Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddsaa

Co oprócz kawy można wziąć aby nie zasnąć?

Polecane posty

Gość dama z mleczykiem
chodzi mi o tussipect :D

Nie ma czego zazdroscic.. tone w dlugach, dodatkowe studia, dom.. czlowiek modli sie tylko, zeby pracy nie stracic, bo wtedy to sie juz tylko powiesic..

Gość *szara ćma*
Nocny, chyba Ci się zacięły emotki:O

Gość *szara ćma*
pumpkin - można wiedzieć jakie miasto?:)

Gość ddddsaa
Nie chce syropku(zresztą jest też w tabletkach)!!!! Kawe z cytrną za to wypróbuje. Myślałam ,że tylko tutaj aż tak można bać się o jutro...(tutaj czyt.w Polsce)

Gość *szara ćma*
Z Polski, ale byłam kiedyś w NY i jakoś pomyślałam że Ty może stamtąd

OWK brakło pepsi i trzeba iść spać miłego siedzenia;) p.s. pamiętaj,ze Tobie pomachałem i to jest nick tylko do Twojej wiadomości;)

Gość ddddsaa
Nam nie pomachasz?

Gość dama z mleczykiem.
miło było cie poznać nocny :classic_cool: :P🖐️ co za ścierwo 😡

Gość dama z mleczykiem.
to ścierwo to nie do ciebie nocny :D

Gość dama z mleczykiem.
hmmm... o kropke?? :O

Gość ddddsaa
To ścierwo to do kogo?

szra cma - tez kiedys tam bylam, raz w zyciu. no, chyba ze policzymy loty z JFK hehe:) mieszkam mniej wiecej piec godzin jazdy od New York City, Lindley, stan Nowy York. a co w NYC robilas? Work&travel? dddsss - no ja Ci zdecydowanie syropek odradzam. jak mowilam, nigdy nie probowalam - ale mialam ku temu powody. pewnie te same, ktore Ty masz. leki to jednak leki i nie mozna z nimi przeginac. sprobuj kawki, moze pomoze. a latwo tu nie jest.. ba, jest ciezej niz w Europie zachodniej. najgorzej, jak nma sie marne ubezpieczenie zdrowotne.. no i prawde mowiac, wiekszosc spoleczenstwa w dlugach tonie.. tak dziala krwiozerczy kapitalizm. w Polsce naprawde nie ejst tak zle, jak sie ludziom czasem wydaje. i gdyby nie to, ze maz 9Ammerykanin) za nic nie chce sie do Polski wyprowadzic, to juz dawno bym tam wrocila..

Gość dama z mleczykiem.............
no bo znów ktoś hasłuje :O

Gość ddddsaa
masz w stanach kogoś bliskiego(oprócz męża)??

dsssss - nie. jestem zupelnie sama. tj. niezupelnie. mam przeciez meza i jego rodzine, naprawde kocahni ludzie. a do Polski jezdzimy przyjajmniej raz w roku (oboje uczymy, wiec mamy wolne wakacje i swieta).. jedyny Polak, jakiego znam w moim regionie to moj lekarz pierwszego kontaku. ale mam tez najome Polki - tyle ze z Florydy, Karolin, Colorado itp.. czesto do siebie klepiemy na gg, wiec nie jest zle a Ty nad czym tak usilnie pracujesz, zeby nie zsnac?:)

Gość ddddsaa
Nic taaaaakigo.Mam dyżur w hotelu.Nie mogę zasnąć,i troche papierkowej roboty.Same bzdury.

dsssa, podziwiam ludzi, ktorzy pracuja na nocna /wieczorna zmiane.. ja bym tak chyba nie potrafila.. choc, z drugiej strony, czlowiek sie pewnie po jakims czasie przyzwyczaja do takich godzin pracy. ja zawsze lubilam spac do 10, mialam klopoty ze wstawaniem na zajecia n 7:30, a teraz, kiedy pracuje, nie mam juz zadengo problemu ze wstawaniem o 5 rano.. tyle, ze klade sie spac wczesnie.

Gość ddddsaa
Tak 5 rano to naprawde wcześnie,już za dwie godziny hahahaha Moge zapytać gdzie pracujesz?

pracuje w panstwowej szkole, a wlasciwie w przedszkolu. ucze ang dzieci imigrantow.. a wstaje o 5, bo dojazd zajmuje mi prawie godzine, a chce byc w szkole wczesniej, zeby przygotowac wszytikei materialy, porobic ksera, etc..

Gość ddddsaa
Oj znowu trafiłam na belfra(bez urazy) Cała moja rodzina to belfry,14 pażdziernik to święto ,że hoho!

moi rodzice tez uczyli. tyle ze na uczelniach i przedmioty scisle. ja sie wylalamalam z calej rodziny i poszlam w kierenku humanistycznym. ale gdybym miala wrocic do Polski, zastanowilabym sie 10x nad tym zawodem.. tutaj nauczyciele sa szanowani - przynajmniej w moim malomiescinowym regionie.. z tego, co czytam w internecie, w Polsce az zgroza uczyc. dobra, magiczna, 21:10 wybila, zmykam do spania. zycze wytrwalosci:) wejdz sobie mozje na youtube, fajne filmiki sie zdarzaja:) 🖐️