Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananannaa

najlepsza henna do brwi i rzes

Polecane posty

Gość nanananannaa

jaka polecacie? slyszalam ze najgorszaa jest delia... napiszcie prosze jaki kolor wychodzi po Waszych farbowaniach... jak wyglada braz.. czy wpada w czern itd

Gość ja tez tak mam niestety
refecto cil brazowa jak potrzymasz dluzej jest czarna

najciemniej wychodzi granatowa

Gość chyba jestem
tu tez sie spotykamy:) a z czym to sie rozrabia? cos jest zalaczone do opakowania? wlosy mam ciemny braz- na pierwszy rzut oka czarne - mysliszze braz bedzie mi pasowal?

ja rozrabiam z woda utlenioną z buteleczki, kupioną w aptece. używam brązowej i wychodzi dosyć ciemna.

Gość brązowa gdy się zmywa zawsze m
a rudawo-czerwonawy odcień. Lepsza jest czarna trzymana krócej lub szara, która daje piękny stalowo-czarny odcień.

Gość chyba jestem
ja wlasnie tego rudawego odc sie boje farbuje wlosy lorealem - brazem i chcialabym zeby kolor byl zblizony- czarnej tez sie troche obawiam ze wyjdzie za czarny jak dla mnie

ooo :) brazowa nigdy nie zmywa sie do rudego a przynajmniej nie ta moze z jakiejs badziewnej firmy proponuje ci brazowa do twojego koloru rozrabiasz mala ilosc w rownie malej ilosci wody utlenionej henna jest w postaci kremu wiec robi sie taka pasta bardzo szybko farbuje jak chcesz iec braz to 5 minut jak ciemnejsze to dluzej zreszta sama wybadasz :) jak bedzie za ciemna to przemywac wacikiem z mydlem :)

czarna sie nie oplaca bo zawsze wyjdzie czarna a z brazowej mozesz zrobic nawet mamie czy komus tam jeszcze bo mozesz inny odcien uzyskac :)

Gość Aleksandra67
Ja zamawiam taką hennę ze strony Skarbiec Natury - kolor orzech laskowy z firmy Orientana. Jest na prawdę super, a po drugie jest w pełni naturalna, kolor się trzyma ;) Warto jej wypróbować