Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jomi

Pmocy!!!!

Polecane posty

Gość jomi

Pmóżcie dziewczyny.biore tabletki alee ostatnio nieregurlanie,a to przecież hormony.Z chłopakime spaliśmy zawsze zabezpieczeni a jak nie a dochodził to wylewał całośc na mnie ;lub na recznik.Mimo to od dłuższego czasu mam bóle głowy,zgage i cheć wymiotowania,boli mnie głowa,a i cała mokra jestem.Powiedczie czy mozliwe jest bym była w ciazy.budze sie w nocy i latam do łazienk.Czekam na odpowiedź

Wiesz działanie tabletek jest zależy od ich regularnego stosowania. Skoro nie umiesz się dostosować to grozi Ci ciąża. To bardzo proste. Jeżeli sie boisz zrób test.

zrob tez i po problemie. zadna metoda nie daje 100% pewnosci,jedynie wstrzemiezliwosc :);) moglo byc ze wpadlas skoro bierzesz tabletki nieregularnie. zrob tez i sie okaze czy dzidzia w brzuszku sie rozwija.jakby nie bylo ,masz typowe dla wczesnej ciazy objawy.:( hmm powodzenia!

To są też skutki uboczne tabletek, ale kobiety mają skłonność do panikowania.

Gość mala83.
a ak bardzo nieregularnie je zazywasz? niektore uwazaja ze regularnie to co do minuty, a mozna przeciez do kilku godzin

Gość jomi
Ostatnio bardzo,ale przecież to też rozlegurjue organizm,ale co robic.Mój partner mnie uspokaja,a ja chodze jak mina

Gość kotka czarna
to bierz regularnie i po sprawie. a do konca sie kochalas?

Gość jomi
no do końca ,ale w gumce a czasem 2 a jak miał chęc bez to wylewał na piersi ,brzuch czy uda

Gość jomi
Dziewczyny ,ale jest przed palnowanym okresem