Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skorpionka81

Kto tu spędza Sylwestra?

Polecane posty

Ja nie robię dziś nic. :) Nie idę nigdzie, nie świętuję, nie mam nawet szampana. Oglądamy z mężem tv, robimy do tego różne rzeczy. Dzień jak codzień. Ktoś jeszcze?

Widze, że siedzicie tylko dlatego, że męża nie ma. W sumie - co robić - iść samemu na imprę? Bez sensu :( Ja natomiast siedzę w domu nic nie robiąc, mimo, że mój mąż jest. Nigdzie nie poszlismy bo po pierwsze - wczoraj wrocilismy od rodziny ze Swiąt i odpoczywamy, poza tym nie mamy gdzie iść, nie chce nam się i nie jestesmy typami imprezowiczow. Tak czy owak - to pierwszy taki Sylwester. Niczym sie nie rozni od kazdego innego wieczoru w roku. :)

Gość ko-pciuszek
Siedze i czekam na księcia

Gość ko-pciuszek
Myślicie czy jest sens? Czy książe rozpozna we mnie jego księżniczke, czy na zawsze zostane dla niego tylko kopciuszkiem? Brzydkim, śmiesznym, zwykłym popychadłem?... :(

Gość chcesz to w oczy
ja spotkalem tu luja z czestochowskiej promenady :D

Gość ko-pciuszek
Wydaje mi się, że nie mam co śnić o nim... Jest dla mnie za dobrą partią... Świętuje pewnie gdzieś... Na stronach innej bajki

Gość ko-pciuszek
Bo moja historia nie będzie miała szczęśliwego zakończenia. NIe byłoby ciekawie...

Gość też skorpion
A mój mąż dostał pierdolca już w święta, zresztą tak jest co roku. A ch** z nim. Pewnie siedzi u ojca. A u mnie.........Córcia 5-letnia śpi, babcia, tzn. moja mama ogląda tv, a mnie głupota do głowy uderza. Nawet szampana nie ma z kim wypić. I tak urzęduję - trochę tu, trochę na Allegro. Pozdrawiam wszystkich. Wpisujcie coś - może się do północy rozkręci.

Kasik do 24 warto wytrzymac tak dla zasady:P mój na szczescie od kilku lat gra tak ze po polnocy juz jest w domu;)

Szczęsliwego Nowego Roku!! Mamy już 2007!! (Ci co w tamtej częsci Europy), u mnie dopiero za pol godziny.:D Mam nadzieję, że bawicie się jakoś. Ja siedzę, jak siedzialam :)