Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa imion

Jacy są mężczyźnio o imieniu Piotr

Polecane posty

Gość Ciekawa imion

Jacy są mężczyźnio o imieniu Piotr Jak w temacie. Zancie jakiegoś? Wypowiedzcie się :)

Gość każdy inny - jak to w życiu
Ale mam słabość do imienia za sprawą takiego jednego :))

Gość o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jacy sa o imieniu kleofas, wilhelm, bronhild?????? znacie jakis?? zenada.............:o

Gość jofjgvp
nie co co wy, wiadomo, że każde imię oznacza określoną cechę i jeżli np. potrzebujesz uczciwego faceta bierzesz Piotra, a reszta to oszuści i tyle.

Gość ds cisgc i icfi cf
zagubieni, odludki, niewychowani, przegrali życie

Gość a ja ci powiem tak
znam wielu piotrków i wierzcie lub nie wydaje mi się że mają wiele cech wspólnych: są bardzo inteligentni, zabawni, zwykle przystojni i interesujący.. No może akurat ci których znam, ale dzieki nim jesteś wybitnie przyjacielsko nastawiona do panów o tym imieniu :-)

Gość ale brednie
jeśli pokochasz nawet zagubienie będzie zaletą. Jeśli nie pokochasz - najlepsze cechy nie wpłyną na to, że będzie ci z nim dobrze. Proste :))

każdy Piotr, z którym miałam do czynienia - to zdradziecki pies, kłamca, niedojrzały gość z syndromem Piotrusia Pana i pasożyt :-o :-o Ale ja na takich trafiłam, co nie znaczy, ze każdy musi taki być.

Gość ale brednie
no to znamy róznych Piotrów, bo ja widzisz mam bardzo sympatyczne wspomnienia :P

Gość ale brednie
I tym optymistycznym akcentem zamykamy kolejny bzdurny topik :D

znaczenie imienia: Piotr Imieniny: 18 Stycznia, 8 Lutego, 21 Lutego, 28 Kwietnia, 29 Kwietnia, 19 Maja, 29 Czerwca, 1 Sierpnia, 9 Września, 11 Września, 19 Października, 2 Grudnia, 21 Grudnia Prosty, wyraźny, kochany, trochę śmieszny, w sam raz tyle, by być bardziej miłym. Chudy - wpada łatwo w melancholię. Odważny i szczery, nigdy nawet w godzinę słabości, swych przyjaciół Piotr się nie zapiera. Doskonały żołnierz i kolega. Źle przemawia, za to krzyczy głośno, ufa lada komu , łatwowierny. Rzadko kiedy zręczny w interesach , ma w nich rozmach i zapał niezmierny. Nie róbcie więc Piotra ministrem , ani urzędnikiem, ani posłem, zawsze bowiem będzie tylko dzieckiem, choćby nawet najbardziej dorosłym. Piotrowie są praktyczni i mają dużo gospodarskiego zdrowego rozsądku. Zwykle dobrze znają środowisko, w którym się obracają, i potrafią zgodnie współżyć z ludźmi, z korzyścią dla wszystkich stron. Upraszczają sprawy zbyt zawiłe; nie mają serca do abstrakcyjnych rozważań. Nie lubią czegoś udawać ani ukrywać swoich pobudek, źle się czują tam, gdzie trzeba być dyplomatą. Silne u Piotra są instynkty opiekuńcze. Dzieci i kobiety czują się przy nim bezpieczne. Potrafią sobie i swoim bliskim zapewnić komfort; znają się też na różnych drobiazgach, które czynią życie wygodniejszym. Wokół Piotra świat staje się normalny! Zdarzają się ludzie, którzy nadużywają jego dobrej woli, a wtedy on nie bardzo wie, jak się przed nimi bronić. Zwykle Piotr unika skrajności. Jest typowym zwolennikiem \"środkowej drogi\". Raczej nie spotykamy Piotrów-fanatyków! źródło: Portrety imion - OLP.pl

nie zgadza sie to z moimi doświadczeniami :-p :-p :-p, czym potwierdzam to, co napisałam powyżej. Pa!!!!

Gość ja mam x
lol, nastepna nieszczesliwie Z@k0Ff@na. wybacz bejbe, każdy jest inny bez względu na to jak na niego wołają.

Gość ja znam trzech
i wszyscy maminsynki i egoisci, ale nie sadze, zeby to bylo z powodu imienia

Gość bababajagaga
Bardzo cwani i bardzo "kreatywni". To imię jest zbyt ładne! Przecież każdemu słodkeimu "Piotrusiowi" wszystko można płazem puścić;)

ja mam przyjaciela o imieniu PIOTR - cudowny człowiek, same zalety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!