawnie to brzmi):).. maz patrzy na mnie maslanymi oczkami.. czuje ze mnie kocha ze go pociagam a jednak jest cos takiego w jego spojrzeniu... jakis taki spokoj, rozanielenie, zero agresji... a ja bym chciala zeby patrzyl na mnie jak kilka miesiecy temu- jak na sexowna laske, czasem jak na kawal miecha;):P... chcialabym wlozyc ponczochy samonosne... mam taki fajny komplecik - koszulke i sliczne ponczoszki... ale kurde bede czula sie jak sliczna(sorry za skromnosc ale jestem niezla poprostu) niewiasta w stanie blogoslawionym... a ja chce byc kawalem miecha dla meza przez chwile!!! bzykac sie, sapac jeczec dyszec i nie widziec w jego oczach tego... no kurde tego czegos co pojawilo sie wraz z ciaza

Mysle,ze Twoj maz widzi w Tobie nie tylko kobiete ale i matke waszego dziecka:) moze troszke boi sie ,ze zrobi krzywde dziecku.pogadaj z nim o tym:) Zobaczysz po porodzie wszystko wroci do\"normy\' a moze bedzie jeszcze lepiej;)

Gość kluska serowa.
a sprobuj byc seksi w 8 miesiacu. powodzenia :)

ssss a - rozbawiłaś mnie bardzo swoim postem :-D Samym problemem, szczerością i "skromnością" :-D Ale bardzo pozytywnie. Szczerze mówiąc to trudno mi uwierzyć, że kobieta w 6 mcu ma takie zachcianki, jak sobie siebie przypomnę... Tylko że ja raczej wyglądałam i czułam się jak wieloryb bez wody na plaży, upały wtedy były nieziemskie. Myślę, że nie możesz wymagać od męża żeby Cię traktował jak kawał mięcha, bo widok obcej ciężarnej zazwyczaj rozczula, a co dopiero swojej :-) Ale na pewno rozmowa dobrze Ci zrobi. Te parę miesięcy wytrzymasz jeszcze. A wtedy dopiero będzie się działo... :-D

buszmenka-święta racja!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha też miałam podobnie jak ty- nie martw się jeszcze troszke i wszystko wróci do normy ;)

Gość sisi22
sssa-kobieta w ciazy dla faceta to nic seksownego,faceci sa bardzo wizualni,nieukryjesz brzuszka,a sama swiadomosc ze cos tam jest......

nie to, ze atakuje :classic_cool:, ale chyba lekko przesadzilas z ta waga..........jest to fizycznie niemozliwe poprostu

ufliczku malutki:O po pierwsze ciąża nie trwa wiecznie po drugie - a skąd ty wiesz że mąż cię nie zdadzał co;) ?? skoro tak samo byłaś do niedawna szpetną ciężarną gratuluję synka - to tak w ramach błysku sympatii dla twojego odwiecznego temperamentu ;)

zamiast radzic autorce, wy sie klocicie..........zaraz topik pojdzie na smietnik i juz nie bedzie fajnie :classic_cool: ps. zrobmy tak, to ja jestem wieloryb brzydki, szpetny, tlusty, maz mnie zdradza, nie jestem sexi........a Wy wszystkie ladne i szczesliwe :classic_cool: ps2. nie lubie klotni, yahhhhhhhhhhh, fuj :O :classic_cool:

oooooooo a tu się nie zgodzę- też mam 42 kilo sexownośc nie ma absolutnie nic wspólnego z tuszą- można mieć 40 kilo i mozna mieć 100 i być sexowna- to ma się we krwi

