Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania60165

od dzisiaj wielkie odchudzanie

Polecane posty

Ania, chłopaki to nie wszytsko!! Olej go :) Znajdziesz lepszego :) A u mnie dieta jako tako :) próbuje ograniczac słodycze, ale jakos marnie mi to wychodzi :)

Gość ania60165
hej od jutra sie znowu bede odchudzac a w jaki sposob wy sie odchudzacie

Gość Aga 32
Cześć jest tu ktoś ???????

Gość ja16560
no ja jestem

Gość Aga 32
jesteś jeszcze ?

ja też!! ja próbuje ograniczać jedzenie :) Ale dziś znowu były słodycze ;) Ale nie za dużo :) W każdym razie przestrzegam reguły, żeby nie jeść po 19 :)

Gość Aga 32
To super że się trzymasz .Ja też walczę ,lekko nie jest ale tak bardzo chcę być znowu szczupła

Gość ja16560
a ile chcecie schudnac

ja chcę schudnąć do 58kg :) Poza tym, każdy mi mówi, że nie widać moich 64 kg :) Ale jak wchodzę na wagę to mnie krew zalewa ;) A jakie macie wymiary??

ja mam 161 cm wzrostu i waże 54kg ;/ czy ta waga odpowiada mojemu wzrostowi?? odpowiedzcie! mam za dużo w biodrch i brzuchu... i ... mam 14 lat :) odp

Witam dziewczyny!!! Jak dieta idzie?? Mi powolutku. Do kiedy chcecie stracić swoje kg?? Ja sobie myślę, że tak do końca marca :)

Gość ghfghfgy

hej ja mam tak samo. codziennie mowie koniez z slodyczami. jem malo, cwicze a na drugi dzien jem duza ilosc slodyczy;/ i mowie ze raz nie zaszkodzi ;/

cześc dziewczyny Dis mój piąty dzien diety Papieros woczraj był :( i browarek też:

Gość Aga 32
JA często tu zaglądam i jak narazie dzielnie się trzymam to już 5 dzień bez słodyczy. A co u was jak sobie radzicie ?

Jak zwykle w niedziele mam słodkie ;) Już od jutra przechodzę na moja dietę :) Nie wiem czy całkowicie zrezygnuje ze słodyczy, bo mam słaba wole :( Będę na pewno ograniczała słodkie. Właśnie oglądam zdjęcia z sylwestra, ale się uśmiałam ;)

Cześc dziewczyny Dziś 6 dzien diety - jedyny mój grzech to browarek , winko i papieroski :( Ale juz od dzisiaj jestem grzeczna i lecimy dalej. Jutro po pracy ide zobaczyc nowa siłownie i pogadam z dziewczyna o masażach. Troche pękają mi naczynka i nie wiem czy moge chodzić na nie. Pozdrawiam

Witam was!!! Ważyłam się i mierzyłam się przed chwilka :) waga: 64,2kg biodra:94,5cm talia:75cm Od dziś rozpoczęłam dietę, którą stosowałam przed świętami :)

Halo Halo zorientowałam się włąśnie, że te wątki o odchudzaniu szybko zamierają Ale ja będę sie wpisywać Mój początek diety był 02.01.2007 pierwsze ważenie planuję po 20 stycznia

Gość dżaga-cos-ala-doda
Cześć laski ;) hmm, pewnie każda z Was chce schudną po kilka kilogramów.. to preferuję dużo sportu.. :) nie mam na myśli jakieś bieganie o 5.. ale np ustalić sobie, że o godzinie 19 robimy 20 brzuszków i stopniowo coraz więcej, rowerki, przysiady, marsz w miejscu, hula-hop .. ale wiadomo, że to nie wystarczy, żeby zrzucić te kilka przybyłych nam kilo.. Ja nie jem po 18 już nic, piję wodę mineralną niegazowaną oraz herbatkę bez cukru, bo ta nie zawiera kalorii =) A jem 3 posiłki dziennie czyli : śniadanie wiadomo to podstawa.. obiad jem nie za dużo, i nic smażonego(tłustego).. ;) tak jakoś o 17 to już mój ostatni posiłek to owoc bądź jakiś jogurt.. Co z słodyczami :-) Ach jestem smakoszem czekolad.. no cóż jem, ale znacznie mniej, jak zawsze wcinałam cała tabliczkę to teraz 2-3 kosteczki, albo tylko popatrzę hehe.. pozdrawiam

Gość Aga 32
Cześć ewelak widzę że dzielnie się trzymasz wielkie GRATULACJE. Ja też jestem na diecie od 2.01.i też nieżle mi idzie martwię się tylko tym że nie ma tu z kim pogadać ciekawe gdzie jest założycielka topiku czyżby Słomiany Zapał :-)

Aga 32 tu co drugi wątek tak wymiera :) ach te kobiety I lecimy dalej kolejny dzionek z dietką. Ja mam trochę zmodyfikowaną kopehaską bo np zamiast sałaty i szpinaku mam na dziś soczewicę z majerankiem mniam mniam. Na wadze nie staję żeby się nie denerwować, ale;;;;;;;;; 3 cm mniej w biodrach 4 cm mniej w pasie Jakbym w tych miejscach zrzuciła po 10 cm byłabym szczęśliwa