Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska jak deska

Moje strasznie MAŁE PIERSI Zobaczcie sami

Polecane posty

Gość mana.mana
wafelku jesteś tam

Gość liniA
Bez przesady, ja mam mniejsze piersi i czuje sie ok.

No no no nie zapedzaj sie tak.Poczytaj dobrze co tu pisala.Ciężko pewnie zrozumiec to komus kto nie ma takich kompleksow.Moze to wynika ze stereotypu,ze faceci lubia duzy biust,a jak dziewczyna ma maly i oni mówią,ze taki im sie podoba,to my im po prostu nie bardzo wierzymy.Przyznam,ze te anonimowe wypowiedzi tu na forum bardziej do mnie przemawiaja,bo faceci wypowiadają sie bezinteresownie jak mniemam, a facetowi jakiejs dziewczyny nie wypada powiedziec,ze wolałby większe.Choc z drugiej strony skoro są tacy faceci,ktorzy anonimowo mowią,ze im sie pdooba,to czemu facet w tzw.\'realu\' nie móglby uważać tak samo.Błędne koło,same sobie stwarzamy problemy. ;)

To było do mana. mana. liniA widzisz to kwestia wyolbrzymiania. Mi troche ten topik pomógł, zaczynam ciut inaczej patrzec na moje dwa male skarby. :P

Gość liniA
Ja mam biust A i jakos zyje. Moj chlopa;k, od 8 lat ten sam nie narzeka.

Gość mana.mana
odpowiem ci tak. jak facet ma panienkę z dużymi to goląda się za małymi, a jak ma z małymi to ogląda się za dużymi. zawsze oglądamy się za tym czego nie mamy i jest zabronione. to normalna męska natura. i tego nie zmienisz. lepiej żeby oglądał się dyskretnie niż zaczął zdradzać za plecami. jak się komuś czegoś tak ostentacyjnie zabrania to on tego pożąda jeszcze bardziej i do tego dąży. rozumiesz

Ja mam male A, chyba AA :) i tez jakos zyje, chociaz bez stanika powiekszacza nic nie widac:(

mana. mana--> rozumiem co napisaleś, nie rozumiem czemu to tu napisałeś.Kto tu cos mowi o zabranianiu czegokolwiek? Ciekawe, że tyle dziewczyn ma taki problem,bo jak widze po znajomych czy obcych kobietach to wszystkie mają biusty \'w normie\'. Ciekawe ile z nich sobie optycznie powieksza...

Gość mana.mana
a czy myślisz że jej facet (płaskiej) nie czuje tego że ona jest zła jak on patrzy na te inne laski. to tak jakby mu zabraniała. a reakcja zawsze będzie przeciwna. z tego co napisała on uwielbia bawić się jej piersiami więc w czym problem. myśleę że plaska i tak nie powiedziała nam o wielu innych sprawach które mogą mieć wpływ na to dlaczego tak nisko się ocenia. takie zachowania nie sprowadzają sie do tego że ma małe piersi ale są bardziej złożone i skomplikowane. każdy ma jakąś traumę i związane z tym straszne w jego oczach przeżycie. to może odbijać się negatywnie na innych aspektach życia.

Tu to juz chyba przesadziles na maxa.Nie wiem jak jest,poczekamy na płaską,moze zechce sie wypowiedziec,ale ja bym tak od razu nie konstruowala takich teorii.Powtorze sie-komus kto nie ma kompleksow ciezko zrozumiec kogoś,kto je potrafi sobie wyolbrzymic.

Gość Adam30
Boze ludzie o czym wy gadacie! On wcale nie ma malych piersi, Jezu!

Gość Adam30
Ona - sorki

Gość mana.mana
ale uwierz że każdy ma jakiś kompleks. jedni większe inni mniejsze. ja znam już troszeczkę życie i wiem że nic nie rodzi się z niczego. jeżeli ma chłopaka którego kocha i on ją kocha i są szczęśliwi, nie mają innych problemów to po cholerę rozwalać tą sielankę takim problemem. powiedz mi bo ja nie wiem. ile razy trzeba komuś powiedzieć że ma śliczne piersi żeby w końcu uwierzył. 100, 10 000, milion. a czy powiększenie piersi byłoby wybawieniem. sądzę ze nie. sprawiłoby wiele innych kłopotów. płaska mówi że jak powiększy pusch upem piersi to wszyscy to zauważą. a jak zrobi to operacyjnie to nikt nie zauważy. sądzę że może wtedy być jeszcze bardziej poniżana że ma coś sztucznego. dlaczego ze swoich piersi nie zrobi swojego atrybutu. czegoś czym bedzie mogła się chwalić. np. że są w 100% prawdziwe i jędrne i sterczą tak fikuśnie, że nei są obwisłe itp itd. ale po co jak łatwiej jest się dołować na ich punkcie.

