Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaa99999

problem z erekcja pomozcie!!!!!!!

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaa99999

moj chlopak ma erekcje lecz i wszytsko jest ok lecz gdy zaczynamy sie kochac to penis robi sie miekki i dalszy seks jest niemozliwy zdarzylo sie tak dwa razy w dluzszych odstach czasu podczas zimy,czy to moze byc jakies przeziebienie?o braku podniecenia nie ma mowy poniewaz kochamy sie bardzo czesto minimalnie raz dziennie czasami czesciej?? prosze pomozcie od czego to moze byc?

Gość jaaaaaaaaa99999
prosze pomozcie!!

Mnie to razej wygląda na podłoże psychiczne. Pogadaj z facetem czy go coś przypadkiem nie trapi. A może coś się ostatnio wydarzyło w waszym życiu? Nie słyszałam raczej o żadnej innej chorobie która by się tak objawiała.

Gość jaaaaaaaaa99999
nie to na pewno nie jest podloze psychiczne,ost razem pomoglo cieplejszy ubior tzn kalesony i wszytsko bylo git wiec s\dlatego sie pytam czy to nie ma zwiazku z jakims przeziebieniem.jesli ktos moze mial podobny problem to prosze niech napisze

Gość jaaaaaaaaa99999
prosze was pomozcie

Wiesz spotkałam się jeszcze z pewnym problemem u mojego męża. Ale wymaga to obserwacji członka. W chłodniejsze zimy na końcu napletka, no jak jest w zwisie (nie wiem jak to dokładnie opisać) to na końcu skóra robi się taka trochę wysuszona i łuszcząca. Wygląda to jak spierzchnięte usta zimą. Wiem że wtedy sprawiało mu to ból podczas stosunków bo w tych miejscach skóra potrafiła mu pękać właśnie jak usta na mrozie. Na początku też nie chciał się przyznać. Pomógł mu krem nawilżający który chronił tą skórkę podzas mrozów. No a mój mąz raczej nie przepada za kalesonami.

Gość jaaaaaaaaa99999
nie luszczy mu sie skorka wlasnie wszytsko jest niby ok

Gość jaaaaaaaaa99999
dzisiaj kochalismy sie 2 razy rano i po poludniu bylo ok ale gdy zaczelismy sie kochac to stal on sie niezdolny do stosunku :(

Gość maksiuuuuuuu
ja też mam taki problem. podczas stosunku staje się miękki... też nie wiem co mam robić...

Gość jamesmk2003
Kocha ja ale ona go nie podnieca. On nie chce sie do tego przyznac. Jezeli zdarza sie to w mlodym wieku to pomoze tylko water fasting.

Gość Mega Ejakulator
A może wciąga amfę?

cyt.: prosze pomóżcie od czego to może być? odp.: przyczyną brak odpowiedniej ilości krwi w ciałach jamistych prącia odpowiedzialnych za erekcję. Przyczyną choroba naczyń krwionośnych, przypuszczalnie tętnica udowa jest oblepiona blaszką miażsżycową i utrudnia dopływ kewi. Szczegóły na www.lechrk.republika.pl & www.vademecum.zdrowia.prv.pl w wielu tematach, a głównie: Fizjologia i filozofia seksu, Prostacyklina, Zasady dietetyczne, 4 warunki determinujące zdrowie, etc.

gwoli wyjaśnienia: brak możliwości uprawiamia seksu zwany impotencją nie jest jakąś wyizolowaną chorobą np. angina, jest to po prostu choroba naczyń krwionośnych, o czym mało kto wie. Żeby tego uniknąć należy spełniać 4 warunki: 1)odżywianie wysokowitaminowe i optymalnie białkowe 2) wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu 3) higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4) pozytywne nastawienie psychiczne

Gość mint
Coś mi się wydaje, że częstotliwość stosunków przekracza możliwości fizyczne tego mężczyzny. Chciałby się kochać. ale jego organizm nie jest aż tak wydolny. Zróbcie sobie parę dni przerwy a on niech się dobrze wysypia i nie stresuje.

