Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

czy to jest anoreksja?

Polecane posty

czy to jest anoreksja? [01.01] 12:44 pomidorowa z kluskami mam 16 lat i znaczna niedowage. Wiem że jestem chuda i chciałam przytyć ale ja nie umiem jeść więcej. A prawda jest taka że prawie nic nie jem, nie dlatego że mam obsesje na punkcie figury, po prostu mi sie nie chce. Czasami nie moge nic zjeść, mam odruch wymiotny jak pomysle o jedzeniu. Wiem że to wygląda jak anoreksja ale ja przecież nie chce sie odchudzać [01.01] 12:48 anoreksja to nie chudosc tylko stan umyslu [01.01] 12:49 hejkum ja mam podobnie, jem tylko tyle żeby zyc, nie sprawia mi to wielkiej przyjemności... tez się nie odchudzam. [01.01] 12:50 spioszek to niejadkowatosc nie martw sie, moze minie Ci to z wiekiem [01.01] 12:51 Lunatyczka000 wydaje mi się, że masz jakieś zaburzenia łaknienia... proponuję zgłosić się do lekarza... skoro zdajesz sobie sprawe z tego, że jesteś chuda to na pewno nie jest anoreksja... może cierpisz na nadwrażliwość jelit albo coś innego.. zgłoś się do lekarza i powiedz mu o swoich dolegliwościach pozdrawiam

Gość emetofobia
rzadka fobia ale fobia, malo sie o niej mowi i pisze, wciaz tylko anoreksja i bulimia a emetofobia NIE. :O

Gość a co to jest

Gość gruszkakula
Nie masz anoreksji, anorektyczki nie widzą swojej chudości, wciąż im się wydaje, że są za grube, że ważą za dużo. Jednak na pewno warto skonsultować się z lekarzem. Może masz jakieś zaburzenia przemiany materii, zaburzenia pracy przewodu pokarmowego albo faktycznie emetofobię (strach przed zwymiotowaniem tak silny, że przestaje się jeść).