Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalaamaaanaa

o nie farbowałam dzisaj włosy bo ide na impreze i wyszedl mi rudy kolor

Polecane posty

Gość zalaamaaanaa

ja mam zrobic chyba sie powiesze za 3 godziny wychodze z domu :(

Gość emkaaa
teraz modny rudy:) pewnie fajnie wyglądasz

A chciałaś miec kolor jaśniejszy czy ciemniejszy? Bo jak ciemniejszy to może skocz do sklepu po jakiś szampon koloryzujący i zafarbuj nim raz jeszcze ... a jeśli chciałaś osiągnąc jaśniejszy kolor to chyba tylko rozjaśniacz może pomóc :o

Gość zalaamaaanaa
mi sie podoba rudy ale nie na moich wlosach. nie pasuje mi taaak :( ja nie moge po co ja dzisiaj farbowalam te kudły

Gość zalaamaaanaa
chcialam jasniejszy. ale teraz bede musiala przyciemnic wlosy ale gdzie ja teraz kupie farbe o tej porze

Gość w każdej gazecie dla pań
napisane jest, żeby drastycznych zabiegów nie robić w dniu imprezy:) polecam prenumeratę pisma dla pań

wspolczuje!:( dlatego lepiej nie kombinowac samemu w domu tylko isc do fryzjera! dobrze ze moj blondzik ma sie dobrze i nie mam tego problemu co ty..wiem co czujesz:( SZCZESLIWEGO!!!

Gość ruda kiedyś byłam
ej zalamana zanim popelnisz blad i je ufarbujesz ponownie umyj je ze dwa razy,wysusz a na koncu drugiego mycia naloz duza ilosc odzywki zeby byly ladne i lsniace.zobaczysz ze kolor bedzie przynajmniej troszke inny.mozesz tez sprobowac splukac woda z sokiem z cytryny,ale to zalezy od farby wiec nie wiem czy to cos da.

Gość na pewno
nie wyglądasz tak strasznie, jak ci się wydaje, więc uczesz się ładnie, strzel drinka przed wyjściem i głowa do góry ! a poza tym jest sylwester, i różne dziwne fryzury i kolory są jak nabardziej na miejscu, możesz zrobić sobie przez te 3 godziny super loki i wysmarować włosy brokatem, a co !

Gość ruda kiedyś byłam
ps.tylko podczas mycia za kazdym razem nie zaluj szamponu i dobrze wymasuj glowe,zeby sciagnac jak najwiecej farby.to dziala (oczywiscie pewnie nie na kazdy rodzaj farby) kiedys zdarlam tak z bardzo ciemnego brazu to sredniego brazu.byla to farba L`oreala.fakt ze L`oreal bardzo mocno nie wnika w strukture wlosa.

Szampon przeciwłupieżowy bardzo dobrze zmywa farbę :) Mi pomógł szampon z L\'Oreal Elseve :)

Gość ruda kiedyś byłam
Kiara masz racje,bo to sa szampony ktore "bardziej czyszcza" wlosy,polecam tez te ktore maja tzw.oczyszczające dzialanie.tez niezle zdzieraja :)

Gość zalaamaaanaa
dzieki dziewczyny za rady zaraz cos wymysle co by zrobic z tymi wlosami