Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzić po ludzku

Dziewczyny w miarę możliwośći wpisujcie swoje opinie

Polecane posty

Gość Rodzić po ludzku

Popieram tę akcję.Jeżeli Wy również to tak jak wyżej - wpisujcie swoje opinie na temat szpitali w których rodziłyście.Jestem pewna że przyda się to nie jednej z Nas. Oto link na który trzeba wejść i odnaleźć miejscowość w której jest Wasz szpital.

hey, hey kobieto na jakiej planecie ty zyjesz ta akcja to piekny chwyt reklamowy, nie majacy zupełnie nic wspólnego z rzeczywistoscia sama sie przekonasz jak zaczna sie wpisywac \"szczesliwe\" matki po urodzeniu dziecka, gdy nikt sie nimi nie interesował, były poszostawione same sobie, bezduszne pielegniarki, niedouczeni lekarze, to polska taka własnie jest sytuacja w tym kraju. jak zapłacisz to cie nawet z tyłek pocałują choc tez nie zawsze. czytałam ttauj ze jedna zapłaciła swej lekarce a ta z fochami przyszła do niej na obchód i z ryjem" to pani jeszcze nie urodziła" wypeła sie dupa i poszła i tyle ja biedaczka widziała

Gość permamantnie bez nicka
pewnie ile rodzacych - tyle opini. Szpital w ktorym rodzilam - w Zabrzu, na ul. Janika (nie wiem nawet czy bral udzial w jakiejkolwiek akcji) - jak dla mnie bardzo ok. Personel jak najbardziej w porzadku, nie dawalam komukolwiek jakikolwiek pieniedzy. Lekarze, pielegniarki - bardzo sympatyczni i kompetentni, a moja ciaza dosc problematyczna byla. Na kazde pytanie uzyskiwalam odpowiedz bez problemow. Anestezjolog przed CC wytlumaczyla mi na czym bedzie polegalo moje znieczulenie, co i jak - dokladnie. Rodzilam tam moje trzecie dziecko, wiec jakas skale porownanwcza chyba mam. Pierwszy porod w Klinice (rowniez w Zabrzu) - horror. (ci akurat byli objeci akcja Rodzic po ludzku - ironia) Drugi - na nieistniejacej juz porodowce w Zabrzu-Mikulczycach - swietny, choc warunki jak w wiekszosci takich placowek - siermiezne dosc!

Gość Rodzić po ludzku
Do Jonka ::: Akcja mi się podoba i podoba mi sie że KAŻDA z NAS może na tej stronie http://kobieta.gazeta.pl/rodzicpoludzku/0,7778 2.html wypowiedzieć się na temat danego szpitala-równocześnie wydając mu w jakiś sposób opinie. Nie chodzi mi o to który szpital wygrał w tej akcji. WAŻNE są WASZE OPINIE i tylko to się liczy. Jak na razie jest BARDZO mało opin wystawionych ale to może dlatego że ta stronka zaczęła dopiero działać. WYSTARCZY ŻE klikniecie na tą stronkę powyżej ,następnie klikniecie na miasto w którym rodziłyście i na samym dole,po przeczytaniu opinii będzie "dodaj swoją opinie" i wtedy można opisać swój poród.

rodzilam w lodzi w szpitalu \"rodzic po ludzku\" - i nie uwazam zeby szpital byl rewalacyjny. Rydygier!! sale-3-8 osobowe, paskudne sciany, lekarze- ok pielegniarki- jedne super inne az strach sie odezwac Lazienki na korytazu Po rozmowie ze znajomymi stwierdzilam ze szpital i traktowanie ok - w innych jest gorzej. Wiec moje zdanie- NEUTRAL w krakowie rowniez rodzilam w szpitalu \"rodzic po ludzku\" i jestem niesamowicie zadowolona. Na ujastku. pokoje 2osobowe, laienka w pokoju tv w pokoju sciany pomalowane na pastelowe kolory opieka- lekarze i polozne, pielegniarki- rewelacja nie trzeba prosic sie o przecibolowy POLECAM

rodzilam w lodzi w szpitalu \"rodzic po ludzku\" - i nie uwazam zeby szpital byl rewalacyjny. Rydygier!! sale-3-8 osobowe, paskudne sciany, lekarze- ok pielegniarki- jedne super inne az strach sie odezwac Lazienki na korytazu Po rozmowie ze znajomymi stwierdzilam ze szpital i traktowanie ok - w innych jest gorzej. Wiec moje zdanie- NEUTRAL w krakowie rowniez rodzilam w szpitalu \"rodzic po ludzku\" i jestem niesamowicie zadowolona. Na ujastku. pokoje 2osobowe, laienka w pokoju tv w pokoju sciany pomalowane na pastelowe kolory opieka- lekarze i polozne, pielegniarki- rewelacja nie trzeba prosic sie o przecibolowy POLECAM

Gość Rodzić po ludzku
Pomocna dłoń - dziękuje bardzo :)

Ja rodziłam w Rzeszowie w szpitalu na Rycerskiej. Byłam zadowolona i teraz też będe tam rodzić. Sale po porodzie- 2osobowe lekarze- ok pielęgniarki-ok atmosfera- ok ubikacja i prysznic 1 na 4 osoby i nie dawałam w łapę poród rodzinny za darmo wanna, itd...

Akcja rodzić po ludźku to niezła reklama .Ale w moim szpitalu ona nie ma z tym hasłem nic wspólnego. Ja rodziłam w takim szpitalu i co mam? - boje sie tego szpitala jak diabeł święconej wody.Tam matki maja zła opiekę (nie chodzi mi o to by ktoś wchodził mi w 4 litery,rozumiem że trzeba nieraz krzyknąć na cięzarna by wzieła się do opamiętania niż biadoliła) ale chamskie wyzwiska przechodza wszelkie granice