Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafija

wystawił mnie w sylwestra

Polecane posty

Gość rafija

mój facet mnie wystawił w sylwestra. Mieliśmy go spędzić razem, zdaje się,że głównie ja chciałam :( a on sie wycofał dzień przed... koleżanki i siostra mi radzą, żebym go rzuciła bezwzględnie, bo to powinno byc oczywiste, jesteśmy razem prawie rok, spedzamy sylwestra razem. Co myślicie?? do tej pory nie zawsze był w porządku, ale myślałam,że jest fajnie.. poczułam sie olana

Gość eFFetha
Radzę się przyzwyczaić.

Gość Zostaw go
nie rozumiem jak facet może wystawić dziewczyne. Widocznie tak bardzo mu nie zależy

Gość rafija
dlaczego przyzwyczaić?? ja byłam głównie zdziwiona, chociaz wsciekła tez, żaden z moich kumpli by czegoś takiego nie zrobił dziewczynie, chyba rzeczywiście to była pomyłka :(:(

Gość xxxooooo
po prostu nie kocha Cie ,zakochany facet nie wystawia dziewczyny w taki dzien!!!!nad czym Ty sie jeszcze zastanawiasz?olewa Cie ewidentnie a Ty usprawiedliwiasz go rzuc go czym predzej!!!!!!!!!!!!

Gość woodku
nie zależy mu. oczywiście cię nie kocha. niestety. sama pomyśl czy jakby cię kochał to by cię wystawił? nie. daj sobie z nim spokój.

Gość massakra
rafija --> Tak, tak, baw się lepiej dalej lalkami:)) bo o facetach mało wiesz:) Pozdr

Gość rafija
massakra troche za stara jestem na lalki, jakieś 15 lat :/ no cóż, chyba macie racje

jej bmi pewnie jest w normie,. lecz nie twoje:) no po1 zaden facet,jakby mu zalezalo nie zorbilby czegos takeigo-nawet jakby chodzilo o zwykle spotkanie po 2 jak to cie wystawil..mozna wiedziec co robil? tylko nie pisz, ze z kumoplami spedzil czas po3 ile macie lat..bo labo ty nie dojrzalas, albo on(usprawiedliwie go,jezlei ma 13-17 lat) bo to szczeniackie i zawsze tylko kumple sie w tym iweku licza.

Gość rafija
1. latek mamy po 25 i 26 2. BMI mam 21 ( o Boze, może IQ za niskie ;)) 3. Był z rodziną 4. Mozna n.p. nie lubić sylwestra, różne rzeczy można, ale tak sie zachować w ostatniej chwili :( 5. ja wiem,że problem jest błahy, tu sie odzywają laski bite przez facetów, które im w dodatku wybaczaja, ale zastanawiałam się, czy patrzycie na to tak jak ja, ale może częśc facetów nie rozumie, dlaczego to wspólne spędzanie sylwestra jest ważne dla kobiety 6. Nie usprawiedliwiam go. Powiedziałam, co o nim myśle i nie odbieram telefonów, ale ostatecznie nie wiem co robic :)

Gość rafija
i nawet nie o tego sylwestra chodzi, tylko o to,ze mnie zlekceważył dorosły, w sumie fajny i w porządku gość to mnie gryzie i denerwuje zwłaszcza,że jak go mam pogonić.. to powód z jednej strony głupi,z drugiej to jest lekceważenie!! może niepotrzebnie sie wywnętrzam

Gość wink
Jakiego on jest wyznania? Może nie jest katolikiem? Nie wszyscy bowiem obchodzą sylwestra...Może..po prostu (choć to dziwne po roku znajomości...zważywszy na to ile macie lat..) o tym nie wiesz?

Gość no myslalas ze jest fajnie
a tu jak jest ? nie jest fajnie , nawet bardzo niefajnie :(

problem wcale nie ejst blahy,...moi mzdaniem pogadaj o tym z nim, bo nawet jesli cie wystawil, to mogl cie wziasc do rodziny a nie olac... i tera zpomysl..co by idiota zorbil jakbys np.poznala kogos fajnego na imprezie,albo np.poszla z kims do lozka bo ci sie podobal,albo nie daj boze ktos by cie napadl i zabil??? czy on wzial to pod uwage z emoglby cie stracic??? pogadaj z nim o tym i lepeij sobie to sprostujcie bo nieswiadomie mozesz miec przez clay rok zal o to do niego..a lepeij takie cos sobie wyjasniac....

Gość Cos krecisz mała ...
Jestescie ze soba prawie rok, a się w ogóle nie znacie ... to dla mnie jest dziwne, piszesz wystawił ciebie ... ha ha to co nie zapytałas go dlaczego nie chce iść na Sylwestra, dlaczego mówi to 1 dzień przed ... ?

