Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka21

neuralgia nerwu trójdzielnego. zyje z nieustannym bólem.

Polecane posty

Gość paulinka21

witam wszystkich. chcialam zapytac czy ktos jeszcze cierpi na to schorzenie? mniej wiecej od miesiaca nękały mnie bole twarzy po lewej stronie glowy. najpierw myslalm ze to ząb. ale bol przemieszczal sie w rozne miejsca. dentysta wykluczyl bol zeba. dzien przed wigilia z potwornym juz bolem żuchwy, okolicy oka, skroni i policzka trafilam na pogotowie.tam dostalalam skierowanie na oddzial neurologiczny. tam diagnoza- neuralgia nerwu trójdzielnego. dostalam leki ktroe nie uśmierzają bolu. sa przepisywane zazwyczaj ludziom choym na padaczke. wywołują u mnie zawroty glowy i boli mnie zołądek kiedy przyjmuje . bol jest nie do zniesienia. czy ktos z Was chorował / choruje na to? macie jakies sposob zeby zagłuszyc bol? prosze pomożcie bo ja juz nie wytrzymuje...

Gość aveania
Witam, widze że post jest z tamtego roku,niestety nie znam odpowiedzi na twój temat. Znalazłam go bo mnie chyba łapie też coś takiego. Silne bóle w różnych częściach twarz. Dostałam od neurologa również takie silne tabletki po których nie moge sie prawidłowo poruszać i wszystko mi wiruje niewiem czy dalej dam rade je brać.W twoim przypadku minął już rok od napisania tego postu i widze że nikt nie udzielił tu żadnej odpowiedzi ani rady związku z tym mam pytanie do ciebie jak sobie poradziłaś z tymi bólami czy masz jakąś recepte na takie ataki???Czy w twoim przypadku ból już ustąpił niewiem jak z tym żyć to jest straszne...Prosze podpowiedz mi co robić gdzie sie udać.... Pozdrawiam Ania