Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleństwo 20

KOGO wybrać doradzcie prosze

Polecane posty

a co do tego waszego seksu to jak zamieszkacie razem to gwarantuje ze bedzie lepiej. a teraz nie ma perspektyw zebyście razem zamieszkali??

nie ma perspektyw niestety. ha! mowilam, mowilam! nr2! nr2! i to wlasnie mowi facet, ktoremu zalezy i ktory kocha: jest do d... bo ciebie nie ma! jestes pewna uczuc nr 2? wyglada wszystko ok

powiem ci szczerze ze jak głupia walczyłam o ten ziązek i teraz kiedy ja przestałam i powiedziałam zmu zeby on teraz dla odmiany powalczył mto efekt jest taki ze nic sie nie dzieje i czuje ze mnie olewa:(

Gość RHIN BAC
Wybierz mądrze. Nie patrz na długość fiuta

bo odwalalas cala robote pt. badzmy razem, a on nie chce zastanow sie, czy naprawde bylabys sklona zaprzepascic byc moze najlepszy zwiazek twojego zycia, zeby ratowac cos, czego juz w zasadzie nie ma? rozstanie boli, ale bardziej boli wypalanie bez celu, nie sadzisz?

Kochane musze konczyc juz... Sama mam małe problemy w zyciu uczuciowym, zawsze jednak łatwiej komus radzic:( Malenka nie tylko Twoj sylwester bedzie zjebany:( Tak na pocieszenie:) Nie chce o tym pisac, ja własnie juz za duzo o tym pisze i rozmawiam i nic nie idzie... Głowka mi zle pracuje chyba:P:P Szczesliwego Nowego Roku jednak!:) Moze jutro zajrze jak znajde czas;) Buziaki 🌻

Gość Cyrenak
Wolisz byc z tym burakiem ?

loved dziekuje ci za rady mam nadzieje ze tobie też sie ułoży trzymam kciuki:):) zobaczysz ze wszystko sie ułozy.. Szczęśliwego Nowego Roku:):) jeszcze raz dzieki buziaki.

hm, no dobra, ide sobie SPAC, a spioch ze mnie niesamowity :) malenstwo->powodzenia zycze, dobrej decyzji (moze jescze raz przeczytaj topic:)), wszystkiego naj w 2007 i pewnie zrealizowania planow z nr2 (ale to uznasz za kryptosugestie;P)

Gość ad_21
poki co czytalam tylko pierwszy post, ale moge duzo w tej kwestii sie wypowiedziec, mialam ( w sumie troszke jeszcze mam) BARDZO PODOBNE PROBLEMY moge cie wesprzec i poradzic. jak nei zdarze dzis to odezwe sie do ciebie jutro

Gość ad_21
poki co poweim tak, jesli sie wahasz i rozpatrujesz bycie z tym pierwszym to pewnie tu tylko o kwestie przyzwyczajenia chodzi, a nie rozsadku i uczuc (takich prawdziwych)m do niego ale musze uciekac, chlopak juz mnie odgania od komputerka.