Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty fanka poczty polskiej

CO Z TĄ POCZTĄ POLSKĄ?????

Polecane posty

Co się dzieje z naszą pocztą?? Wysłałam kartki 21.12(na święta) do bliskich i jeszcze nie dotarła. Koleżanka wysłała mi płytę cd 22.12. z Wrocławia na Pomorze i jeszcze nie dotarła. O co tu chodzi? Poczta jeszcze strajkuje? Domagają się cudów, a sami sa bez sensu... .Może ktoś to rozumie i odpowie? Czy Wasze kartki podochodziły???

Gość to normalne
Poczta w okresie świąt/Nowego Roku zawsze ma opóźnienia. Pozostaje tylko się do tego przyzwyczaić.

Ale aż tyle czasu? Przecież pracują podobno normalnie... . W ogóle dziwnie mało jest w skrzynkach pocztowych moich sasiadów również... .

Gość Pocztówka PP
normalnie pracujemy ...ale przed świętami trzeba było urlop za rok 2006 wykorzystać nie? kartki dojdą na dniach...

Gość mnier juz szlak
trafia. czekam na 2 paczki wyslane 19 i 20 wrrrrrrrrr

Gość ikla
Pocztówka PP--dobrze powiedziane :) znam to z autopsji

Gość a ja przed swietami
dostalam awizo:) poszlam odebrac list, na kopercie w ogole bylo przybite"powtorne awizo" odebralam list przed swietami, a dzisiaj do skrZYnki mi wrzucono to "powtorne awizo" zebym odebrala list hehehehehe :) PORAZKA !!!!!!!!

Gość ja znienawidziłam
pocztę polską odkąd nie doszedł do mnie list od mojego chłopaka z za granicy na który zresztą opłacił priorytet. Dobrze że pieniędzy tam nie włożył bo jeszcze by wszystko rozkradli. Chuje

Ale chciałam jeszcze dodać, że 17.12 płytę z Wrocławia koleżanka wyslała listem poleconym - nie dotarła w ogóle, a kolejną- listem zwykłym i nie ma do tej pory! Paranoja... .

Gość to normalne
Ja ci zginął polecony z płytą to lepiej dla ciebie. Dostaniesz odszkodowanie w wysokości ok 110zł. Chociaż często przy składaniu reklamacji, dziwnym trafem, przesyłki odnajdują się

no więc właśnie.To za co płacimy. A od dziś podrozały znaczki i in. usługi pocztowe... .Przesada! Dobrze, zeby pocztowcy to poczytali. Starałam się ich zrozumieć podczas akcji strajkowych, ale jaka jest ich jakoś pracy??? Poczuli się za pewnie i dlatego jakość usług spada! Czyżby jaka płaca taka praca???

To nie jest normalne, że giną przesyłki. kolezanka stwierdziła, że nie bedzie składala reklamacji, bo wartość przesyłki jest niewielka (chodzi o jej koszty), ale materiały tam zawarte są ważne (dobrze, że do odtworzenia)

Gość to normalne
Trzeba złożyć reklamację. A wartość przesyłki należy podać maksymalną, czyli te 110zł.

Warte przemyślenia. Dziękuję.

Ktoś jeszcze nie otrzymał kartek daaawwwnooooooo wysłanych lub jego karteczki nie dotarły? Czy ja ma takiego pecha, ze tak mało ludzi się wypowiada???

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
wiesz do mojej rodziny kartki takze nie dotarly ani do rodziny mojego meza tez nie poza tym rodzice wyslali mi poczteksem paczke jakis miesiac temu , zaplacili za przesylke 140 zl plus doplata 20 zl za priorytet i wiesz co ? nie doszla paczka az po dzis dzien ! pierddddolona poczta polska jebane zlodzieje i kuuurwy !!!!!!!!!! niech sploną !

no i co z tym fantem? Tp po choinkę strajkowali? Odnoszę wrażenie, że są za pewni siebie, dlatego niech sobie pocztowcy poczytają? Załatwiłeś tę sprawę???

i kurde co najgorsze , moj ojciec dzis zlozyl reklamacje i pewnie oddadza kase ale ojciec wycenil paczke na 200 zl ale tu nie chodzi o kase ale o wartosci sentymentalne jakie zawartosc paczki dla mnie miala !!! 😭 mialam cale swieta przez to zjebane , codziennie czekam na ta paczke i waruje w domu jak pies ,nie wychodze nigdzie bo czekam na kuriera !! Czy zwroca mi za paczke ( 200 zl tej wartosci ) plus oplata za przesylke ( w sumie 160 zl ) w sumie 360 zl ? czy jak ????

