Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillllllaaaa

nie nawidze seksu czy mam szanse na normalne życie?

Polecane posty

Ku.....r...w..a jak chcecie forum bez błedów to wynocha z tąd.Zgadzam sie atak na ta dziewuche jest całkowicie nieuzasadniony seksu wam k...u...rwa brakuje??Błedy tu były sa i będą!

poczytajcie wypowiedzi innych niejakiego idealisty wszyscy tu flugaja na lewo i prawo!i jakoś nikogo to ku...urwa nie drażniło do tej pory a na tej lasce bez żadnego powodu sie jakieś debilki wyżywają!To forum erotyczne!!!nie oczekujcie tu elokwencji i wzorowej ortografii

Gość pierś do przodu i do ataku
...albo sobie księdza znajdę juz mi wszystko jedno ;(

Gość kamillaaa
mietusek ja wiem juz mi z tym zle bo kazdy patrzy na mnie jak na dziwandło

oj, to myślałam, ze mi się wydaje, ze to po mnie widać...ten brak seksu;( a po Tobie też widać :o

Gość kamillaaa
każda dziewczyna o tym mówi przezywa swoją miłość,chodzi na randki i jest szczesliwa widze że ludzia to daje szczeście.Miałam chłopaków ale jak raz sie tak zachowałam drugi to poodchodzil.......i wcale im sie nie dziwie,nie pozwalałam sie przytulać całować bo odrazu robiła sie sztywna kto by wytrzymał z taka baba

:(

Gość arturialis
tak, tak, tak! Jest normalne. Nienormalne jest to że w tak orgiastycznej kulturze współczesnego świata trudno jest zachowach dystans do spraw cipy i fiuta. Mianowicie, panuje nieposkromiona presja, iż relacja cipy i fiuta jest centralnym elementem naszego życia: nadaje mu jego wymiar i wartość. Każda jednostka mająca inny do tego stosunek ma z racji tej presji problemy. Wszystko kurwa na ten temat, pyskacze.

Gość ciekawy5555
zgadzam sie z powyzszym, tak wlasciwie masz problem z presja tego pokreconego wspolczesnego swiata. witam w klubie.

Gość hmmmmmmmmmmm.....
co wy pierdolicie, jakiego pokreconego swiata, zawsze chodzilo i bedzie chodzic o jebanie i tak powinno byc

Gość ciekawy5555
he he he.. na tym swiecie tak naprawde chodzi tylko o jedno... o pieniadze.ale to jest tylko dla wybranych. inna waska grupa ma swoje oryginalne pomysly na zycie. a reszcie .....hmmm pozostaje tylko ekscytowac sie przereklamowanym produktem jakim jest seks.