Zróbicie przerwę, niech chłopak uprawia jakiś sport, rusza się - to naprawdę pomaga! Dodatkowo może sprobować jakichś lekkich "dopalaczy" typu Permen - to jest bardzo dobry środek, nie chemiczny. Trzeba pobrać ok 2 miesięcy, uzupełnia DHEA, czyli hormon ktory dziala na poped plciowy (przeksztalcany jest w testosteron itp)

Gość chuckyyyyyyyyyyyyy
jest kilka mozliwych przyczyn,wlasnie to,ze za czesto to robicie,trzeba zrobic sobie przerwe,2-moze juz go nie podniecasz ale on ci sie nie przyzna,moze cos go w tobie brzydzi. 3-kocha cie tak bardzo ze dziala na niego presja udaneego orgazmu i wtedy przez stres mu nie staje

Gość Derus66
W aptekach jest chyba pełno tabletek, które mogą Ci pomóc... o penigrze to nie słyszałem,ale widziałem w TV reklame Permenu. Zapytaj może o niego w aptece, farmaceuta na pewno Ci coś doradzi...

Gość blackcat
u nas tak jest gdy mamy dużo czasu dla siebie i zbytnio wyeksploatuje mojego faceta ;) On chce ale jego organizm nie daje rady :P więc może róbcie to rzadziej (nie 3 razy na dobe) bo w końcu nie ilośc a jakość się liczy :)

Gość KrzysztofZ
Ja kiedyś stosowałem Penigre i szczerze, to mnie nie pomogła. Nastawiłem się bardzo pozytywnie, a tu nic. Szczerze, to myślałem, że już nic mi nie pomoże. Ale taki inny lekarz polecił mi Permen, kupiłem go i na szczęście on mi pomógł. Może dlatego, że jest oparty praktycznie na samych ziołach, nie ma w nim chemii, a to chyba najważniejsze. Pozdrawiam

Gość blogoMI
trzeba pomyslec o przyczynie!!! jasne ze skoro mozna i skutki jakos zlikwidowac oczywiscie trzeba, masz tabletki to bierz zeby bylo dobrze, ale co jest przyczyna??

Gość zakłądam że nie o to chodzi
facet wali konia i jest przyzwyczajony do mocnych bodźców, jak wchodzi w Ciebie, Twoja pochwa nie obejmuje go tak mocno jak własna ręka, więc penis mu mięknie bo za słabe bodźce możesz to sprawdzić pieszcząc go, jelśi nie będzie miał problemu z erekcją podczas pieszcot dłonią to już wiesz o co chodzi podczas seksu wybierz taką pozycję byś mogła trzymać jego penis u nasady, zrób z palca wskazującego i kciuka obręcz, trzymaj tak splecione palce przy wejściu do pochwy, będziesz mogła go stymulować dodatkowo w ten sposób możecie też wypróbować nasadki wibrującej Durexa, to taki lateksowy krążek który zakąłda sie na nasadę członka, powstrzymuje on odpływ krwi, przedłuża stosunek, dodatkowo wibracje stymulują obojga partnerów

Gość zakłądam że nie o to chodzi
bo raczej nie sądzę by facet miał problemy zdrowotne typu: depresja (i brał leki), cukrzyca, problemy z ciśnieniem krwi, krążeniem itp jeśli podejrzewasz że może być chory wyślij go na badania do lekarza pierwszego kontaktu

Gość zadowolonyJAŚ
najpierw trzeba przyjrzeć sie objawom, później przemyśleć wizyte u lekarza a później zacząć kurację. U mnie skończyło sie na tabletkach ziołowych, pisaliście o nich już. Lekarz potraktował moje obawy poważnie i uspokoił, że jak teraz zacznę "działać", nie powinno byc gorzej - a po tabletkach będzie tylko lepiej. Miał rację. I nie chodziło o brak bodźców, raczej: stres tak mi zaszkodził...