Gość klameczka
mnie się wydaje ze on chyba cie nie kocha....:( ja ze swoim chłopakiem pokłóciłam sie strasznie po świetach...i o mało nie doszło do końca zwiazku...z powodu różnicy charakterów...bo jesli chodzi o miłość to bardzo sie kochamy... ale mimo że nie iwedziałam jak dalej miedzy nami bedzie to wiedziałam ze w sylwestra nie bede sama...ze mnie nie zostawi. w prawdzie doszliśmy do porozumienia...zwycięzyła miłosć;) ale przyznał sie mi ze sylwestra tak czy siak spedził by ze mna...;)

Gość smutna*ja
rafija...wiem co czujesz, bo znalazłam się w takiej samej sytuacji, z ta jednak rówznica ze jestem ze swoim facetem od prawie 5lat.Od zawsze każdą wolną chwilę spędzalismy razem. Co roku sylwestra spedzalismy ze znajomymi, to na prywatce lub wyjazdach. W tym roku postanowilismy go spedzić w domu razem we dwoje. Duzo ostatnio pracowalismy, bylismy przemeczeni i stąd ten pomysł. A wracając do tego nieszczęsliwego wydarzenia....to było tak, iz przyjechał do ok16-17, przywiózł alkohol itp. Do niego zjechała sie rodzina. Mamuska urzadzała rodzinną imprezke,Oczywiście wszystkich znam....bo jednak sporo ze soba przeżylismy.........to jednak nie pojechalam razem z nim, bo od roku nie rozmwiam z teściową ani jego siostrunią. Powiedział że pojedzie odstawic samochód, wypije kilka kieliszków z rodzinką, )bo tak wypada) i bedzie u mnie........No i nie doczekałam się! Za jakiś 3tygodnie mielismy przeprowadzać sie do naszego nowego M-4:( jeszcze w sobote była miła kłótnia jaki kolor ścian wybrać..................on pisze dzwoni,przeprasza,ale co z tego...:(......ja mam wyłaczony telefon......nie chce z nim rozmwiać

a wszystko to, z enie przyjechal na sylwestra do ciebie? tak? smutne...ale prziecez pil, sam nie mogl wsiasc do samochodu.... a dlaczego mas ztakie sotsunki z tesciowa i jego siostra?

Gość smieska
moj facet tez mnie wystawil na sylwka:// chodizmy prawie 2 lata i stweirdzil na kilka dni przed sylwkeim ze go irytuje i chce odpoczac ode mnie i poszedl sam.....ale przyszedl z tej imprezy do mnie do domu przed polnoca jeszcze.....ciekawe dlaczego jak mysliscie???

bo cie kocha???bo zrozumial ze impreza to imrepza a ty jednak cos dla niego znaczysz, ciesz sie.

Gość rafija
owszem zapytałam.. no boo nie bardzo jest jednak gdzie iść, a koleżanki mnie wcześniej zapraszały, więc nie będe się nudzic, a my sie spotkamy jakoś w tygodniu.. nie wiem, albo ma problem z zaangażowaniem, albo jest durny bo na tyle mnie zna,że wiedział,że sie wściekne

Gość smieska
no a jak zapytalam wprost to pwoiedzila ze nudno tam bylo itp zapytalam o inne laski czy jakies fajne tam byly powiedzial z ebyly zapytalam czemu nie zgadal a on ze nei chcial teraz nawet ze soba nie gadamy jestemy na stopie koleznak i kolega wiec nei wiem co mam o tym myslec???

ale dlaczego takie zle stosunki z tesciowa masz?? a co do stopnia kolezanka-kolega- to powiedz mu,ze skoro go irytujesz to nikt go nie zmusza by sie z toba zadawal..napewno szybko podejmie decyzje:)

Gość smieska
tak wlasnie mu powiedzialam a on ze cche odpoczac i zobaczy co dalej.....tylko oby sie pozno nie obudzil bo ja go kocham on niby mnie tez ale ............

Gość rafija
smieska to dobrze,że sie opamiętał :)

Gość smutna*ja
grosia........miał przyjechac taksówką. a wiem jaki on jest ze duzo wypić nie moze. O jeden za duzo i pada........i oczywiście tak sie tłumaczy, że jest dupkiem ze mu wstyd......że przespał cały nowy rok przez jeden kieliszek. A jesli chodzi o teściową.........to robią mi wszystko na przekór. Jego mama złości sie na mnie że odbieram jej syna.....traktowała mnie jak córke,ale wszystko się zmieniło, kiedy zaczął sie jej stawiać...zninawidziła mnie przez to, chociaz, kiedy ja spotkałam jakis ponad pół roku.........uśmiechała si e prosto w twarz, mówiąc ze chce wnuki.........a na drugi dzień, powiedziała, kuzynce mojego faceta, ze nie zyczy sobie mojej osoby w jej domu itp. ........robi wszystko zeby nas skłócic.......żebysmy ze soba czasu nie spedzali:(

faktycznie jakas swiani;/ widz,e ze chyba kazda etsciowa staje sie potem wiedzma :((( tak czy siak, zycze ci, aby sie wyjasnilo i ulozylo..ps.chce przeprosic? wiec niech to on pzygotuje romantyczna kolacje lub niech cie gdzies zabierze! dlaczego to ty masz to nadrabiac; /

Gość jak by mnie tak facet
wystawil to bym go olala natychmiast. Oczywiscie, ze nie kocha...... To jest jeden z takich dni w roku, gdzie wlasnie zakochane pary powinny sie z soba spotkac.bez dwoch zdac. Sylwester no i moze te glupie amerykanskie walentynki....

Gość smieska
no opamietal sie .....a teraz nawet nie opdisuje na smy itd nie bede sie odzywac jak chce odpoczac moze zateskni....