Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty fanka poczty polskiej

CO Z TĄ POCZTĄ POLSKĄ?????

Polecane posty

Gość jutro ide wyslac polecony
heh, to dziekuje za uswiadomienie. ja nie korzystam czesto z uslug poczty polskiej wiec nie znam sie na formach wysylania listow.

A mi wytłumaczyły, ponieważ korzystam z allegro, że będę miała potwierdzenie, że odbiorca odebrał przesyłkę. A jeśli nie, to jest to podstawą reklamacji.

Jak zginie, to i potwierdzenie nadania nie pomoże... .

A swoją drogą może któryś pracownik pp zabierze głos???? Dlaczego macie taki bałaganik i brak organizacji pracy???

Gość zlodziejeed
zlodzieje j***ane

Gość Pracownik PP
bez komentarza

a tam, bałagan na poczcie, kto to wymyślił :) - to po prostu nieład spowodowany wzmożonym szykowaniem się na przeszpiegi :), a nie żaden bałagan

Gość poczta ..
czekalam na przesylke z allegro 2 tygodnie -koszmar szkoda slow

Gość aga--pppp
A mi 18.12 wysłano ważną książkę,do tej pory nie doszła,zaczęłam się już denerwować zadzwoniłam do wydawnictwa a tam zdziwieni,że nie dotarła.Porażka,zadzwoniłam też na pocztę a oni oczywiście umywają ręce.To już lepiej jakbym sama pojechała i odebrała tą książkę,jestem zła bo jest mi ona potrezbna na egzamin za tydzień...

Gość Pracownik PP
bo my pracownicy czujemy, że nas (poczty) nie lubicie i specjalnie Wam opóźniamy przesyłki :):):D

Gość Pracownik PP
a tak naprawdę sami źle poadresujecie ...pomieszacie kody itp a potem się dziwicie że tyle czasu Wasze listy gdzieś krąża... ale już niedługo wasze udręki się skończą - poczta za tonie jak Titanic

Gość malicznik
O to ja sie zdenerwowałam, bo do mnie tez doszły dzisiaj, ale wysłane 20 grudnia, zaznaczam, ze wysłane byly z tego samego miasta .

Gość Pracownik PP
a do mnie doszła dziś karteczka z Florydy wysłana 26.12 :D polubisz pocztę to będziesz mieć korespondencję w terminie :classic_cool:

Gość BeataB-jow
Eh ja oczekiwalam w tym goracym okresie przedswiatecznym przesylek z allegro to szly pol miesiaca POLECONY PRIORYTET :/ no to sorry ... robilam problemy ludziom gdy poczta sie obijala Tak samo wyslalam kartke swiateczna do miasta sasiedniego (37km) i już idzie tam 11 dni :/ no to na co komu teraz zyczenia wesolych swiat i sylwestra? :/

I dobrze - niech tonie jak tytanic - żegnaj na zawsze... .

Gość babcia klozetowa
list wysłany w miescie osciennym 21 grudnia doszedł do mnie dopiero dzisiaj !! a poczta polska .. podwyzszyła cenę znaczka o 10 gr :(( to kolejna podwyżka , ktora w zamian nic nmie daje . Potem sie dziwia , iz rośnie im konkurencja. skandal !! to tylko w Polsce mozliwe

Gość Pracownik PP
Tobie łatwo powiedzieć "niech tonie" ...a mnie płacą co miesiąc Ty wiesz ile ludzi może pracę stracić???? A propos paczek!! Paczki nie są doręczane przez pracowników poczty tylko przez firmę prywatną TRANSPOST już od listopada ...i chłopakom strasznie zależy na tym, żeby paczki Wam doręczać, bo mają płacone od doręczonej sztuki - nic nie doręczy = nic nie zarobi

Gość Pracownik PP
a w ogóle do dupy się dzieje ... jest jak jest ...bo nie ma komu pracować... więcej kierowników i dyrektorów niż czegokolwiek a ludzi do czarnej roboty brak. Człowiek orze jak może, czasem nie ma czasu do kibla wyjść, a tu przyjdzie jedna z drugim i jeszcze zjebke pracownkowi z okienka dadzą :( live is brutal :O

Nie rozumiem... . Jaka płaca taka praca? Jak list z Gdańska do Gdyni może "iść" 2 tygodnie??

Gość Pracownik PP
piechotą???? :classic_cool: a poważnie to jeśli nie był źle skierowany np. nie błądził po innych miastach to może przeleżał gdzieś na jakiejś rozdzielni ...albo listonosz się nie wyrabia ...i nie roznosi na bieżąco a jak wszystkie powyższe rzeczy się zdarzą to i 3 tyg. może iść...

Gość phiiiii
szkoda słów na tą pocztę... nie dość, że kradną to jeszcze chleją wóde!!!! Wiem, bo znam kilka osób z poczty: - niedawno wyrzucono 3 chłopaków, kradnących przesyłki zawierające wartościowe przedmioty (mp3, telefony itp.) Fakt, że ich wyrzucili, ale co nakradli to mają. - na przelewach też gówno robią... cały dzień siedza na dupskach i graja w gry kopmuterowe - a te kretynki od wprowadzania danych o paczkach i przesyłkach ostrą walą wóde w godzinach pracy Także nie dziwcie się, że są takie opóźnienia :)

no i teraz paczki podrozaly od nowego roku ,podwyzki dla listonoszy wiec trzeba podniesc abonentom

Gość Pracownik PP
żarty???? że listonosze piją to jasne! Nie raz maja problem z rozliczeniem się z rejonu! Ale że "te kretynki od wprowadzania danych o paczkach i przesyłkach ostrą walą wóde w godzinach pracy" to nigdy nie słyszałam!!! A opłaty na usługi pocztowe podnoszą co roku, nie przyzwyczailiście sie jeszce????

Gość phiiiii
nie wiem za co te chuje podwyżki dostali... nawet im się dupy nie chce ruszyć, żeby przynieść do ręki listy polecone tylko mi zawsze powiadomienie w skrzynce zostawiają, że rzekomo nie było nikogo w domu i mausze zapierdalać na poczte (tylko, że ja w domu jestem 24h na dobe!) Ale jak kase roznoszą to i na 10 piętro schodami przylezą, żeby "napiwek" dostać! ŚMIECIE!!!!

Gość phiiiii
Pracownik PP a ty na jakim stanowisku pracujesz?

Gość Pracownik PP
pracowałam na różnych stanowiskach... byłam listonosz, pracownik okienkowy, magazynier a teraz to sobie jestem pracownik biurowy Też mnie wiele rzeczy na poczcie wnerwia!!! i to jeszcze jak!! Dość dzwiną politykę prowadzi zarząd poczty ...niby wszystko dla klienta ....nowe usługi itp. A tyczasem klienci coraz bardziej niezadowoleni :( Pracownicy mają roboty po pachy!!! Czasem takiej co nikomu pożytku nie przynosi. Szczególnie klientom ale trzeba to roibić i już. No a w efekcie klient jest niezadowolony :( I TO MNIE WNERWIA NAJBARDZIEJ!!!

Ja czekam na rachunek za telefon komórkowy...rachunek został wysłany przed świętami i do tej pory go nie ma...minął już termin płatności... Dodam, że odbiorca i nadawca znajdują sie w tym samym mieście