Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sucza

tabletki anty....

Polecane posty

Mozliwe ze ten temat sie pojawil ale za duzo czasu tracilabym na jego szukanie. a potrzebuje odpowiedzi na dosc istotne dla mnie pytnie.biore teabletki anty od ok. roku.Zawsze bardzo prestregalam regularnosci.Ale ostatnio, tak jak zawsze, po 7-dniowej przerwie rozpoczelam nowe opakowanie, lecz na nastepne 2 dni spedzilam poza domem, takze nie mialam w zasiegu tabletek zeby wziasc nastepne.Jak wrocilam (ominelm jedna z calego opakowania) i wzielam nastepna z opoznieniem 12 godzinnym. kolejne bralam juz regularnie, ale 2 dni po fakcie kochalam sie z moim mezczyzna.Wiec mam teraz pytanie: czy jest jakies prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy??

wiem, doskonale wiem ze tak powinno sie robic, ale nam tak jakos poszlo, ze....poprostu zapomnialo sie, i po fakcie, takie ocknienie bylo. ale myslisz ze jest duze prawdopodobienstwo??

Gość erwrwe
Prawdopodobienstwo jest zwłaszcza ze nie przyjełas normalnie tabletek zaraz po 7-dniowej przerwie.

hehehe optymistka :P narazie sie tym nie prejmuje, przeciez az tak latwo sie w ciaze nie zachodzi ;)

kurcze teraz to ja sie cieze bo mam wspaniale powody zeby sie cieszyc, ale jak sobie tak pomysle ze mogloby cos z tego byc to mi juz tk nie do smeichu. a miala juz tak ktoras, albo znacie kogos kto przez takie cos wpadl??

Gość Loci
hej dziewczyny mam pytanie bo jestem przy 6 tabletce drugiego opakowania Cilest i mam dni płodne.. zastanawiałam sie z koleżanką nad tym i mówiła ze raczej podczas brania tabletek nie powinno ich być?!!?wiec jak sa dni płodne czy ich nie ma???Prosze o odpowiedź.. i z góry dziekuje:)

No moj boze! a niby po co sa tabletki...:/ nie sa to dni plodne, ale jezeli jest to Twoje pierwsze opakowanie tabletek a przyjelas pierwsza tabletke innego dnia niz 1 pirwszy dzien cyklu to powinnas sie dostkowo zabezpieczac do konca pierwszego opakowania! :)

Gość Loci
ej ale ja naprawde mam... wydobywa mi sie biały śluz...taki jak przy dniach płodnych.. a tabletke wziełam pierwszego dnia!!co to moze być???

Gość Loci
ej ale ja naprawde mam... wydobywa mi sie biały śluz...taki jak przy dniach płodnych.. a tabletke wziełam pierwszego dnia!!co to moze być???