Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna baba

Mój smutny sylwester... czy dac mu jeszcze szanse...pomóżcie...

Polecane posty

Gość smutna baba
masz racje madzia wiecie jaka mysl pozwala mi zyc - ze bedzie tego zalowal i ze z nikim nie bedzie mu tak jak ze mną... Moze to smieszne co teraz powiem ale wiem ze mnie bardzo kocha , szybko nudzil sie dziewczynami , nasza przygoda trwala rok czasu , razem jestesmy krocej , bo wczesniej tylko sie z nim spotykalam ale walczylam z tym uczuciem i konczylam ta znajomosc wielokrotnie.Walczyl o mnie dlugo , nie dawal za wygraną.Wiem ze dla niego bylam najważniejszą i największą miloscia do tej pory , widzialam to szczescie w jego oczach , widzialam jak sie przy mnie zmienial lagodnial i byl kochany.W wigilie napisal ze marzy zebysmy za rok spedzili ją wspolnie, i ze wyobrazil sobie mnie i dzidzi w naszym, domku kiedys...i ze lezka mu sie zakrecila.Jest w nim duzo dobra ale wiecej niestety zla... Bylam najwieksza miloscią ale przegralam z jeszcze wieksza - CPANIEM

Gość Do z kim Wyt sie zadajecie
To nie jest takie proste jak psizesz! Może Ty jesteś bardzo rozsądną osobą i chwała Ci za to....ale przecież nie każdy musi być rozssadny i nie każdy może choćby chciał...

on portaktował ciebie...jak obca osobę!!!!!!!!!!!nie usprawiedliwia go to co zazył... nic go nie usprawiedliwia! czy dawac sznsę? mozesz ale pewnie nie raz powtórzy sie sytuacja z sylwestra i bedziesz chciała przechodzićto samo tak w kółko???????jesteś w stanie tak zyć? w niepewności kiedy znów mu odbije?wtedy niby przytulał inną ale pózniej może z inną wyladować w łózku...mówi zeniby Cie kocha to po co brał???? ja zyczę Ci jednak lepszego faceta niz ten...

Gość smutna baba
pragne wstac kiedys rano i poczuc ze jestem uwolniona od tego uczucia......jest degeneratem , teraz jeszcze bardziej sie stoczy ale to nie moja wina!!!!!!!To nie jest moja wina.Żal mi jego jako człowieka ale to on dokonal wyboru.Boże daj mi siłe i mądrość żeby to przetrzymac , żeby sie uwolnic.Chce byc sama , miłość za bardzo boli...

Nie będzie łatwo, ale trzymaj się :) I nie wierz w te bzdury, które ci serwuje o wspólnej przyszłości, dziecku itp. Tacy jak on wiedzą na jakiej \"strunie zagrać\"...

Gość smutna baba
dziekuję wam ;) ( uśmiech przez łzy)