Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martisha**

Dziwne zachowanie faceta. Wiecie o co mu chodzi????

Polecane posty

Gość hahahahahhhha
ehhh..te Michały...

nooo smutno mi sie zrobilo, ze zonaty facet szuka przygod przysiega i papierek nie gwarantuja wiernosci faceta

Gość do tematu
ech, martisha, nie dziwie się, ze pytają ludziska ile masz lat. Wział telefon - może nawet za tydzień zadzwonić. I to nie jest dziwne zachowanie faceta. Jeny!!

Gość dsg
Czyli wychodzi na to ze masz wysokie mniemanie o sobie, niby chlopak Ci sie nie spodobal, ale ujma na honorze bo sie nie odezwal :o a inni robili to od razu.

niestety mam duzo kompeksow:O ale staram sie tego nie okazywac skoro nie mial zamiaru sie spotkac to po co debilna strzalke puscil:O

Gość dsg
Ale po co Ci ten kontakt z nim ? Skoro Ci sie nie spodobal ? Chcesz miec kolege z ktorym fajnie sie rozmawia to do diabla odezwij sie pierwsza, przeciez nie bedzie chodzilo o podryw.

trafiles/as w sedno, kolega bylby idealnym! tylko nie wiem czy on tego chce, poza tym boje sie odrzucenia, to taka trauma z dziecinstwa, ojciec mnie zostawil:( dlatego tak bardzo sie tego boje:(

Gość dsg
Daj numer ja do niego napisze smsa :P

Gość dsg
On tez moze miec traume z dziecinstwa i sie boi czegos, co z tego ze to samiec, strach tez moze miec prawda ?

Gość dsg
Ja bym sie nie zastanawiala i napisala pierwsza, pokonaj strach i wyciagnij reke i po bolu. Nie uda sie to predko zapomnisz, a przeciez mozesz zyskac fajnego kumpla ?

a moze mu doszedl do wniosku ze i tak mnie nie zdobedzie bo tam doczepil sie do mnie taki inny koles i on nas widzial, potem znow podeszlo do mnie dwoch kumpli, proponujac odwiezienie do domu, a on to wszystko widzial

Gość hahahahahhhha
nie pisz!!

Gość dsg
Bo jest tak utarty schemat ze to samiec musi pierwszy sie odezwac, to samiec przejmuje inicjatywe, to samiec zdobywa. Ok, ok niech on sobie i zdobywa, a przynajmniej niech tak mysli :P Dobry znajomy powiedzial mi ostatnio ze my niedobre samice kokietujemy a oni glupie samce tylko MYŚLA ze zdobywaja :D bo przeciez my dajemy sie zdobywac lub tez definitywnie mowimy stop. Ja nigdy nie mialam oporow zeby napisac pierwsza, ale tez nie przejmowalam inicjatywy, napisalam raz, czekalam potem na jego ruch. Nie mozna zwalac wszystkiego na plec brzydka i wziac choc troche sprawe we wlasne rece prawda ? Moj ex mimo iz do niesmialych nie nalezal to zanim dal mi jakis znak ze mu sie spodobalam minelo kilka ladnych tygodni, potem powiedzial ze sie bal, bo myslal ze moze juz kogos mam, albo ze nie jestem zainteresowana, albo ... itd . Chlopy tez maja obawy.

Gość hahahahahhhha
dsg dobrze odpowedzial na Twoje pytanie! Pozwol Mu dzialac..

Gość hahahahahhhha
sorki, odpowiedziała :)

Gość ja bym nie pisala

Gość hahaHahAHh
inny? Martisha , skad Ty ich bierzesz??

Gość hahaHahAHh
ehh..myslałam ze jest ich wiecej:);)