Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy on się nie domyśla

Mąż kupuje mi niewygodne majtki i wkurza się, że mi się nie podobają,...........

Polecane posty

żeby to była 1 para to pryszcz. Ale on to robi 2 razy w miesiącu i wręcz nakazuje mi je nosić. A są to takie różne, przeważnie drogie, stringowate, za tą cenę kupiłabym 20 normalnych, wygodnych, a te mi się w tyłoek wpinają, bo on kupi na oko, czasem aż za ciasne i jest zadowolony

Gość PRZECZYTAJ ULOTKĘ
sprzedawaj na allegro i kupuj sobie takie jakie lubisz 🖐️

powiedziałam mu, a on na to, że każda marzy o takich majtasach, a że ja jestem jakaś niedorobiona

Gość nic nie poradzisz bo
twój mąż to zboczeniec już sie nie zmieni ,trzeba było sie wydac za normalnego 😴

a czemu zboczeniec ?>?????????????????????????????????????????????

Gość nikt mi nie powie
że to normalne że facet lata po sklepach za babskimi mjatkami widac to bardzo lubi 😴 i pewnie takie male rozmairy bo kupuje na siebie , ma mniejszy tylek to na niego pasuja , wiesz ilu takich jest? :D

Gość cderef
no właśnie latają i mają wielką śmiałość to robić

Gość no to koniec
Z prezętami i same se kupujcie .Wieczne pretęsje że to perfumy nie takie że majtki nie takie bo niewygodne .Widocznie facet woli oglądac cie w przyciasnych majteczkach i optycznie ci zmiejszy dupsko niż w gaciach ktore uwydatniają dupę na szafę i do tego z widokiem rdzy na środkuu . A czy zboczeniec to kwestia gustu bo tak naprawę ktoś podobnie napisał -jaką miarą należy mierzyc zboczenie.A może zboczenie to już myślenie o samym seksie .????? Nie dajmy się zwariowac. A jeszcze jedno-przed ślubem to drogie panie same ubieracie najskromniejsze majtki ze nie wspomnę o mini ,szpilkach itp .a już po ślubie i urodzeniu dziecka zamieniacie (TO NIE OGÓŁ)w zimne lodówki i czar pryska . na tyle par znajomych co obserwuję we wszystkich przypadkach to panie płakały śluby i czarowały jakich to meżów będą miec -a teraz "on zboczeniec ", co on chce?? nie wystarcza mu ,że jestem?? itd.

Gość koniec dyskusji
no wiesz postaw sie w roli ekspedientki w sklepie z bielizna ,wchodzi facet 35 letni i myszkuje po polkach z kobiecymi majtkami ,poznije wdaje sie w dyskusje i nieskrepowany prosi o pokazywanie coraz to nowcy par zboczek? jakby to byl jakis maly sklep na uboczu to pewnie by sie kobicina wystraszyla :D juz lepiej kupujcie cos innego ale nie MAJTKI chyba ze ktoras tego chce i sma prosi pytanie czy wy to kupujecie dla swoich kobiet czy dla siebie samych? bo chyba to drugie bardziej. dobrze ze takich typkow jest niewielu EOT

Gość kompletna bzdura
jestes tak tepa ze to sie slabo robi! dla osoby prowadzacej maly sklep z bielizna wszystko jest jedno czy kupuje facet czy kobieta. kazdy normalny pomysli ze jak facet to ze dla dziewczyny, zony, a nie ze dla siebie. jestes jakas popieprzona, ze masz odrazu skojarzenia dziwaczne. klient to klient. w sklepie sie sprzedaje a nie "wystrasza". kretynka!

Gość do tego wyzej
a miałes ty kiedys jakikolwiek sklep?💤 znałes kogos kto pracuje w sklepie i sprzedaje towar?💤 o takich jak ty sie pozniej opowiada i wszystkie sie smieja :D żyj złudzeniami zbokolu 😴

Gość kompletna bzdura
tak, blika mi osoba pracowala przed 1,5 roku w dwoch roznych sklepach z ponoczochami i ogolniej bielizna. zatkalo gowniaro?

Do \"no to koniec\" A próbowałes kiedys nosic za ciasne stringi???? Właściewie dobrane są do wytrzymania ale za ciasne ... Tragedia..

Gość no no...
Już się opułyście, to może teraz się pogryziecie? :) Czy łącze nie pozwala? :D

namów męża, żeby zmierzył te stringi i spytaj czy wygodne? Skoro chce Ci kupować bieliznę, czemu nie wybierzecie sie razem do sklepu i nie wybierzecie czegoś w Twoim rozmiarze i fasonie, który by mu się podobał? Możesz przecież włożyć czasem coś, co cieszy jego oko, byle dało się nosić :)

a moze kupuje te \'ciasnawe\' majtochy bo nie wie jak ma ci powiedziec zebys zrzucila kilka kg :>

\"nie wie, jak ma powiedzieć??\" :) no, to ma facet problem, skoro nie potrafi porozmawiać z własną żoną :) Zamiast kupować majtki, powinien udać sie do terapeuty na trening komunikatywności. Miejmy nadzieję, że to nie ten wariant ;)