Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nicka

uderzył mnie

Polecane posty

Gość nie mam nicka
Twoje tym bardziej

Gość nie mam nicka
zastanowie sie nad wszystkim.

Gość 24
porozmawiaj z mama ona najlepiej bedzie wiedziec, sam przez to przeszla

Gość To bądź z nim ...
niech pije i bije ciebie, może się zmieni za 20, 30 lat, a moze nie ... chcesz marnowac swoje zycie to marnuj SZCZĘŚĆ BOŻE

Gość JEŻELI TWÓJ FACET ...
potrzebuje pomocy to niech zwróci się o pomoc do specjalisty, bo ty mu na pewno nie pomozesz tylko zniszczysz swoje młode lata, za 10 lat bedziesz wyglądać jak stara baba, podczas gdy twoje kolezanki beda miały szczęśliwe rodziny i zyły pełnia życia ... Chcesz przegrac swoje zycie, twoja wola, twój wybór, chcesz grac rolę samarytanki to graj, ale pamiętaj, że zycie ma się tylko jedno, a młode lata szybko miną ..................

Gość JEŻELI TWÓJ FACET ...
potrzebuje pomocy to niech zwróci się o pomoc do specjalisty, bo ty mu na pewno nie pomozesz tylko zniszczysz swoje młode lata, za 10 lat bedziesz wyglądać jak stara baba, podczas gdy twoje kolezanki beda miały szczęśliwe rodziny i zyły pełnia życia ... Chcesz przegrac swoje zycie, twoja wola, twój wybór, chcesz grac rolę samarytanki to graj, ale pamiętaj, że zycie ma się tylko jedno, a młode lata szybko miną ..................

Gość nie mam nicka
macie racje ale nie wiecie jak ciezko jest z tym skonczyc...to nie takie łatwe...potrzebuje przemyslen.. najchetniej wybralabym sie do psychologa porozmawiac i pogadac o problemach , nie tylko o tym uderzeniu.

Gość nie mam nicka
powiedzialam ze tacy ludzie jak on lecza się , ze to nie jest normalne... zapytal sie czy powiniens sglosic sie do specjalisty, odp ze bym chciala ....speszyl sie... zamyslil na chwile.

Gość Z czym jest ciężko skonczyc ..
nie rozumiem, wybacz, ale jak ktos mnie krzywdzi to chce byc z ta osoba, czy uciekam od niej jak najdalej, nie chcę jej widzieć ... Taki jest odruch przeciętnego człowieka

Gość Ruud
Dostaniesz jeszcze poprawkę to może wtedy ci się rozjaśni w głowie

Gość olcha
"(nie bolalo praktycznie bo mialam kortke na sobie) rozwalil pare rzeczy na dworzu i chcial sie bic z kim popadnie..." tego to nawet nie skomentuje. napisalas ze wiesz ze nie byl soba.a on wlasnie BYL SOBA!. zrozum kobieto, ze wyszlo z niego to co w nim tkwi!!!!

Gość Zamyslił się ....
i co postanowił ?

Gość nie mam nicka
w sumie nie wiem czemu tu sie zaczelam wypowiadac.. dzieki za wszystkie posty jakie by nie byly ... zmykam i raczej nie bede tu zaglac...ale i tak dzieki

Gość Duur
Wolisz dostać łomot ?

Gość olcha
jaj ja nie lubie takich pojabenia slepych panienek. zaklada posta, bo facet jej przylozyl. niby chce sie wyzalic, niby jej zle, ale w momencie zakladania tematu ona juz wie ze bedzie go usprawiedliwiac. co, jestes az tak brzydkim facetem, ze boisz sie, ze gdy odejdziesz od tego, ktory Ci przygrzmocil, to innego nie znajdziesz???? dziwie sie, ze jeszcze z nim jestes. dla mnie zadnym usprawiedliwieniem byloby to, ze sie napil. pytam, I CO Z TEGO? jezeli alkohol wyzwala w nim tak zle emocje, tzn ze one w nim drzemia, tak jak w kazdym z nas. ale drzemia nie na tyle mocno by nidgy nic ich nie odbudzilo. dziewczyno, masz malo szacunku do siebie, do swojego ciala, swoich uczuc. milosc czasami przegrywa jelsi nie umie zrozumiec sie priorytetow, ze kobiete trzeba szanowac. tak tak, idz stad. przeczytalas kilka slow prawdy, ze glupio robisz, ze masz idiote a nie faceta i zrobilo sie przykro. dam sobie reke uciac ze pokryjomu bedziesz czytac:)