Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadko pytam

Dziewczyny ratujcie! Srodki przeciwbólowe a alkohol!

Polecane posty

Gość rzadko pytam

Dostalam dzis okresu, strasznie mnie boli, a w planie byla szampanska zabawa i to nie tylko z szampanem, ale i mocniejszym alkoholem. Wzielam juz 3 duze nurofenyforte i pewnie przez noc wezme jeszce ze 2. Czy moge wypic dowolna ilosc alkoholu przy tym leku, czy tez raczej niewskazane?

Gość jhjhgjhgjhgjgjgj
chyba cie pojebało :o mozesz to na pewno beda twoja ostatnia szampanska zabawa w zyciu :) Bo wiecej nie doczekasz głupia i nieodpowiedzialna krowo !!!:o

Gość nurofen forte
mozna brac w dawce max 3 tabletki na dobe od tego trzeba zaczac!!! a jak Ty zamierzasz przekroczyc i to powaznie dawke to nie radze alkoholu!!!

Gość nurofen forte
dodam, ze ja tez kiedys przekroczylam sporo dawke tego leku (bez alkoholu!!!!) i czulam si8e fatalnie, bylam blada i bliska omdlenia... nie chce Cie straszyc, tylko dobrze radze - pij dzis Picollo:D

Gość nie radzę
skutki mogą być poważne - od ostrej uczuleniowej pokrzywki do zapaści włącznie :( i wcale nie chcę Cię straszyć , tylko ostrzec.Bez alkoholu też można się bawić :)

Gość nie radzę
Dobrym rozwiązaniem będzie naprawdę Picollo :D

Gość rzadko pytam
Dzieki, dlatego chcialam spytac na wszelki wypadek. Zawsze biore okolo 5 na dobre, bo inaczej bym nie wytrzymala. Zaden inny lek bez recepty nie daje mi w ogole rady.

Gość rzadko pytam
nic to, nie popije sobie dzis:(

Gość jhjhgjhgjhgjgjgj
kobieto ty alkohol jest tego wart ?:o nie rozumiesz ze jutro moze cie juz nie byc ??????????????????????????????????????????????????? by czuc sie chwilke super bedziesz ryzykowac wlasne zdrowie i zycie ?

Gość farmaceutka 1970
Kwas acetylosalicylowy czyli popularna aspirynka , polopirynka boze byc połączona z alkoholem , jest to tez doskonaly sposób na kaca, jednak z tym alkoholem nie należy przesadzac. Zycze udanej zabawy bez bolesci

Gość rzadko pytam
no nie bede pilo, szampana sie tylko napije kieliszek. Dlatego chcialam spytac, bo wyrzucilam ulotke.