Kategorycznie protestuję przeciwko stwierdzniu, że kobieta w ciązy nie jest sexi!!!!!!! OCZYWIŚCIE ŻE JEST SUPER-SEXI!!!! Ciąża to czas gdy jest nie 100%-ową a 200%-wą!!! Czasem nawet 300%-wą jesli to ciąża bliźniacza. Zobaczcie sami - czyż one nie są PREPIĘKNE///!!!! http://www.dpchallenge.com/image.php?IMAGE_ID=460450 http://onephoto.net/info.php3?id=469658 http://www.photokonkurs.com/comments.php?pid=97184&voteres=1 http://www.photokonkurs.com/comments.php?pid=139857&voteres=1 http://www.dpchallenge.com/image.php?IMAGE_ID=613325

moze nie bede oceniac tutaj pewnych postow,ale napisze cos z wlasnego doswiadczenia. jestem w ciazy.wielokrotnie maz mi mowil,ze ma ochote pokochac sie ze mna tak jak zawsze ale sie boi ,aby cos sie nie stalo dziecku.mowi mi ze slicznie wygladam z brzuszkiem i to jest zaszczytem dla niego isc ze mna z tym brzusien odstajacym. bardzo spodobal mi sie pierwszy post autorki:D napewno jestes ladna i zadbana kobieta i o siebie nalezy dbac zawsze. musze sie wziac za siebie,bo sie troche zaniedbalam.pozdrawiam👄👄👄

no 2 są bardzo sexi - reszta tak sobie

na potrzeby topiku powiem tak: maz nie moze na mnie patrzec (olaboga, jaka ja biedna :( ), mowi, ze jestem beeee (nie mylic z baranem) i przeniosl sie do piwnicy (nie mamy piwnicy, ale to net, mozna nasciemniac). Prywatnie zas, jestem w koncowce ciazy, przytylam 20 kilo i codziennie slysze: kocham Cie skarbie, za to, ze jestes, za to, ze nosisz nasze dziecko i za to, ze robisz mi kanapki :classic_cool: ps. tez go kocham :)

mówisz- masz mantodea jesteś dla kogoś niemiła :P teraz gryź :P :D

mantodea prosze nie zartuj!!!!!!!!!!dosc,ze mam ostatnio doła to jeszcze bede myslec czy mezowi sie podobam czy nie.mowi mi ,ze wygladam slicznie,caluje mnie po brzuchu itd,no ale ciaza to nie wiecznosc;P

ale przesrane macie, jak byłam w ciąży to mój mąż robił mi śniadanie obiad a nawet kolację :D, zresztą do dzisiaj robi :P

cześć ufliczku! Widzę, że szumisz :D Zaraz Cię zlinczują ;)

hihihi na chwilę przyszłam :) w ciąży można byc ładną, zadbaną itp. ale seksowna to bym nie powiedziała :D szczególnie, jak ktoś jest cały spuchnięty i go nie widać spoza wielkiego brzucha ;)

Bardzo przepraszam! :( 🌻 Post z 14.59 zgłosiłem już na śmietnik. Linki miały wieść do pieknych zdjęć a na skutek jakichś zabezpieczeń prowadzą do świńskich stron :o Moją intencją było pokazać piękno ciała oczekującej mamy ale coś mi nie wyszło. Jeszcze raz przepraszam i serdecznie pozdrawiam wszystkie \"brzuchatki\" JESTEŚCIE WSPANIAŁE!!! 🌻🌻🌻

Podtrzymuję jednak to co napisałem dlatego powtarzam ten post ale bez trefnych fotek :) : Całkowicie popieram tych facetów, ktorzy uwielbiają swoje zony w stanie blogosławionym! Sam robiłem to samo gdy Moja Pani była "przy nadziei". Uwilbialem ją wtedy szczególnie i nazywałem Kochanym Brzuchatkiem.

W sumie ciekawy temat i fajnie że pojawił się też facet - dzięki bywalec1 :) Mój mąż tez za mną szaleje i jestem dla niego jak najbardziej pociągająca, tyle że pewnie ktoś zaraz napisze "no a co Ci ma niby mówić?". Dlatego tym bardziej cieszą mnie wpisy bywalca! A co do ostrego seksu, to wiadomo że nie jest teraz najbezpieczniejszy, więc można się powstrzymać jeszcze trochę.