Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkkkkka

seks w szkolnej toalecie

Polecane posty

Gość kochana bo to
konserwatywna rodzina i ty sie w wieku 17 lat w kiblach puszczasz????? na miejscu twoich starych wyslalabym cie do katolickiej zenskiej szkoly z internatem :o gratuluje odpowiedzialnosci

Gość skoro nie masz
ja pochodze z bardzo religijnej rodziny no t owidać:P może to jescze liceum katolickie? podobno tam są najlepsze dupy

Gość majkkkkka
pozatym moj chłoak nie bedzie juz mógł sie u mnie pokazywać pewnie po tym wszystkim

Gość no i slusznie

Gość majkkkkka
myslicie ze jest sens by z ta babka o tym gadać.Odwołam sie do jej uczuć może zmadrzeje i zrozumie że takie zachowanie z jej strony jest nieodpowiednie?

Gość majkkkkka
nie życze sobie byś do mnie w ten sposób mówiła.To mój pierwszy i jedyny chłopak z zadnym innym tego nie robiłam!!!!Nie jestem dzwika!

Gość kochana bo to
ty musisz zmadrzec raczej ja bym sie wstydzila jej w oczy spojrzec jak dzis zrobila duze halo to jutro juz nie moze tak odpuscic to PEDAGOG i to dobry, skoro sie dobrem uczniow przejmuje a nie olewa i robcie co chcecie

Gość majkkkkka
jestem wierna i robie to tylko z facetem życia!Pozatym przeczytaj sobie w słowniku j polskiego definicje sława dziwka a dopiero potem go używaj bo widać nei znasz jego znaczenia

Gość boshe...
17 lat i facet zycia!?!?!? jeszcze kilku co najmniej bedziesz miala facetow zycia

Gość majkkkkka
i co z tego że 17 lat ale to mój pierwszy chłopak jestem z nim od 14 roku życia i wiem że to ten jedyny!

Gość mikrus
Jezuś!! Prowokacja, prowokacja, prowokacja... Ale miałam polew!

Gość boshe...
tak to jest jak sie 14latkom puszczac pozwala

Gość majkkkkka
ku......co w tym takiego w co trudno wam uwierzyć gdybym pisała że robiłam to z dyrektorem szkoly na dole w szatni i nakryła nas jego żona oky! ale ludzie co w tym jest takeigo nieprawdopodonego!???

Gość ludzka_glupota_jest_nieprawdop

Gość majkkkkka
majac 14 nie myslałam o seksie rozpoczełam współzycie sopiero po 2 latach znajomości!!!!!!!!!wiec nie oceniaj mnie wten sposób!

Gość boshe
16 lat to szczyty dojrzałości

Gość mikrus
a jesli to nie prowokacja - hmmm nalezy chyba tylko pogratulowac rozumu... Choc z drugiej str ja wiem jakie moga byc takie nagle zachcianki - raz w moim facetem przyszlo nam do glowy kochac sie w sylwestrowa noc, kiedy moj tata byl na dole (3 pietra nizej) Bylo milo - on na gorze, ja na dole, potem ja na gorze, on na dole a tu buch ktos puka i nie czeka na prosze! Moj ojciec :o Uratowala nas tylko moja dluga, bardzo szeroka spodnica - zaczelam mojego Miska laskotac i udawac, ze mu dokuczm. Gdyby moj tata tylko wiedzial, co my tam naprawde robilismy... :D Ale i tak mialam afere - zeby panna w szanujacym sie domu z chlopakiem pod kocykiem sie calowala... :D Kocham mojego tate:)

Gość ech te male k.rewki

Gość majkkkkka
ti nie chodzi o wiek!!!nie ma granicy wiku od której mozna iść do łóżka jedna jest dojrzała majac 16 lat druga 23!!!!!albo 28!!!Tu chodzi o to że ja długo znałam tego chłopaka i zrobiłam to z miłościi to była przemyslana decyzja i byłam wtedy jak najbardziej juz dojrzała do jej podjecia

majeczko, moze Ty sie nie puszczasz, bo kochasz tego chlopczyka, bo kiedys bedziesz jego zona itp... Ale za piec lat kiedy bedziesz miala piatego faceta uznasz, ze jestes najzwyklejsza ...

Gość kochana bo to
dojrzałym się jest, jak sie umie ocenić sytuację i konsekwencję swoich czynów nie będę mieszać cie z blotem, juz to zrobiono, i zgadzam sie z tymi opiniami ale nauczyciel MUSI powiadomic rodzicow, bo taki jest jego obowiazek

Gość lesla
hej, zejdzcie z Majki - ona ma teraz sajgon w zyciu. Sama jestes soebi winna - stalo sie, ale to nie znaczy, ze zaraz trzeba powiesic Cie lub spalic na stosie

Gość majkkkkka
nawet jesliza 10 laat bede miała inengo cfaceta w co na dzien dzisiejszy watpie!i tak nie uznam ze jestem jakąś.......... bo robiłam to z facetem z którym obecnie byłam i ktorego darzyłam uczuciem nie po 2 godzinnej znajomosci na imprezie

Gość kochana bo to
a poza tym, czego oczekujesz od forumowiczow? ze przyklasna waszemu pomyslowi? po co zakladalac topic?

Gość takei to pasem na goly tylek

Gość mimimimimimi
majka chyba dobrze by było gdybyś pogdała jutro razem z chłopakiem z tą nauczycielką. Przeprosicie ją, powiecie, że wiecie, że się durnie zachoaliście, że to się nigdy więcej nie powtórzy i takie tam...:P może pomoże choć trochę :)

Gość majkkkkka
hm...zego oczekiwałam że podzielą moje zdanie co do tego że pani zachowuje sie nieodpowiednio i niepedagogicznie i doradza mi jak ta cała sytuacje załagodzić aby nie dosszło to do rodzićów bo to chyba jeden z najgorszych sposobow z jakich moga sie o tym dowiedziec-OD WYCHOWAWCY! porażka...

Gość majkkkkka
mimi-no walasnie tak zamierzamy tylko ja sie strasznie wstydze na dzien dzisiejszy....no nic moze uda mis ie zebrac sily na jutro...

Gość lesla
ja bym to rozegrala tak: idzcie jutro do tej babki, ktora ma 100%towa racje, ze chce zadzwonic do rodzicow, bo to skandaliczny wybryk jest i przeproscie ja i ublagajcie jakos, ze powiecie sami rodzicom. Obiecajcie, ze powiecie, a rodzicom powiedzcie, ze tylko troche sie zabawialiscie - nie wiem jakies poaclunki, pieszczoty, czy cos w tym stylu. Przeciez baba ni ezrobi konfrontacji...

Gość kochana bo to
niestety naiwność z wiekim przechodzi, i doradzaja ci zeby iść do wychowawczyni rowniez nastolatki nie rozumiecie, ze nauczyciel MA OBOWIAZEK poinformowac o takim zachowaniu