Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty fanka poczty polskiej

CO Z TĄ POCZTĄ POLSKĄ?????

Polecane posty

Ale czy po odebraniu odszkodowania można odebrać po jakimś czasie paczkę? Czy trzeba zwrócić odszkodowanie?

Gość ja ja ja
Dzisiaj sie dowiedzialam, ze kartka, ktora wyslalam z Anglii do kolezanki w Polsce doszla, ale przyniesli ja w jakiejs foliowej torebce i koperta byla z obu stron rozcieta!!!

Gość zamkniete juz
heheh dzis dostalam priorytet wyslany 2 tyg temu w poniedzialek.

Gość ja znienawidziłam
ja ryczałam bo przez długi czas nie miałam znaku życia od chłopaka z zagranicy. Myślałam że mój facet ma mnie w dupie a tymczasem to poczta polska miała mnie w dupie. On potem zadzwonił i się wściekł że list nie doszedł. Podobno naprodukował nieźle w tym liście i prześliczą kartkę mi włożył do koperty. W dodatku był w tym liście napisany jego nowy adres na który mam pisać, więc nie wiedziałam na jaki adres mam pisać. Oczywiście list nigdy do mnie nie doszedł. Dopiero kolejny wysłany przez niego doszedł. Ale ja byłam wściekła bo każdy list od niego był dla mnie na wagę złota. Ile się przy tym odenerwowałam to moje.

Pójdą z torbami... dranie... .Protestujemy przeciw pocztowcom??? Im wolno, a nam nie. Walczyli, bo mieli za duż pracy. Nie roznoszą już ulotek, ale jakośc pracy bardziej fatalna... .

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
no ja z Anglii wysylalam kartki do rodziny i na 8 kartek doszly 2 ! kiedys dawno temu rodzice nam przesylali komputer pocztexem i doszedl po 4 dniach ! a teraz ? ja juz nie mam slow ......... pomorduje te oblesne wiecznie obrazone i zfochowane babole z poczty postkomunistyczne stare pizdy !

ja mam nowy rekord - koleżanka wysłala do mnie paczkę priorytetem dnia 14tego grudnia. Doszła 29tego. Miała do pokonania dystans, uwaga, uwaga - 45 km!!!!! W środku były upieczone przez nią własnoręcznie ciasteczka świąteczne. Czy muszę mówić, w jakim stanie dotrały? DWA TYGODNIE!!! 45 km!!! PRIORYTETEM!!!! Chamy, poczekajcie, jak wam komunistyczny monopol odpadnie - jeszcze tylko 2 latka, i pójdziecie wszyscy z torbami!!!!

Gość zamkniete juz
dodam ze zamowilam paczke opcja ekspres cjeszcze szybsza niz priorytet bo on idzie 1-3 dni a express jest na drugi dzien.wtorek to w sumie dzien po poniedzialku szkoda tylko ze dw tygodnie. paczki nie odebralam lezy na poccie zastanawiam sie co zrobic czy moze jakies odszkodowanie mi sie nalezy?

Brawoooooooooooooo! poproszę dalej! Poczta P na zlewki... .Ale w zasadzie kto tu jest winien, bo tego nire rozumiem... .

ja jakies 2 lata temu wyslalam z krakowa priorytetem do sanoka plyte doszla po 8 tygodniach dzieki Bogu nie zepsula sie

jakas wredna baba powiedziala na poczcie ze trzeba odczekac min 14 dni od daty>>>>>nieprawda to sie tyczy tego jak paczka zginie.jelsi jest priorytetowa i nie zginela to juz po 72h mozesz zlozyc reklamacje

Ja wysłałam priorytetem kartkę z Pomorza na mazury i o dziwo była na drugi dzień,ale zwykła do tej samej osoby do dziś nie dotarła... .Czyżby poczta nam sugerowała, że zwykłe karteluszki należy wysyłać priorytetem, a moze expresem???

Gość no ciekawe ciekawe...
:O

a moze niedlugo dojdzie do tego ze dla kazdej osoby z Poczty ktora bedzie miala sycznosc z nasza przesylka , trzeba bedzie zapakowac 20 zl zeby ta sosba nie dala dupy pfffffffffff

anty fanka poczty polskiej - z tego co się orientuję, to po złożeniu reklamacji poczta ma nawet 60 dni na jej rozpatrzenie - z pewnością nie wypłacą Ci odszkodowania, jeśli się nie upewnią, że paczka do Ciebie nie dotrze :) Potwierdzenie nadania, czyli list polecony, jest wystarczającym dowodem dla poczty - do tego darmowym :) Ktoś pisał o liście z zagranicy - niestety, ja też miałam przypadki, kiedy listy z zagranicy przychodziły w rozerwanej kopercie :( Niby się w transporcie podarła :P

No właśnie, bardzo zaskakujace - wysłana płyta priorytetem (na drugi dzień jest), potem zwykła kartka - i do dziś nie ma?? Może wypowie się pracownik poczty???

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb- tak moze być hahahaha; ale nigdy w zyciu, nie dajmy się! nie ma odważnego pracownika poczty, który potragfiłby wyjaśnić te jazdy????

Drogie Pane i Panowie szkoda słów na tą bandę nieudaczników i bumelantów :O ch..uj im na grób

aha odszkodowanie tyczy sie przesylek rejestrowanych czyli list polecony,paczka itd.

Ja się już odmeldowuję, a Wy kochani piszcie... .Do jutra. Jak najmniej snów o poczcie polskiej... .Pracownicy pp prosimy o głos. A do Was kochani kafeterianie: Pomożecie??? ... - Więc piszcie... .

Gość wyslalam
moj chlopak pojechal na wakacje pracowac do Stanow. wyslala mi paczke z prezentem na urodziny - pidzamka. do tej pory nie dostalam paczki, a bylo to 3 i pol roku temu :] innym razem postanowilam zrobic chlopakowi niespodzianke i wyslac listem jego wygrana w zakladzie ze mna. chyba sie domyslacie, ze tylko oszedl sie smakiem wygranej bo od 2 lat list nie doszedl. :O

Gość jutro ide wyslac polecony
jak nie dotrze to zaje***bie

I co z nimi zrobić? Apeluję do wszystkich - nie korzystajmy z usług poczty, niech splajtują... .Przecież to kpiny... .

Lepiej priorytet - dobrze radzę... . Pa dobrej nocki wszystkim anty fanom poczty polskiej. Jak mozecie - piszcie- jutro odczytam . Zawiążemy komitecik???

na polecony przynajmniej mam karteczke a na priorytet nie. kiedys nie doszedl mi priorytet i pani powiedziala, ze lepiej wysylac polecone bo skarge mozna napisac tylko na polecone. podobno.

wysłałam polecony priorytetem, poważnie

nie dużo placiłam, ale dotarł; a na drugi dzień list zwykły do tej samej osoby już nie dotarł... .

jak to? to jest opcja "polecony priorytet"? to swietnie :)

list polecony- wartosciowy, a priorytet- żeby dotarł szybko... .Tak mi wyjaśniono.... .