Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.P

DYSKOPATIA czy CO ???

Polecane posty

Gość M.P

Błagam poradżcie mi, co mm robić. Od wigilii jestem wrakiem człowieka. Byłam u kreglarza na manualnym "naprostowywaniu" kregosłupa,ale niewiele to pomogło bo zrobiły zapalne zmiany i obrzęk nerwów do jakiego doprowadził ucisk naruszonych kręgów.Jestem na porażającej dawce leków przeciwzapalnych i przeciwbólowych,ale ich działanie jest zbyt krótkotrwałe,co powoduje juz u mnie brak wiary w ich skuteczność.!!! Nie wiem, co robić.Byłam raz na magnesie i laserze,ale brakuje mi środków do kontynuowania leczenia, jakie zalecił mi specjalista w prywatnej klinice... Gdzie mam się udać,żeby w końcu zacząć w miare poludzku funkcjonować,zwłaszcza, że mam dwoje małych dzieci,których nie mogę zaniedbywać poprzez moją niedyspozycję ruchową!!!

Gość i nie ma odzewu a ja cierpię

Gość HELP me please

Gość idz do
neurologa, najlepiej prywatnie...on bedzie wiedział co robic..pewnie najpierw jakis rezonans, a potem sie okaze na ile milimetrów masz przyepulkine.pozdrawiam i zycze zdrówka

Gość znam to i współczuję

Gość czyli wychodzi na to
przeszłam calą drogę aż do rechabilitacji,interdymów i innych fizów.ciągle na ketonalu. w końcu sama z siebie zrobilam badanie moczu, usg i wyszło, że mam....kolkę nerkową. po 3 dniach było po sprawie.

Gość czyli wychodzi na to
objawy jak przy dyskopatii.ból kręgosłupa nawet przy kaszlnięciu.nawet we śnie mnie bolalo jak się przewracalam z boku na bok

Gość M.P
To prawda,ból sprawiał mi śmiech, kasłanie,poruszanie a nawet złapanie wiekszego oddechu! Wczoraj na noc założyłam sobie pas abgymnic(pobudzajacy prace mięsni) i właczyłam funkcję karate i pogłębinego masażu! Bolało jak cholera, ale przez całą noc pilnowałam by nie przestało działać. Rano sprzęt juz ledwo zipał a ja jakby czułam się lepiej. Ba, nawet wstałam powoli bez pomocy męża i bez kłujacego bólu. Rano wysmarowałam sie amolem i teraz(oby nie zapeszyć) jestem na chodzie!

Gość lekarz-to moja rada

Gość gość
A dlaczego ciagle piszecie tu o lekarzach???jakby to jakies guru było...