Gość mana.mana
ja poprostu mówię co myślę. nic więcej nic mniej. tylko to co mogłem zaobserwować z życia. mimo że wydaje się ze ludzie są prości to jednak prawda jest zupełnie inna. za większością tych tematów kryją się jakieś tragedie. większe czy mniejsze. i ta anonimowość daje sznsę upuszczenia pary. ty być może potrzebujesz pomocy. a ja próbuję tylko znaleźć odpowiedź co się kryje za takimi kompleksami jkie ma płaska czy ty. i uczę się czegoś nowego. Dzięki Wafelku za komplement

Jestes psychologiem czy tez moze jakims psychoterapeutą?Czy za jakims kompleksem od razu musi sie kryc jakas tragedia?Nie przesadzajmy.

Gość mana.mana
nie jestem psychologiem. ta tragedia to taka przenośnia. targedia to może być też problem. inne słowo i od razu wydźwięk lżejszy. haha. szkoda że nie ma plaskiej. widziałem jej wszystkie zdjęcia i wcale nie uważam żeby miała powód do zmartwień. niech patrzy na kobiety które mają jeszcze mniejsze piersi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
moim zdaniem są idealne!!!!!!!ja nie rozumiem co Ci sie w nich nie podoba??? rozmiar jest w sam raz,sa jedrne,nie za duze sutki... ile ja bym dała za takie!!!!! a sama mam miseczkę c ,sa duze,a jak duze to nie sterczace tylko niestety sila grawitacji ciągnie je raczej w dół:( i sutki zdecydowanie za duze!!!nie znosze ich ,gdy widze je w lustrze to az mnie obrzydzaja...mojemu facetowi sie ponoc podobaja,choc zastanawiam sie co w nich sie moze podobac-chyba tylko to ze sa duze..zreszta komu jak komu:( w staniku wygladaja moze i niezle ale bez niego..tragedia :o ja ich nie znosze i napawde chetnie zamieniłabym sie z Toba!!o takich własnie marze..czasem nawet myśle ze moze zdecydowalabym sie na pomniejszenie!

Ja będę zawsze wdzięczna plaskiej za ten topik i za to, że pokazała swoje piersi, bo zrobilo mi sie dużo dużo lepiej po tych wypowiedziach.Zawsze uwazałam, ze juz mniejszych piersi miec nie mozna, a jednak opinie panów na ich temat są dość budujące.Teraz to mi smutno z innego powodu.

Gość mana.mana
o jakie skrajnie odmienne stanowisko.

Gość mana.mana
z jakiego powodu jest ci smutno wafelku

Pisałam wyżej.A tak w ogole to nie sądzilam,ze sie kiedykolwiek będę udzielać na forum erotycznym.Teraz powinnam przerzucic sie na uczuciowe,ale chyba wezme książkę w łapy i poczytam w łóżczeku,bo prawde mówiąc jestem chora i powinnam leżeć.

cześć i dzi ekuje za wypowiedzi ;) zdjecia z profilu obiecuje - wkleje ale jakos teraz nie mam okazji ani zeby zrobic (Tata zabiera aparat do pracy :P ) ani zeby wkleić :P Wafelku ---> przykro mi z powodu Twojego rozstania z facetem :( :( hhhhhhhhhh ---> no widzisz Ty masz C i piszesz, że jak jestes naga to wydaje Ci sie, ze są brzydkie ale w staniku pewnie super wygladaja a niestety faceci zwracaja przewaznie uwage na piersi a potem na reszte i wiesz ja jak ide ulica (a dodatkowo sie jeszcze lubie przygrabić :P) to wygladam jak dziecko :P :P

Gość mana.mana
próbuję znaleźć jw. powód twojego zmartwienia ale jestem chyba za bardzo zmęczony tym lataniem po tych literkach. szkoda że jesteś chora. wracaj do zdrowia. u mnie taka ładna wiosna się zrobiął i słoneczko świeci. niedługo 15 i koniec pracy. ha ha

Gość mana.mana
Cześć płaska. wybacz że gadaliśmy o tobie za twoimi plecami. stajesz się tu już kultowa. co sądzisz o naszych wypowiedziach.

Gość mana.mana
jesteś czy tylko wpadłaś na chwilkę. sorry że cię tak poganiam ale nie mogę odmówić sobie zamienienia z tobą kilku słów

Zjem sobie jeszcze obiad przy kompie, bo i tak musze po nim zjeść antybiotyk.Ja się podpisuję pod tym, żebyś nam płaska wybaczyła rozmawianie za Twoimi plecami. mana. mana-->chodziło mi o faceta, który mnie zostawił.

Gość mana.mana
OK rozumiem. przykra sprawa. lepiej jak my kogoś zostawiamy niż jak ktoś nas zostawia. podle się wtedy czujemy. znam to uczucie. kiedyś to przerabiałem.

Gość mana.mana
oj robi się ciemno za oknem. a tak chwaliłem słoneczko.

Gość mana.mana
wrócę za jakieś 10-13minut OK?