Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz.....

mój facet ma hasło w komputerze...

Polecane posty

powiedz ze chcesz sprawdzic poczte albo cos , kiedy nie bedzie widzial , sciagnij gg hack i sprawdz jakie hasla sa uzywane na kompie .Nic mu nie mow pozniej od czasu do czasu sprawdzaj co tam w trawie piszczy :) PAŃSKIE OKO KONIA TUCZY

Gość i co teraz....
ostanio ładował telefon,ja siedziałam obok.był w pokoju wiec nie zamierzałam mu szperac w telefonie ,chciałam tylko zobaczyc jaka ma tapete.tak z ciekawosci.podszedł i wyrwał mi telefon i juz Go nie ładował. cos jest nie tak.

NO TO JUZ MOZESZ BYC PEWNA ZE COS KOMBINUJE ja mialam podobna sytuacje jakies 3 lata temu i co sie okazalo , mialam sluszne podejrzenia , bo kiedy tylko wzielam jego telefon do reki zwyzywal mnie :O bal sie ze przeczytam smsy od tej ściery Dziekuje Bogu ze tak sie stalo jak sie stalo Jestem szczesliwsza bez tego osła

Gość ja sama mam
hasło i nie podaję, nalezy mi sie odrobina prywatności, i jemu także chce korzystac prosze bardzo na swoim profilu lub gościa nie popadajcie w paranoje. Nic złego nie robie ale tak mam i juz, telefonu takze nie pozwalam ruszac

Naughty kurde to rzeczywiscie dziala ten gg hack wow, masz cos jeszcze ciekawego? moze jak sprawdzic czy ktos jest niewidoczny na gg hahahah to byloby dobre;)

sciagnij power gg i tam masz takie zakladki ze kiedy ktos przechodzi np na niewidoczny pojawia ci sie taka specjalna chmurka n/n i widzisz sa takie zakaldki , ja to mialam kiedys i dziala nawet kiedy ktos z niedostepnego przechodzi na niewidoczny , odrazu sie pojawia i jest w 100% skuteczne . pss-config czy pps-config jakos tak sie ta zakladka nazywa bo zwykly inwigilator oszukuje czasami powodzenia

Gość mmmissia
a ja ja bym chciala zainstawlowac to do szukania haseł gg to jak mam tozrobić????bo wtedy wyskakuje okienko zarejestrju prze interneti jak kupic???? ktos mi pomoze????krok po kroku????bo ja troche mam problemy z informatyką;_)

Gość mmmissia
widzicie nawet z buzka mam problem :-)

Gość zaciekawiona72
może urządził sobie jakiś flirt w internecie i kilka z dziewczynami.. wejdż na sympatię.pl i zobacz ile tam jest lasek które szukają seksu, wrażeń, nawet mężatek i to w różnym wieku, nie musi Cie fizycznie zdradzać, ale jeśli ma paranoje na punkcie swojego telefonu i komputera, to widocznie coś ma do ukrycia.. np. koresponduje z innymi dla rozrywki aby sobie udowodnić, że może zdobywać.. Możesz np. mu powidzieć ze smutną miną, że koleżanka widziała go na portalu randkowym.. zobacz jak zareaguje.. zawsze mozesz powiedzieć, ze widocznie kogoś z nim pomyliła :) Powodzenia, ale pamietaj: "Ciekawość ludzka wiedzie nas przez kontynenty niewiedzy, by zniszczyć szczęście.."

zdrada emocjonalna jest MILION RAZY GORSZA I BARDZIEJ BOLESNA niz fizyczna

Naughty kurde sorry ze tak truje dupe, ale jak ktos jest niewidoczny to jest to szare slonko ze znakiem zapytania?

niee z tego co pamietam to pojawia sie taka jak by chmurkA a w niej jest napisane np \"paweł n/n\" czy jakos tak , ale moze masz inna wersję , moze nowszą ...? ja juz nei pamietam skonczyłam z inwigilacją i takimi tak hackami to strasznie wciąga dziewczyny i później trudno sie powstrzymać przed sprawdzaniem ludziom maili , gg , msn i wszystkiego innego

Gość
permanentna inwigilacja :P w obronie własnej prywatności przerzucajcie się na linuxa :P

