Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mam maly problem

Smierdzace stopy

Polecane posty

Go艣膰 Kasia 80
M贸j brat wr贸ci艂 z Hiszpanii i kupi艂 tam w prezencie dla mojego ch艂opaka dezodorant w kremie Podolight. Pono膰 dzia艂a przez 6 tygodni. Czy kto艣 ju偶 stosowa艂 ten preparat, pono膰 jest ju偶 w Polsce. B臋d臋 wdzi臋czna za informacje - gdzie mo偶na go kupi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nogi codziennie moczyc w cieplym occie i do kazdych butow wlac ocet lub amoniak, pochlustac w srodku, wylac, wytrzec z grubsza i odstawic do wysuszenia w temperaturze pokojowej. zakladac tylko bawelniane skarpety, nigdy z domieszka sztucznych tworzyw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Roman 123
Odno艣nie preparatu Podolight ja kupi艂em go w bdsklep.pl Kosztowa艂 20 z艂, mija 6 tydzie艅 od pierwszej aplikacji i stopy rzeczywi艣cie nie 艣mierdz膮. M贸j kumpel, r贸wnie偶 jest bardzo zadowolony z tego preparatu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz na szczescie jest tak du偶o r贸znych 艣rodk贸w ze spokojnie kazdy z nas znajdzei co艣 odpowiedniego dla siebie. Ja na pewno moge poleci膰 takie wk艂adki do butow http://pachnacaszafa.pl/saszetka-do-butow-on/ One wed艂ug mnie s膮 o niebo lepsze od tych wszystkich spray'贸w do but贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li saszetki do but贸w wystarczaj膮 to znaczy, 偶e nie masz 偶adnego problemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Saszetki, to ja mog臋 w szafie sobie powiesi膰 !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am ten problem kilka dobrych lat. Smr贸d tragiczny. Raz nawet z pracy si臋 przez ten smr贸d zwolni艂am bo wstydzi艂am si臋 strasznie a praca biurowa:( Zawsze szuka艂am pracy tam gdzie by艂a klimatyzacja bo wtedy toche lepiej by艂o. Do st贸p stosowa艂am wszystko a one i tak 艣mierdzia艂y nawet w klapkach. Dopiero jedna Pani dermatolog powiedzia艂a, 偶e to inny problem jej zdaniem-somatyczny i kaza艂a si臋 uda膰 do psychiatry-tak tak. Zacz臋艂am bra膰 leki na depresj臋 /asentra/ i od roku mam spok贸j i mog臋 偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I ja mam takie saszetki do but贸w i rzeczywiscie s膮 super. Naprawde polecam teraz zimowac por膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja lubie liza膰 艣mierdz膮ce syry polecam si臋 moje gg. 87362012

Udost臋pnij ten post

Ja stosuj臋 Podolight i jestem bardzo zadowolona. Rzeczywi艣cie wystarczy posmarowa膰 na noc raz na 6 tygodni i nieprzyjemny smrodem znikn膮艂. Wysi艂ek 偶aden, a problem jest rozwi膮zany.

