Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysiątko

PRZYJACIÓŁKA DONIOSŁA NA MNIE DO SZEFA!!!

Polecane posty

Słuchajcie, co ja mam tej małpie zrobić? Pracujemy razem kilka lat, można powiedzieć, że się przyjaźnimy. W tej samej firmie pracuje także jej facet. Ona twierdzi, że nie miesza się w jego sprawy w pracy. Parę dni temu miałam bardzo ostre spięcie z tym jej facetem, było to trochę na tle prywatnym i trochę służbowym. Facet jej w ogóle bez jaj, bo to ona zadzwoniła do szefa i mnie podpier**liła. Zachowuje się, jak gdyby nic się nie stało, ale wiem, że to ona.

Alo, nikt mi nie pomoże? Z jednej strony mam ochotę to olać, a z drugiej podstępnie ją ukarać czyli sromotnie się zemścić po cichutku.

Gość zajmij sie czyms pozytecznym
kryminalistko z "zawasami" :P Niezle z ciebie ziolko :O

Gość daadaa
Wg mnie powinnaś po cichu się zemścić. Ale dopiero po jakimś czasie. A tymcazsem udawaj, że nic się nie stało.

mnie wogole dziwi ze w temacie napisalas ,,przyjaciolka\" jaka przyjaciolka?????????ktora cie podpierdolila?????

Hm... powinnam to wziąć w cudzysłów. Co nie zmienia faktu, że to zrobiła. Dowiedziałam się o tym dziś w nocy i do tej pory telepie mnie ze złości.

ja z nia bym juz nie chcialabym miec nic do czynienia. po 1 pojechalam bym po niej jak po gownie zeby ,,oswiecic\" niewiniątko z lekka:O a po 2 znajac mnie tez bym jakas swinie jej podłóżyła!!! co jak co ale kabli i lizusów nieznosze!!!

nie czepiaj sie literowek bo i tak wiadomo o co chodzi - jestes kryminalistka :o

Tylko widzisz, ona to taki typ \"ofiary\". Zawsze miła, pokrzywdzona i w ogóle. Do tej pory mi to nie przeszkadzało, niech sobie taka będzie, ale teraz mnie już szlag trafił. Najgorsze jest to, że razem pracujemy, a szef mial do niej zawsze słabość i nie chcę, żeby teraz wyszło, że jestem najgorsza. Bo ona zawsze przedstawia wszystko w taki sposób, że to ona ucierpiała. Kurde, myślałam, że to tak daleko nie zajdzie, mogłam od razu zadzwonić do szefa, ale nie myślałam, ze ten jej chłopak, a raczej ciota, poskarży się jej, a ona szefowi.

zajmij sie czyms pozytecznym -> idź sobie, co? Kryminalistka czy nie, nic ci do tego.

to forum publiczne laleczko :P A szef wie, że popełniłaś przestępstwo? Może dlatego tak się teraz boisz?

Gość glupia jestes i masz wszy
1. JEJ facet - z nim żyje nie z tobą 2. bo CH** mieszasz w firmie sprawy prywatne i zawodowe ?

Cytuje: "Pracujemy razem kilka lat" "w tej samej firmie pracuje także jej facet." "Parę dni temu miałam bardzo ostre spięcie z tym jej facetem, było to trochę na tle prywatnym i trochę służbowym. " :( idiotka

Służbowe było to, że kazałam mu coś zrobić, bo jestem jego przełożoną, a prywatne to to, że jest chłopakiem mojej pseudoprzyjaciółki. A on olał polecenie służbowe, bo uznał, że mu wolno. Teraz jasne?

jeśli tak jasno i zrozumiale wszystkim wszystko tłumaczysz to się nie dziwię że olał....

inna sprawa, nie rozumiem na co doniosła szefowi ? Że niby przełożona dala mu polecenie a on ją olał ? Wątpię.

glupia jestes i masz wszy -> ale atakujesz. Poleciłam zrobić mu coś, co należy do jego pobowiązków, a on to olał. Myślałam, że żartuje, więc powtórzyłam i to samo. Facet nie jest typem pracusia i często to ona za niego dużo robi, ale wtedy była zajęta i musiał sam to zrobić, a nie bardzo mu się chciało. Więc mu wytłumaczyłam, że moze pracować gdzie indziej, skoro tak mu ciężko przystosować się do panujących u nas warunków pracy. I od słowa do słowa zaczęła się kłótnia, podczas której mnie powyzywał. Potem jej powiedział, że się na nim wyżywam, a ona nie pytając mnie, czy tak faktycznie było, podpieprzyła mnie do szefa. Ku*wa, znam ją pięć lat, ona z nim jest raptem rok, mogła chociaż wysłuchać, co ja mam do powiedzenia.

Pysiątko ... ale w czym jest problem ? \"przyjaciółka\" doniosła szefowi, że pokłóciłaś się w pracy z jej facetem ? I Twój szef jest na Ciebie wściekły o to, czy co ? Nie chce mi się wierzyć, że poważni ludzie robią z takich rzeczy problemy, lub niezdrowe sensacje. Jeśli to głupie gadanie nie przyniosło żadnych skutków ubocznych dla Ciebie, to po co to rozdmuchiwac i mścić się ?

mysle ze to jest automatyczny odruch ze jak ktos nam swinie podkłada to mamy ochote odpłacic sie tym samym

Szfirowe Oczy -> Wiesz co, jestem poprostu rozgoryczona. Znamy się te pięć lat, nigdy nie było między nami nieporozumień, a jeśli nawet, to nie zawracałyśmy sobie tym głowy. Wczoraj widziałyśmy się w pracy, gadałyśmy normalnie, kawka, papierosek itp. A potem dzwoni do mnie szef z pytaniem, co ja przedwczoraj nawywijałam, że ona aż do niego zadzwoniła. Jak bym w pysk dostała! Zakablowała mnie i udawała, że nic się nie stało. Jest mi strasznie przykro i nie wiem, co mam zrobić, dlatego tu piszę. Nie mam mściwego charakteru, ale tak mnie to zabolało, że mam ochotę zrobić jej krzywdę.

tak zemscij sie ale porzadnie, to moze ci odwiesza te twoje zawiasy :D

daj juz sobie czlowieku na luz:O co sie tak do niej przyczepiles?????

gregia -> dziękuję zajmij sie czyms pozytecznym -> nawet nie wiesz, za co był ten wyrok, mam nadzieję, ze kiedyś też będziesz mieć takie kłopoty, wtedy na pewno pomyślisz o mnie :)

Ja chce wiedzieć za co te zawiasy 😭 ciekawosc mnie pochłania :P (nie jestem zlośliwa) :P

Za użycie niedozwolonych narzędzi w obronie własnej. Gdyby nie to, pewnie dziś pisałabym na topiku typu \"Zostałam zgwałcona, jak mam z tym zyć?\". Wystarczy? Ale nie o tym tu piszemy.

Pysiątko .... rozumiem rozgoryczenie. Ale moim zdaniem najlepszą reakcją będzie lodowaty chłód i obojętność. Gdyby zapytała o zmianę Twojego zachowania ... powiedz jej wprost, że bardzo Cię uraziła swoim zachowaniem i jesteś rozczarowana i wściekła.

Szafirowe Oczy -> rozważałam taką opcję, ale jestem bardzo temperamentną osobą i aż się we mnie krew gotuje. Będziemy się widziały dopiero w piątek, więc myślę, ze do tej pory trochę mi przejdzie wściekłość i w miarę spokojnie, lodowatym tonem powiem jej, co o tym myślę.