Gość zaciekawiona72
To prawda. l lepiej pewnej granicy nie przekraczać, jeśli brak zaufania, lepiej odejść niż bawić się w tajniaka. Gdy mi kiedyś były założył mapę klawiatury i ogólnie jakiegoś spy'ja, czyli program szpiegowski myślałam, że go zabiję, bo takich rzeczy się nie robi. Każdy ma prawo do prywatności jaka by nie była, mógł odejść, a nie grzebać w moich rzeczach

boze to i maile mozna ludziom sprawdzac hahahaha to juz przesada troche ahahahahahahah ale jaja

Gość noooooooooooooooooo
zachowanie Twojego faceta wybitnie świadczy o zdradzie - ma coś do ukrycia. Wiem to niestety z własnego doświadczenia

Gość noooooooooooooooooo
to było oczywiście do autorki topiku

Gość i co teraz....
dziewczyny ja wiem ze to nie jest fajnie szpiegować Go...ale....jego zachowanie wzbudza moją podejrzliwosc. nie potrafi mi odpowiedziec dlaczego tak sie zachowuje.a z tym telefonem to przegioł.nie wiem co myslec.

Gość jestem kobietą ..........
nie mam kochanka ani nic do ukrycia, ale ..ogarnia mnie furia, kiedy ktos staje mi za plecami kiedy jestem przy kompie, chce ogladać moją komórkę, pyta o hasła!!!!!!!!!!!!!! Ludzie odrobina prywatności! Ja nawet nie wiem czy W OGÓLE mój mężczyzna ma gdzieś coś n hasło i jakie hasło i mnie to nie obchodzi!

Gość Ricoo
I co teraz....jeśli twój men ma założone hasło na kompie a ty chcesz sprawdzić czy coś jest nie tak, to żecz jest banalnie prosta!! po prostu wchodzisz w tryb awaryjny na kompie (podejrzewam że to Win XP) po przez naciskanie klawisza F5 i pozniej logujesz sie jako Administrator gdy już będziesz w windowsie wchodzisz do Panel Sterowania-->Konta i wchodzisz w profil twojego faceta i tam zmieniasz mu hasło na takie jakie chcesz albo poprostu je usuwasz i później restart kompa i już wszystko wiesz co ma na profilu!! wszystko można obejść:D:D:D

Gość Wg mnie na pewno ...
nie jest szczery wobec ciebie, wydaje mi się, że cos kręci na boku, to dla mnie oczywiste jak 2+2=4 Mój facet nie raz tez robi podobne podchody, ale wie, że ja mam taka zasadę MAMY TE SAME PRAWA i to dla niego oznacza STOP bo wie, że nie bede mu dłuzna. Powiedziałam mu, że oszukac go nie jest to wielki problem i odwrotnie, ale chodzi o to żebysmy mieli do siebie zaufanie, bo ja nie mam ochoty i nie chce go szpiegowac, w takiej sytuacji wolę powiedziec ŻEGNAJ On wie, że nie rzucam w tych sprawach słów na wiatr i jak na razie jest ok 9jestesmy razem od 12 lat)

Witam. Mieszkam z chłopakiem od ponad roku i od zawsze mamy swoje konta w komputerze. Nie dlatego, że cos przed sobą ukrywamy ale każdy ma prawo do prywatności. Myslę, że po prostu powinnaś pogadać ze swoim chłopakiem. Pozdrawiam :)

Gość ty masz kobieto paranoje
a facet ma udowadniać że nie jest wielbłądem? Ja na swoim własnym osobistm komputerze z którego nikt nie korzysta nie mam ustawionego zapamiętywania jakichkolwiek haseł: logowanie, poczta, gg, skype itd wszystkei chsał mam w głowie. Po co? A czemu nie? Zawsze się ciczy pamięć :P

Gość gość
mój były facet też miał hasło do komputera ale raz zapomniał się wylogować więc skorzystałam z okazji i poszperałam w jego komputerze i w dokumentach miał nagrany filmik jak mnie zdradza z inna laską:/no i w historii były odwiedzane róże stronki portalów randkowych

Gość gość
a po co mu chcesz włazić na profil? chcesz go szpiegować? problem jest z Tobą nie z nim. "miigotka21 ja jestem z natury bardzo podejrzliwa osoba a co do facetow zycie mnie nauczylo ze do konca nigdy nie mozna byc pewnym - na pewno bym nie pozostawila takiej sprawy obojetnie - dla mnie bylaby to ostrzegawcza lampka - ale nie chce krakac :/ " co do kobiet też można to napisać i facet też słusznie robi bo kobietom ufać nie można