Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martisha**

Dziewczyny czy Was tez to wkurza, gdy facet

Polecane posty

zwracajac sie do Was pisze zaimki osobowe z malej litery? bo ja potrafie skreslic faceta za takie cos

Gość maczomen
a co sądzisz o spamowaniu forum? ja skreślam takie idiotki na starcie

czesc 🖐️ :) hehe, masz racje- tez bardzo tego nie lubie i zwracam uwae na to czy pisze o mnie z duzej czy malej litery w koncu duza litera oznacza szacunek, nie??

Gość no to ci powiem że
wymagająca jesteś

Gość Zdzisław P.
poza tym spamujesz forum to wkurza innych Spamiaro

bzium ten kolo sie odezwal, niestety musialam go skreslic, bo ma zone i dzieci i czegos mu sie chce:O

zdzisiek mnie tez wiele rzeczy tutaj drazni, a mimo to tu jestem musisz sie dostosowac stary:P

eh... Michal okazal sie niewypal.. ale beda inni przeciez :D

Dla mnie jest naturalną rzeczą, iż do innych zwracam się pisząc z dużej litery.

Gość Zdzisław P.
ej laska, wiesz co to netetykieta?

Gość facet24
Mnie denerwuje jakakolwiek forma niepoprawnej pisowni. Np. niedawno pisałem z taką dziewczyną, rok młodszą tylko ode mnie - czyli można rzec dorosłą, studentką do tego. Pisała mniej więcej tak: jakiś tekst,a po co robić przerwę po przecinku,może zjem literk bo glodn jeste. A teraz dla odmiany pobawie sie spacja i zrobie tak . No i to tyle. Czy ze mna jest cos nie tak, ze to mnie odrzuca!?

Gość karolciaaa25
mnie cholera bierze, jak ktoś sadzi ortografy. Jak można pisać 'hyba', 'warzny', 'nażeczona'.... a jeśli chodzi o facetów, to odrzucają mnie wszelkie 'nio', cio', 'niom'. Co to jest?

Gość facet24
Ja mam tak samo. :/ Skąd jesteś karolciaaa25? Może to przeznaczenie? ;D

ortografy drażnią, to fakt - ale pewne rzeczy pisze się na necie (w sms - ach, itp. ) w dany sposób, bo po prostu wiąże się to z ... ekonomią języka: szybciej, wygodniej, itp. (np. właśnie zaimki) - to jest specyficzna forma języka internetowego ( uzus), który się po prostu ... przyjął. Badałam kiedyś to zjawisko językowe z racji swojego zawodu - niektórzy robią tu z siebie takich \"polonistów na siłę \", że aż się śmiać chce :) Wrzućcie trochę na luz ;)

dodam jeszcze tylko, że pewne zjawiska językowe łączy się z określonymi sytuacjami, normami kulturowymi, itp. - jak się przebada cały ten proces za pomocą odpowiednich metod i narzędzi, to dopiero można sie wywnętrzać i rzucać \"achami\" i \"ochami\" - więc wrzucać na luz i nie moralizować mi tu ;)

Gość facet24
Ty tak sobie napiszesz i ma mi przejść nerwica jak widze takie babole jak powyżej? Daj spokój i idź już spać. Na siłe chcesz chyba się wybić ze swoją "wiedzą".

Gość suchy liść...
Mnie wkurza: -pisanie z.o. małą literą, -nie używanie przecinków, kropek i jakichkolwiek innych znaków interpunkcyjnch i pisanie wszystkiego jako jednego ciągu wyrazów (człowiek nie wie o co chodzi).

dla mnie oznaka szacunku jest zwracanie sie do mnie z wielkiej litery,co mnie obchodzi ze teraz moda jest inna nie wrzuce na luz i juz:d tak samo bledy ort. :O nio, cio,tesh,mash --->tragedia:O i takie niemeskie, z cieplymi kluchami mi sie kojarzy

Gość Rumuny
To teraz juz wiemy Martisha** skąd sie biorą twoje problemy psychiczne :P .

Gość lesla
A mnie jak to denerwuje! Ja wparwdzie nie uzywam piszac plskich znakow, ale szlag mnie trafia, jak mi ktos zaimki osobowe pisze z malej :o I nawet mojego faceta, po 3 latach o to potrafie zjechac, bo jemu jest wszystko jedno, a nie nie :[

co innego nie akceptować pisania ciągiem czy nie używania przecinków, bo to zaburza sens, a co innego wydumane fanaberie, typu \"nie sznuje mnie, bo pisze \"cię\" z małej litery\" (oczywiście mówię o necie, sms-ach, itp. ) facet24 - no nie wiem, kto tu chce na siłę pokazywać mądrości - chce mi się z ciebie śmiać , naprawdę :) (a tak na marginesie -sam walisz niemałe błędy interpunkcyjne, hehehe)