Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzes GB

brytyjki sa najladniejsze

Polecane posty

Gość
Żaden luksus i dostęp do ubrań nie zastąpi dobrego smaku. W Anglii za krótko byłem, żeby się wypowiadać (chociaż wydawało się że lepiej tam w tym względzie niż w Polsce), ale jak jeżdżę po Polsce jak długa i szeroka to dorego smaku wśród kobiet ze świecą szukać (facet jeszcze może \"uciec\" wbijając się w garnitur). Co więcej, cytując jedną kumpelę \"Jeśli chodzi o dobór kolorów to babcie ubierają się lepiej niż małolaty... Wśród polek zdarzają się istne perełki, jeśli idzie o urodę, ale jakby gdzie indziej dłużej pomieszkać to też się znajdą. Ja osobiście wolę azjatki, generalnie są kobiece, skromne i mają fajny charakter. Przeciętna europejka to jednak złośliwa, neurotyczna jędza. Wychodzi prędzej czy później, a juz na pewno parę lat po ślubie :P

Gość Abd-al-Azis
ja tez uwazac ze brytyjskie kobieta jest nieladne polskie jest ladniejsze a ukrainskie tez

Gość Yokas
więc chłopcze dowiedz się że tak naprawde te "brytyjki" którymi się tak podniecasz w drodze do pracy w rzeczywistości są zlepkiem kobiet z całego świata, a prawdziwe i rodowite brytyjki mają rude włosy i piegi (bez urazy dla pań rudych i z piegami;)) oczywiście zdarzają się też wyjątki, ale to już inna bajka nie bede streszczał historii etnicznej kobiet na wyspach:P a i ta POLKI są naj naj naj bardziej seksowne i ponętne na świecie i to nie tylko moja opinia;)

Smieszy mnie strasznie ta opinia o Polkach jako najpiekniejszych na swiecie bo to zupelnie nie prawda. Oczywiscie, ze zdarzaja sie ladne nawet bardzo - jak wszedzie, ale ogolne to malutkie oczka - co z tego, ze niebieskie, duze nosy, waskie usta, a i te non stop farbowane wlosy cienkie i rzadkie, no i ta opalenizna przez 12 miesiecy w roku. Plusem Polek jest niewatpliwie figura. Twarzowo do latynosek wypadaja blado :) i nie chodzi mi tu o kolor skory bo paradoksalnie bywaja bardziej opalone.

Gość rude angielki
sa bardzo sexi ;)

Gość moge sie zgodzic tylko z tym
ze wiekszosc brytyjek chodzi z cyckami na wierzchu tak jak na 1 fotce Grzesiu chłoptasiu Nie Napalaj sie bo i tak zadna brytyjka na ciebie nie poleci i nawet na jedna noc cie nie zechce bo jestes dla nich robolem z polski czyli tania siłą roboczą zreszta jak ty sie z nimi chcesz dogadac tą swoją łamaną angielszczyzną jak zaczniesz tyle wymachiwac rekami zamiast mowic to każda brytyjka z konską szczęką ucieknie !!! :-)

0d dawien dawna wiadomo, że najłdniejsze są Rosjanki. Na świecie slyną ze swej urody i tego,że są chętne to igraszek.........

Gość nie rozumiem dlaczego
Grzes GB powiem jedno - OHUJAŁEŚ!!!!!!!! gdzie ty widzisz ładne Brytyjki????????? Przestań dowcipy opowiadać! W Wielkiej Brytanii wszyscy zachwycają się Polkami (i nie mówie tylko o urodzie, ale również o charakterze) a ty piszesz ze są "wieśniary"? To ty jesteś wieśniak, skoro kręcą cię te tłuste brzuchole obwieszone sztucznym złotem panienki w cekinkowych baletkach i getrach w panterke!!!! Nie masz gustu chłopie, tyle ci powiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość brytyjki maja niezle klaty
o yeah !!!

Gość uroda polek
duze nosy, zapadle piersi i plaskie pupy ? nie , dziekuje :D

Gość brytyjki poza tym maja
niezruwnane poczucie humoru

Gość do nie rozumiem dlaczego
"W Wielkiej Brytanii wszyscy zachwycają się Polkami" Trzeba dodać że "wszyscy" oznacza w tym przypadku murzynów, turków i hindusów. U nich polki mają znakomitą opinię , hehehe

Gość no wlasnie polki jako
free hooker :D porzadny anglik nie zwróci uwagi na biedna polke :)

Gość Myfulinda
Daaaawno sie tak nie usmialam :D :D :D Jak jade z UK do Polski, to zaluje,ze ie jestem lesbijka :) Polki sa mniamniusne.

Gość WON WON

Gość ile jeszcze dacie tematów
oczerniajacych Polki bo ten jest juz 101 to jest juz naprawde nudne zreszta o gustach sie nie dyskutuje bo kazy ma inny wiec ...?

Gość
Jakbys nie zauważyła, to 99% procent tego forum to dyskusja o gustach :P

Gość 213
ja pierdole angielki grube piegowate rude wygladaja jak pol dupy z za krzaka

Gość a mi sie podobaja
naprawde sliczne laseczki nie to co polki

Gość ciolo
ZAPOMNIELIŚCIE O NIEMKACH - BARDZO ŁADNE KOBIETY !

Gość Pole obowiązkowe - wybierz pse
no w niemczech krowy są ładniejsze od kobiet.helgi raus.

Gość ciolo
NIE STARE NIEMKI,TYLKO TE MŁODE DO 30-35 !

Gość ja tak sobie powaznie
zapytam. Bardzo mnie interesuje, jak wyglądają Angielki. Interesuje mnie to od dawna. Moj facet tam pojechał, a mnie dręczy, jakie one są. Nigdy nie bylam w Anglii i jestem ciekawa, czy jest o co być zazdrosnym ;)

Gość nie martw sie
jesli twoj facet ma dobry gust to sie nie obejrzy za Angielka! no chyba ze trafi na jakas mulatke......... ale Angielki sa wstretne, nosza na sobie kilogram pseudozlota, szerokie zlote pasy, legginsy w jaskrawych kolorach i obstrzepione miniowki, znad ktorych wylewa sie tluste cielsko!!!!!!! bleeeeeeeeeeee..... niech mi ktos powie ze tak nie jest to znaczy ze nie byl nigdy w Anglii!!!!!

Gość domena
do ja tak powaznie.Dziewczyno nie masz sie czym martwic.Mieszkam w Anglii juz 2 lata.Brytyjki są tragiczne.Moj facet mówi ze mają takie "cudownie konskie mordy...."Powaznie,są paskudne a do tego wydlądają jak kloszardki,kompletnie nie potrafia sie ubrac.Oczywiscie są wyjatki,ale to raczej szukanie igły w stogu siana.Pozdrawiam.

Gość zawistne biedne polki
do pięt nie dorastacie brytyjką

Gość do kolegi powyzej..........
bo jestem pewna ze jestes facetem!!!!!!! "angielką" to moze rzeczywiście nie dorównamy, no chyba że chciałeś napisać ANGIELKOM????????????

Gość ryszard yot
Polki naprawdę są zawistne! Ubierają się jak w latach osiemdziesiątych i myślą że to "style" HAHAAHA Angielki chodzą w seksownych krótkich spódniczkach , nie to co polki w swoich obleśnych szarych spodniach..

Gość do zawistne biedne polki
szczera prawda