Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania60165

od dzisiaj wielkie odchudzanie

Polecane posty

Gość Aga 32
evvelineczka a ile masz lat jeśli mogę zapytać ja mam 32 i obawiam się że po 30 trudniej jest zrzucić cokolwiek

evvelineczka - ja mam to samo.... u mnie tluszczyk najbardziej osadza sie wlasnie na brzuszku... wolalabym na tylku... tak jest bardziej kobieco... a na brzuchu ciezko zaslonic, zakryc... Nie lubie cwiczyc... a wlasnie na te partie pasowaloby... Dzisiaj wypilam dwa gorace kubki, (ale maja tylko 18 kcal) malo, no nie? Poza tym nie jem... i jest git! ania60165 - jak to zrobilas, ze tyle schudlas? 10 kilo w miesiac to naprawde sukces! Pozdro

Gość ania60165
poprostu jechalam na samych jogurtach i wasie i codziennie cwiczylam 45minut na poczatku bylo ciezko ale z dnia na dzien wygladalam lepiej i to byla swietna motywacja aha a jogurty naturalne

Gość ania60165
wlasnie pije czerwona herbatke jeszcz czeka mnie dzisiaj masaz:)z moim balsamem:)juz dzisiaj nic nie jem:)a jak tam u was

Gość ania60165
hej dziewczynki8 i jak wam idzie dieta u mnie ok

Aga, ja w tym roku będe miała 24 lata :) jestem ciut młodsza od Ciebie :) Podziwam Ciebie Aniu, że jechałas na tym chlebku - ja zawsze rezygnowałam po tygodniu jedzenia tego!! Dlatego wolę chudnąć wolniej i je\\śc wszystko ;)

Gość Aga 32
Trzymam za was wszystkie kciuki będę tu codziennie zaglądac zobaczymy co wyjdzie z tego naszego odchudzania .POWODZENIA

Gość ania60165
hej ja wlasnie ide zaraz spac najpierw masaz z balsamem dziewczyny jesli czegos chcecie to juz jest polowa sukcesu dacie rade

Gość ania60165
wlasnie wklepalam moj balsam zjadlam jogurcik z wasa i wypilam czerwona herbatke:)teray ide sie syzkowac do szkoly odezwe sie jak wroce i 3mam za nas kciuki DAMY RADE

Witam Was!! Ja juz po śniadanku. Jak mi się nic nie chce, mialam dwa tygodnie wolnego i teraz jestem ciut leniwa ;)

Gość ania60165
hej jak tam mij adzien ja wlasnie ide zaraz pocwiczyc tylko najpierw zjem jabluszko

Gość doveee
witam Mam pytanie odnoscie czrewonej herbatki i balsamu , mozecie podac nazwe tej cudownej czerwonej herbaty i dokladna nazwe balsamu :) bylabym wdzieczna lapie sie wszystkiego o czym uslysze :) co do jogurtow i nabialu to jestem bezmleczna wiec musze oddac sie tylko i wylacznie owocom i warzywkom :) pozdrawiam dzieki

Ooo ja równiez bede do Was zaglądac :) Moj plan diety to - herbatki z Vitaxu, seria \"SLIM PROGRAM\" na 15 dniowy cykl:) Jesli beda rzeczywiscie pomagały wtedy powtórze cykl:) Za 23 dni STUDNIÓWKA.. mam nadzieje, że do tego czasu schudnę 6 kilo..

Gość Aga 32
Część jestem ciekawa jak tam dzisiaj u was z dietą Bo u mnie o dziwo super .Troszkę jestem zaniepokojona co się z wami dzieje. MAM POMYSł może wybierzemy sobie jakąś godzinę popołudniową o której będziemy się tu spotykać .A tak raz jest tu jedna raz druga ....co wy na to ? Ja proponuje 19.00

Fajny pomysł, tylko ja nie wiem czy mnie siostra wpuści :( Ale spoko :) Mi odpowiada, u mnie dzisiaj tak sobie, zjadam pred chwilką cukierki :( ale to nic :)

Cześc dziewczyny ja narazie mam problem z netem w domu a w pracy dzis brak czasu :( Dziś 2 dzień kopenhaskiej- żyję :) dodatkowo biorę L- karnitynę i szybkim krokiem chodzę do pracy ( 20 minut w jedną stronę) Wiem , że muszę ćwiczyć, ale wczoraj bolała mnie głowa. jak miałam 17 lat ( teraz 26 + dziecko ) w 2 tygodnie schudłam 7 kg i moja koleżanka też- mało jadłam i codziennie ćwiczyłam. Waga nie wróciła dopiero w ciąży. Więc mam nadzieję , że w przyszłym tygodniu siłka mi pomoże. Ale oczywiście musze ruszyć tyłek na chacie też :). Ja planuję 2 tyg kopenhage a potem I fazę South Beach Pozdrawiam

dziewczyny jak na dole dopisujecie sobie różne rzeczy ? np. waga

Cześc dziewczyny jak wam idzie ? Dziś 3 dzien i dalej jestem pozytywnie nastawiona :)

Gość monami1975
Dziewczyny, dopisuje się do was!

Gość monami1975
Za szybko mi sie kliknęło... Ja planuję do wiosny pozbyć się swoich zalegających jeszcze od ciązy kilogramów, zostało mi ok 6-7 kg. Ale przede wszystkim mam zamiar ćwiczyć. Mam 175 cm i ważę obecnie 66 kg, i nawet jeśli w swoim najlepszym okresie ważyłam 58 kg, to miałam szeroki tyłek i grube uda. Więc zdaję sobie sprawę że nie chodzi o stracone kilogramy tylko o pracę nad figura.

Hej! Dzisiaj wypilam na sniadanie duzy jogurt DANONE lesny... pycha... A teraz popijam cappucinko...tez pycha...:) Trzeba sobie w dietce tez sprawiac male przyjemnosci zeby zleciala szybciej i nie byla dla nas udreka. Ja zaczynam 4 dzien i zero narzekania! A dzisiaj spalam kalorie na dyskotece, kilka godzin ruszania calym cialkiem na pewno mi sie przyda:) Milego dnia dziewczynki:)

Gość JAK MAM
stracic 7kilo jak mi sie ciagle chce jesc

Gość Aga 32
CO JEST Z WAMI DZIEWCZYNY ? Miałyśmy wspierać się , motywować wzajemnie a was nie ma . Proponuje jeszcze raz ustalmy jakąś wspólną godz. (tylko proszę wieczorem lub popołudniu)i będziemy się tu spotykać .RAZEM BĘDZIE NAM ŁATWIEJ WALCZYĆ O SZCZUPŁĄ SYLWETKĘ

Gość Aga 32
Widzę że coś nie ma długo żadnej z was .Już się poddałyście ? Mam nadzieje że nie WIERZE W WAS i czekam tu jutro o 19 . A ja trzymam się dzielnie to już 3 dzień i jak na mnie to bardzo dużo i dlatego potrzebuje was dziewczyny !!!!!!Jestem ciekawa jak wam idzie?

Gość ania60165
hej dziewczyny ale mi wstyd wczoraj zjadlam slodycze mam takiego dola chlopak mnie ryucil wszystko mi sie wali w dodatki chcialabym schudnac

Ej laski co z wami? Odchudzamy się czy nie ? Dziś mój 4 dzień diety i 5 dzien bez papierosa :)

Gość Nieutemperowana
Hej Evelak! Tyle samo mam wzrostu i tyle samo ważę. Również to mój 4 dzień dietki. Palić nie palę w ogóle. Powodzenia wszystkim!!!