Ja nie rozumiem jak można nie wykonać usługi za którą ktoś zapłacił! Z jakiej paki ja mam więcej płacić za potwierdzenie odbioru. Przecież takie potwierdzenie powinno być czymś oczywistym przy normalnej cenie, a nie że ja mam więcej płacić tylko po to żeby te chuje nie mogli mnie oszukać. To wszystko to jest rozbój w biały dzień. To tak jakbym ja zapłaciła za coś w sklepie i baba mi nie wydała towaru tylko zgarnęła kase do kieszeni. Tylko że sklepie coś takiego byłoby nie do pomyślenia. A że my nie możemy sprawdzić co się dzieje z naszą przesyłką to oni robią co chcą. Że też nie zrobiono z tym jeszcze porządku. Nie rozumiem jak coś takiego może jeszcze funkcjonować.

Nie mam pojecia? To znaczy, że się nie odnajdzie? Ale złodzieje... .

a jak przyniosa mi ta paczke za kilka dni to temu kurierowi upierdole łeb !!!! zabije dziada wezme paczke i nic nie podpisze ! niech sie dobija do drzwi to jeszcze psem go poszczuję! mowie wam mam dola powiem wam ze w tej paczce nie bylo bardzo wartosciowych rzeczy ale byly skladniki do potraw wigilijnych , miala to byc pierwsza wspolna i samotna wigilia moja i mojego meza , byly grzyby suszone ktore zbieral tata , byl sok jezynowy ,byl groch na groch , byly rozne takie skladniki na regionalne potrawy wigilijne i teraz szlag mnie trafia bo w dupie mam ich jeebane 300 zl bo ja mam zjebane swieta !!! 2 dni plakalam przez nich ! jak bym wiedziala ze tak bedzie to bym przyleciala do domu po te rzeczy osobiscie ! Albo poprosila bym tate zeby wyslal paczke w marcu 2006! Na pohybel leniwym pocztowcom !!!!!

Dziwne, ale miejmy nadzieje, że konkurencja zepchnie pocztę do lamusa! A więc żeganajcie pocztowcy polscy. Póki czas - zmykajcie do koonkurencji... .

samotna wigilia z dala od rodzin * groch na groch z kapustą sorki za bledy aleaz nie trzepie na sama mysl o tych skurczysynach

Jak nie otworzysz drzwi - nie poszczujesz psem... . Czy możesz odebrać paczkę, jak ojciec odbierze odszkodowanie??? Ja bym chyba tak zrobiła... .Za straty emocjonalne... .Trzeba dziadów nauczyć... .

Jak nie otworzysz drzwi - nie poszczujesz psem... . Czy możesz odebrać paczkę, jak ojciec odbierze odszkodowanie??? Ja bym chyba tak zrobiła... .Za straty emocjonalne... .Trzeba dziadów nauczyć... .

jak priorytet nie dotrze w ciagu 72h to mozna skladac reklamacje i jakies odszkodowanie za to jest ile nie wiem.

moja płyta to również głownie srata emacjonalna, sentymental...

za 160 zl powinni mi ta paczke w zebach przyniesc najpozniej 4tego dnia po wyslaniu , ale nieee ja juz czekam dzis jakis czwarty ale tydzien a nie dzien :O

jakas wredna baba powiedziala na poczcie ze trzeba odczekac min 14 dni od daty nadania a pozniej po zlozeniu reklamacji kazali poprostu czekac ale nie powiedzieli do kiedy :O psy parszywe nienawidze ich bo to jzu chyba z 5 raz jak mnie w ciula robia :O

czekaj sobie tatka latka - można by powiedzieć. Ja uciekam, a ty daj znać, czy coś uzyskałaś. Ja tezdam znać.