Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 23latkaa

ZROBILAM LODA UKOCHANEMU I NIEZBYT DOBRZE SIE CZUJE Z TYM

Polecane posty

Go艣膰 jestem w tej samej sytuacju
ondyna, jeszcze raz dzieki 馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hmmmmmmmmmmm.....
a masz zgage czy co?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 23latka
jakos wsiaklam bo sie ucze a jeszcze nocka przede mna...:) przeczytalam wasze wypowiedzi i jakos mi tak lepiej.... ktos sie mnie zapytal ,czy ,,normalny seks'' tez uprawiamy-tak ,uprawiamy. od poltora roku /nie widzimy sie za czesto bo on jest za granica obecnie/ stara sie mnie TAM calowac...dopiero teraz jakos sie rozluznilam i widzialam ze on to lubi:) od poltora roku mniej wiecej pojaiwaly sie pytania-a moze pocalujesz? a ja zawsze ze nie jestem jeszcze gotowa. zawsze to szanowal. no ale zrobil mi niespodzianke przyjezdzajac na swieta , wiec postanowilam cos dac od siebie:) pojawil osie pytanie-a moze bys miala ochote go pocalowac? mialam taka chwile zwatpienia, bo chcialam to zrobic od siebie, a niue po jego zapytaniu. no ale pocalowalam:) teraz za kazdym zblizeniem prosi mnie o to wiec juz nie za bardzo sie z tego ciesze.:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeste艣 dziwna i tyle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem w tej samej sytuacju
hmmm... to moze z im o tym pogadaj... ze zle sie czujesz, jak za kazdym razem cie o to prosi... :( ja na wstepie, miedzy poplakiwaniem stwierdzilam ze teraz to na pewno nie bedzie sie ze mna kochal tylko bedzie chcial tak, bo mu bylo mega dobrze i widzialam... ale powiedzial, ze jestem glupiutka i ze nie prawda i ze i tak najbardziej to lubi sie ze mna kochac i ble ble ble ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diabe艂ek.
A mo偶e po prostu jeste艣 lesbijk膮,tylko odpychasz od siebi臋 t膮 prawd臋 bo boisz si臋 otoczenia? Powiedz,ale tak szczerze czy nie bardziej podobaj膮 Ci si臋 kobiety? nie wstydz si臋 jeste艣 tu anonimowa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokladnie
jeste艣 dziwna i tyle :/ Nie chcialbym na taka trafic, seks z Toba to musi byc istna mordega :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 23latka
seks nie jest ze mna zadna morderga. staram sie robic wszystko/no prawie/ zeby czul sie wspaniale. pote, sobie razem lezymy dlugo obok siebie przytuleni. chodzi tez o to ,ze jak raz sie dalam skusic to juz ZAWSZE BEDZIE SIE MNIE O TO PYTAL CZY MOGE RTO ZROBIC. nie wiem czy mnie rozuiecie- ale nie chce zeby to byl oze tak powiem W STANDARDZIE. chce zeby to bylo cos wyjatkowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on_24
no dobrze to tak chcesz ty... a to co on chce i czuje juz sie nie liczy.. ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 23latka
no liczy sie.ja to rozumiem. ale nie jesat to jakas przyjemnosc z tego dla mnie no:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on_24
ja jak robie to swojej kobiecie to nie ze czuje przyjenosc.. robie to bo lubie ta przyjemosc jej dawac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bosman
popierom ci臋 ja tez lubi臋 zrobi膰 mojej minetk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fredw
a by艂 lodzik z po艂ykiem czy bez? ile sperma ma kalorii?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Jasio i Ma艂gosia podgl膮daj膮 rodzic贸w w sypialni przez dziurke od klucza. W pewnym momencie Jasio odwraca si臋 do Ma艂gosi i m贸wi: \"Uueeeeee, a nam to nie pozwalaj膮 w nosie d艂uba膰....\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inny_on_24
wlasnie to jest dziwne - on Tobie - to jest ok, ale Ty jemu to jest 艣wi臋to. Ja tam uwielbiam schodzi膰 na po艂udnie mojej pani a jeszcze wi臋ksza przyjemno艣膰 to w艂a艣nie dawanie jej przyjemno艣ci. Z Tob膮 jest co艣 nie tak i to bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja uwa偶am 偶e seks oralny
jest w艂a艣nie du偶o fajniejszy, lajtowy i bezpieczny:) Je偶eli si臋 kogo艣 kocha, to nie powinno to by膰 nic z艂ego. Nie obrzydza ci臋, ze tw贸j ch艂opak pcha ci fiutka do pochwy? A co jest obrzydliwego w lizaniu i ssaniu czystego, aksamitnego, r贸偶owego siurka?:O Moim zdaniem to jest fajne, nie trzeba si臋 sresowa膰, mo偶na to robic zawsze i w dodatku raz ja robie dobrze jemu, raz on mi- tylko si臋 cieszy膰. Wol臋 tak si臋 pobawi膰, niz jak kto艣 ma we mnie pomachac fiutkiem:p Poza tym to jest tylko i wy艂膮cznie kwestia kultury. A macie w og贸le orgazmy podczas seksu? Masturbujecie si臋 przy swoim partnerze, pokazujecie mu, jak ma was pie艣ci膰??? Bo np. w niekt贸rych afryka艅skich plemionach matki zanim wydadz膮 c贸rk臋 za m膮偶, to j膮 ucz膮, jak si臋 maj膮 masturbowa膰 i co robi膰, 偶eby im by艂o dobrze w 偶yciu. U nas w og贸le nikt nie wie, co to orgazm, jedni twierdz膮, ze punkt G istnieje, inni 偶e nie, jedni, z臋 od amsturbacji rosn膮 w艂osy mi臋dzy palcami, a inni, 偶e si臋 od niej 艣lepnie. O ile w przypadku m臋偶czyzn mo偶na powiedzie膰, 偶e im czego艣 ubywa podczas masturbacji, to u kobiet- przeciwnie: przybywa im:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 23latka
powiem tak: nie odczuwam radosci z mastrubacji...probowalam ale nie mam takiej potrzeby . no i nie robimy tego. on moze itak kiedy mnie dlugo nie widzi/przyznal sie/ ale dla mnie to nie zadna podnieta.nic nie czuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiulek_xx
jeste艣 okropna tylko jednemu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 infoo
Mo偶e Ty jeszcze nie dojrza艂a艣 do seksu? Odczuwasz w og贸le z niego jak膮艣 przyjemno艣膰 (fizyczn膮, nie tylko t臋 wynikaj膮c膮 z blisko艣ci czy dawania rozkoszy ch艂opakowi)? Wydaje mi si臋, 偶e masz jakie艣 powa偶ne zahamowania. Dziewczynk膮 do ca艂owania i przytulania mo偶na by膰, gdy si臋 ma 17 lat, ale w pewnym wieku pojawiaj膮 si臋 NATURALNIE inne potrzeby. Kwesti膮 upodoba艅 jest kochanie si臋 w taki czy inny spos贸b, ale z tego co piszesz wynika, 偶e najch臋tniej pozosta艂aby艣 na etapie "smyrania" i przytulania. Ja bym na twoim miejscu przesz艂a si臋 do seksuologa.

Udost臋pnij ten post