Udost臋pnij ten post

Stopy myj myd艂em antybakteryjnym i wysuszeniu st贸p posyp je proszkiem przeciwpotowym, unikaj but贸w z tworzyw sztucznych, je艣li masz mo偶liwo艣膰 to w pracy przebieraj obuwie na l偶ejsze, popsikaj stopy specjalnym antyperspirantem 10 min przed za艂o偶eniem but贸w. Zalecana jest wizyta u lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli chodzi o pachn膮c膮 szafe to tez sie musze zgodzi膰 z Wami zw艂aszcza ze sa to naprawde bardzo trwa艂e produkty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepiej w odpowiedni spos贸b je piel臋gnowa膰. najlepiej moczy膰 stopy w naparze z sza艂wii, nosi膰 przewiewne obuwie i opr贸cz tego dodatkowo je piel臋gnowa膰 - najlepiej stosowa膰 w tym celu zabiegi z Farmony - http://farmonaprofessional.pl/procedury-zabiegowe/zabiegi-na-dlonie-stopy/. Piel臋gnacja st贸p do bardzo wa偶ny element codziennej higieny, niestety troch臋 zapomniany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moczyc codziennie stopy w cieplym occie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasiaRuda
A ja polecam nowo艣膰 na polskim rynku - seri臋 kosmetyk贸w Deofeet i Podolight. Dost臋pne w Wirtualnej Klinice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ladycarneval
Wywar z kory d臋bu!!!!!!!!!!!!! Kor臋 d臋bu mozna kupic w formie sypkiej lub saszetek w sklepach zielarskich takze w internecie cena ok 5 zl. 3 lyzki kory lub saszetke zaparzamy przez kilka min w szklance wody pod przykryciem a pozniej taki napar wlewamy do miski z letnia woda i moczymy stopy przez 15-30 min. Efekt jest juz po pierwszym moczeniu. A zeby efekt sie utrzymywal dluzej zaleca sie moczenie przynajmniej przez 10 kolejnych dni. Wyprobowalismy jest duzo lepiej mozna spokojnie w gosci chodzic. Maz ma tak potliwe stopy ze jak chodzi bez butow w skarpetach 5 min po kapieli to zostawia za soba mokre slady. Nawet sandaly po 1 h wygladaly tak jakby wpadl w kaluze. W klapkach nogi sie rozjezdzaly bo tak sie stopy pocily. Zapach tez byl mega nie przyjemny nogi sie poca buty to wchlaniaja pozniej schna znow wchlaniaja i schna i tak w kolko i ogolnie buty po miesiacu nadaja sie do wyrzucenia i zapach nie jest od grzybicy bo uzywamy oboje sprayow przeciwgrzyb ale od tego wysuszonego potu. Konsultacje z dermatologiem tez byly, maz ma skore lojotokowa bardzo wrazliwa i branie lekow zatrzymujacych pocenie nie wchodzilo w gre. Ale kora debu pomogla moze nie zlkkwidowala problemu ale znacznie ograniczyla teraz mozna zalozyc skarpety buty i isc do znajomych bez krempacji:) zdjac buty i siedziec w skarpetach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moczyc stopy przez jakis czas codziennie w roztworze domestosu. buty w srodku przeplukac amoniakiem lub octem. do skarpet wsypac sode oczyszczona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr papanac
polecam amputacj臋 st贸p.na pewno zadziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 F3ty5h
Jesli sa Panie fetyszystki tutaj ktore lubia jak takie stopy adoruje im mezczyzna to zapraszam do kontaktu. GG 63716668, zapraszam moze wyjsc z tego fajna znajomosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli osoba problem niemi艂ego zapachu wydobywaj膮cego si臋 ze st贸p to my艣l臋, 偶e powinien si臋 uda膰 czym pr臋dzej do gabinetu podologicznego. Podaj臋 witryn臋, gdzie s膮 opisy r贸偶nych schorze艅 i chor贸b st贸p http://www.gabinetpodologiczny.czest.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala09000
Z takim problemem to bym od razu posz艂a do podologa. Na pewno da si臋 jako艣 zadzia艂a膰. Cho膰by w http://wroclaw-podolog.pl warto zapyta膰, nawet telefonicznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
p********** n i j e s t e s c i e jesli myslicie, ze to problem niemytych stop!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mycie st貌p w zimnej wodzie w misce z dodatkiem sody i octu jablkowego po osuszeniu wacik i woda utleniona odkarzamy skarpety wyrzucamy kupujemy dobrej jakosci do butow na 12 h wsypac paczke sody i potrzasnac aby sie rozeszla i wytrzepac raz w tygodniu taki zabieg przelac wode utleniona do rozpylacza i sobie czesto opryskiwac do skarpet troszke stosowac sody tanio i zdrowo i przed tym zabiegiem uzyc skarpetek z drogeri zluszczajacych i po dwoch miesiacach bedzie super

Udost臋pnij ten post

Najlepiej uda膰 si臋 do specjalisty bo przyczyny mog膮 by膰 r贸偶ne. Mi z problemem pom贸g艂 upora膰 si臋 Pan Piotr z Rzeszowa i ju偶 jest ok. Po prostu totalnie zaniedba艂am higien臋 swoich st贸p ale teraz ju偶 wiem jak sobie z tym radzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja siostra chodzi w tych samych rajstopach przez tydzie艅 i strasznie 艣mierdz膮 jej stopy nie da sie wytrzyma膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hot Dupeczka 69

jebia ci giry bo masz buty z drugiej wojny 艣wiatowej聽

Udost臋pnij ten post