Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tak

nie przeraza was ta ciepla zima? nie boicie sie konca świata??

Polecane posty

Gość pimdzia
Amant nie bierz wszystkiego na doslownie- to nie bedzie koniec swiata, tylko koniec ziemi. Nie bedzie cudow, zejscia Pana Boga ani tympodobnych bzdetow tylko nastapi normalne zjawisko ktore sie pojawia co iles tajm miliardow badz tysiecy lat, a ktorego naukowcy jeszcze nie odkryli (bo i jak mieli), a oo ktorym pisali np. majowie itp. I nic tylko czysta nauka. Bo wszystkie te cudactwa tak naprawde da sie wytlumaczyc naaukowo, tylko ze my jeszcze nie ejstesmy na tyle we wszykim zaawansowani

Gość autorka t o p i k u
to idiotka

\"pimdzia Amant nie bierz wszystkiego na doslownie- to nie bedzie koniec swiata, tylko koniec ziemi. Nie bedzie cudow, zejscia Pana Boga ani tympodobnych bzdetow tylko nastapi normalne zjawisko ktore sie pojawia co iles tajm miliardow badz tysiecy lat, a ktorego naukowcy jeszcze nie odkryli (bo i jak mieli), a oo ktorym pisali np. majowie itp. I nic tylko czysta nauka. Bo wszystkie te cudactwa tak naprawde da sie wytlumaczyc naaukowo, tylko ze my jeszcze nie ejstesmy na tyle we wszykim zaawansowani \" Ja nic takiego sobie na ten rok nie wywróżyłem a dobrze wróżę:P.A może to miał być rok 2021:P.To już może być gorzej:O.