Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEST MI PRZYKRO

DOSTAL ODE MNIE KOSZA ALE NIE POWIEDZIAłM KATEGORYCZNIE-NIETERAZ UDAJE ZE MNIE

Polecane posty

Gość JEST MI PRZYKRO

POWIEDZIALAM MU ZE TERAZ NIE CHCE SIE Z NIKIM WIAZAC ALE NIE CHCE Z NIM STRACIC KONTAKTU. ZDENERWOWAL SIE I POWIEDZIAL ZE SIE NIM BAWILAM- ALE TO ON SIE CHCIAL SPOTYKAC I NALEGAL. TERAZ UDAJE ZE MNIE NIE ZNA MIJA MNIE NA UICY JAK OBCA OSOBE. TROCHE MI PRZYKRO Z TEGO POWODU BO DALEJ MI SIE PODOBA CO MYSLICIE O JEGO ZACHOWANIU ? PEWNO NIE MA JUZ SZANSY NA ODNOWIENIE TEJ ZNAJOMOSCI:-(

Gość JEST MI PRZYKRO
musialam to wyrzucic z siebie bo mnie to dreczy teraz

Gość felekkurde
skad jestes? pewnie to Ty!;)...

Gość JEST MI PRZYKRO
nie podpuszczaj mnie :-)

Gość felekkurde
M.?

Gość aga-26-lat
Ja kiedys chcialamodrzucic chlopaka bo jakos nie zrobil na mnie wielkiego wrazenia gdy sie poznalismy. Cos mnie powstrzymalo i dalam jemu w wlasciwie nam a on dzis jest moim mezem. Gdybym wtedy zerwala ta znajomosc omineloby mnie to szczescie. Zadzwon do niego i wytlumacz mu o co chdzi. On po prostu poczul sie odrzucony i go to zabolalo pozdrawiam

Gość JEST MI PRZYKRO
co znaczy to M ??

Gość felekkurde
Twe imię!

Gość a mnie wkurza
ze faceci jak nie moga liczyc na cos wiecej to sie zmywaja, bo co bedzie taki gadal z dziewczyna bezinteresownie

Gość felekkurde
ej odpowiedz jest banalna! Bo potem z nas robicie sobie przyjaciół- wafli a gdy sobie kogos juz znajdziecie to macie nas w dUpie!

Gość JEST MI PRZYKRO
coż moje imie nie zaczyna sie na M to co napisałam pewno przypomniało ci jakas sytuacje odpisz czy jestes facetem czy kobietą ? pozdro:-)

Gość felekkurde
jestem facetem i udaje ze jej nie znam bo ją kochalem. Nie chce sobie robic nadziei i myslec o niej. Nawet sobie wymyslilem za co moge jej nie lubic...

Gość a mnie wkurza
etam ..sa faceci ktorych chce miec za przyjaciol a oni sie zmywaja.. przykre to bo ich lubie a mam wrazenie, ze facet jak tak sie odwraca to nie przez urazona dume, ale przez konsumpcyjne traktowanie znajomosci pewnie ze nie zawsze tak jest, ale mi sie czesto zdarza

Gość JEST MI PRZYKRO do felek
a napisz mi jeszcze -sorki za ciekawosc, kto zrobił pierwszy krok ty czy ta dziewczyna ?

Gość felekkurde
no masz racje bo ja ostatnio tylko tak patrze na kobiety i za cholere nie moge tego zmienic, a chcialbym..

Gość a mnie wkurza
a no widzisz...

Gość do felka
czemu tak patrzysz? moze dlatego, ze fcet dzis moze miec kobiet na pęczki....:o nieważne

Gość felekkurde
JAK MI PRZYKRO- ona!:P, ale cos sprawilo ze nagle przestala sie mna interesowac, nie wiem bylismy ze soba trzy dni w jednym miejscu i odrzucila mnie. ------- nie wiem nie mam kobiet przyjaciółek, mam tylko znajome, a kazda ktora proboje miec ze mna lepszy kontakt wlasnie cholera tak traktuje i mozesz mi walnąć za to w łeb.

a ja to zrobilam taki numer ze powiedziałam chlopakowi co ponoc był mna zainteresowany zeby spotykał sie z moja kolezanka i jeszcze mu zyczylam szczescia bo ta laska niby na niego leciała ale i tak nie byli razem i byla taka sytuacja pozniej ze: ja, on i ta laska -kazdy byl sam i nie miał nikogo do dzis zaluje ze mu zaproponowalam inna dziewczyne ale on sie obraził calkiem na mnie tez udawal ze mnie nie zna ignorował i nie chciał w ogole rozmawiac zreszta wtedy bylam mlodsza i jakas taka .... lekko dziecinna jeszcze

Gość a mnie wkurza
masz ode mnie wirtualnego prztyczka w nos ;)

Gość felekkurde
JAK MI PRZYKRO- albo nie:) ona do mnie zagadala na "imprezie" a ja zdobylem jej tel.:P

Gość JEST MI PRZYKRO
W OGOLE TO JA JUZ NIE ROZMUMIEM FACETOW ALE NIEKTORYCH Z WAS NIE DA SIE ZROZUMIEC

Gość felekkurde
a podobno to kobiety są skomplikowane.

Gość a mnie wkurza
faceci to wieksi egoisci

Gość wszyscy to egoiści
tylkop kobiety w zakamuflowany sposób :D

Gość felekkurde
zalezy jak na to spojrzeć:)

mnie sie jednak wydaje ze prawie zawsze jest tak ze na poczatku znajomosci dziewczyna sie bardziej angazuje emocjonalnie szczegolnie jak ona robi pierwszy krok . Najgorsze jest czesto to ze dziewczyna podrywa faceta a ten tak naprawde nie jest nia zainteresowany tylko liczy na jakas zabawe, ewentualnie sex i pozniej gdy widzi ze jednak pannie zalezy bierze nogi za pas i calkiem zrywa znajomosc a kobita cierpi. Moje pytanie jest takie : po co drodzy panowie pakujecie sie w znajomosc z laska ktora tak naprawde was nie interesuje...? po co piszecie smsy gadacie wieczorami na gg jak naprawde nie chcecie z nia byc...? Nie uczciwiej jest jednak taka dziewczyne jakos subtelnie splawic niz robic jej nadzieje...?

Gość felekkurde
no u mnie to na przyklad jest odwrotnie:)

Gość felekkurde
było*...

co myslicie o tym co napisalam powyzej ? mam troche racji :-)