Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frogotka

Dzisiaj stracę dziewictwo. W końcu!

Polecane posty

Gość Frogotka

Dzisiaj jest szczególny dzień. No bo Sylwek i w końcu stracę cnotę z moim ukochanym :) A długo czekałam, bo mam... 28 lat. Życzcie powodzenia :)

Gość lokol
no życze powodzenia ale nie musisz tego tak rozglaszać.Przecież to twoja intymna sprawa nie calej kafei

Gość Pani Karbasz
:D winga a ty co w domu robisz :P

Gość Pani Karbasz
A kiedy ból ustąpi?

Gość dhgjhfghdfd
a ja dzisiaj rozdziewicze mojego faceta :D

Gość dziewico dinozaurze
POWODZENIA !!! WSPULCZUJE FACETOWI BO NIC BIEDNY NIE URZYJE PRZY TOBIE!!

Pani Karabasz - jaki ból ? Jesli to do mnie to jestem na szczescie w pełni sprawna i nic mnie nie łamie :D Tobie tego samego życze - tak noworocznie :)

Gość dziwna rzecz....
wiem ze zapewne specjalnie tyle czekalas itd....ale szczerze to zal mi ciebie...tak jak i np ludzi uwielbiajacyh slodycze z cukrzyca.....takie odmawianie sobie naturalnej przyjemnosci to dziwna rzecz.....nie mowie ze nalezy zwiazek budowac na sexie, wrecz przeciwnie....ale mysle ze wiele stracilas i rozne problemy psychiczne beda toba targac o ile juz tak nie jest. sama stracilam dziewictwo w wieku 19 lat, teraz mam 22 i sobie zycia bez sexu nie wyobrazam bo go bardzo lubie....dostalabym bzika chyba przez te lata wszystkie...jak sie zaspokajaliscie do tej pory o ile mozna spytac? i dlaczego decyzje o wspolzyciu dopiero teraz podjelas??

Gość dhgjhfghdfd
ja to moze mam w sobie cos z kurwy, nie wiem, ale dziewictwo stracilam jak mialam niecale 16... zajebiscie bylo :)

Gość ranyyyyyy ludziska
kazdy jest inny moze ona nie chciala robic tego z pierwszym lepszym ktory sie nawinol lub ma niski poped seksualny i brak sexu ja nie meczyl

Gość dhgjhfghdfd
no moze :) jak ja moglam za wczesnie, to ktos moze za pozno :) wolny kazdy jest, nie :)

Gość dziwna rzecz....
ja tego nie zrobilam z pierwszym lepszym a z narzeczonym z ktorym jestem 4 lata....ale mozliwe ze ma niskie libido. wspolczuje tak czy owak jej i facetowi

Gość poliannaaaa
do dziwna rzecz a jak TY wytrzymałaś AZ 19 lat?! przezciez to musiało byc straszne. ;/;/;/ dopiero teraz wiesz ,ze zyc bez tego nie mozesz..wczesniej nie wiedzialas. tak samo moze i ona..?

Gość dziwna rzecz....
mozlwie ze masz racje...ale widisz czlowiek niew od razu rodzi sie dorosly z popedem sexualnym, jak mialam 13 lat to interesowalam sie nauka i zabawa, potem dopieor jak dorastalam zaczelasm interesowac sie sprawami intymniymi jakie zachodza pomiedzy kobieta i mezczyzna, a potem zaczelam odczuwac poped sexualny....czy mam rozumiec ze autorka topicu nie odczuwala pociagu sexualnego przez swoje 28letnie zycie....???

Gość Zlota Helena
do poliannaaaa z jakiej czesci polski jestes ?!

Gość Frogotka
Po prostu wcześniej nie czułam się gotowa. Z obecnym facetem jestem już 3 lata, jesteśmy zaręczeni od miesiąca, tak więc uznałam że nie ma na co czekać. Wcześniej zaspokajaliśmy się pieszczotami tak więc nie było tak źle. Poza tym nie mam żadnych problemów psychicznych jak ktoś tu sugeruje :)

Gość oj ojjj ojjojoo
na pewno czuła ten popęd ale moze nie bylo nikogo kto chciałby to z nią zrobić...

Gość bueheheheehehehheheh
dziwictwo w wieku 28 lat to juz problem psychiczny sam w sobie....patologia jakas....... :)

Gość Frogotka
Żadna patologia. Akurat ja obracam się w takim otoczeniu gdzie dziewczyny późno tracą dziewictwo. Jeszcze parę tygodni temu chciałam poczekać z tym do ślubu, no ale jednak wiem że nie muszę, bo wiem że mój facet i tak będzie mój, a nie że zostawi mnie po pierwszym nieudanym seksie i pójdzie do innej.

Gość poliannaaaa
popęd to odczuwa chyba każdy :P nie dowiesz sie, ze cos lubisz albo tego pragniesz :P dopoki nie sprawdzisz jak to smakuje... ludzie, którzy nie uprawiali sexu nie myslą o tym tak jak ci, ktorzy juz tego doswiadczyli.dlatego pewnie im sie chce-tylko,ze inaczej.. :P pozdroawiam Złota- zachodnipomorskie :)

Gość poliannaaaa
i nie aż tak ;)

Gość poliannaaaa
Złota czy Ci się wydaje , ze się znamy?

Gość dziwna rzecz.....
eee nie wierze ci polianaaaaaa, to tak jakbys mowila ze czlowiek ktory nie umarl nie ma prawa obawiac sie smierci bo nie wie jak to smakuje ;) jest cos takiego jak INSTYNKT ;) i ludzie tez to jeszcze na szczescie maja......

Gość no właśnie hihi
pies mojego kolegi wczoraj chciał zgwałcić moją psine!! wstyd i hanba!! ps. uratowałam go:P