Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghgh

Do kolesi pamiętacie jak pamiętacie jak wam skura zpenisa zeształ tkz blokada

Polecane posty

Gość hghgh

w jakim wiekui oto mi biega ??

Gość ja nie moge
:D

Gość hghgh
eyre skura? Może kura? nie żądna kura lol tylko skóra z członka bo każdy miał chyba tak że to było zrośniete co nie to członka to czubka jego a ...potem ona schodzi logiczne chyba co nie :)

Gość dsdvxc
JA PAMIęTAK HAHAA jak byłem takim dziecie 12 lat może miałem ... jak była taka buda jak się kolesie bawilio pytkami ... i se to włąsnie ruszali i potem se sam to zrobiłem tak ruszyłem i jakoś po czasie zeszła i odrazu lepiej bo tak było Hujowowo ahahaha:)

Gość ja nie moge

Gość hghgh
czy są tu jakieś laski co im własnie ... błona dziewicza straciły cnotke jak ktoś chce opisze mi to co czuły wtedy ??

Gość ja nie moge
coraz ciekawsze tematy na tym forum :D

Gość hghgh
zaraz se trysnę na papucie :o :-p

Gość hghgh
ja nie moge coraz ciekawsze tematy na tym forum a ty koleś cz kobietka ?? oa droga kolego ???? Ej no bo jak się poznaje swoje narząd płóciowy nie jak się ktoś pierwszy raz masturbuje to ona własnie się sama po czasie odczepia LOL ??

Gość hghgh
hghgh zaraz se trysnę na papucie Sobie nie trysne ale jak jesteś panienką to chętnie tobie moge co nieco trysnąc swego nasienia bo mam go w nadmiarze ?>?Chces lol :))

Gość hghgh
11,ale wygladam na 13 a mój oczym mówiz e jestem w pelni juz dojrzały:classic_cool:

Gość ja nie moge
pewnie biedak nie moze sie doczekac az mu sie odczepi :D

Gość hghgh
eyre Ile masz lat autorze? a ty tyle mam na ile wyglądam a dziś młodo wyglądam to mało mam ale to temat erotyka to pytam prosta sprawa nie a gdzie mam pytać ihih :)

Gość ja nie moge
ihihih :D

Gość hghgh
ja nie moge ihihih A ja moge ciebie pokytolić :)

Gość ja nie moge
to zalezy co to znaczy pokytolić

Gość hghgh
ja nie moge to zalezy co to znaczy pokytolić A jesteś kobietką czy kolesiem ? Bom ja nie gej jak coś ani biseksulany :)

Gość hghgh
liżę po łokciu konkubenta mojego ojczyma :classic_cool:

Gość ja nie moge
nie chce mi sie z Toba gadac.

Gość ja nie moge
:D dobre

Gość hghgh
hghgh liżę po łokciu konkubenta mojego ojczyma spoko a ja liże się z twoją siostra :))) I całuje jej szyje az stęka hehe Powaga :)

Gość hghgh
ja nie moge nie chce mi sie z Toba gadac. 02:20 ja nie moge dobre NIE DOBRE BO NIECHCESZ POWIEDZIE C JAKI JESTEś RODZAJ płóciowy :) a to że niechce ci się zemną gadać to daltego że niewiesz kim jestem i jaki jestem :)

Gość hghgh
btw liżę Twojej siostrze,ale niechetnie:o lubie przepastne kaniony jak u antylop w zoo :classic_cool:

Gość ja nie moge
masz racje, nie wiem kim jestes i jaki jestes. po przeczytaniu tego co i jak piszesz nawet nie chce wiedziec.

Gość hghgh
hghgh btw liżę Twojej siostrze,ale niechetnie lubie przepastne kaniony jak u antylop w zoo Kaniony a w nich ty taki mały szczyl którego kopią małpiszony ... i niewydymane krowy.. już uciekasz co tak narzekasz .. niemasz nic do powiedzienia to zamilcz a nie wkurwiaj baktera nara szczylu..

Gość hghgh
ja nie moge masz racje, nie wiem kim jestes i jaki jestes. po przeczytaniu tego co i jak piszesz nawet nie chce wiedziec. A czemu mnie osądasz po tym co napisałem nei pryszło ci do głowy ... że taki nie jestem tylko tak pisze .. bo takie tematy są wstydliwe a ciekawość gnębi a kogo mam spytać Wiesz łatwo jest udawać , podszywacza , gupca , osobe mało na poziomie ... ale czasem dobry blef .. daje nowe doświafczeniaq w życiu Może jestem mędrecm który czegoś szuka w tym temacie hiihh :)

Gość ja nie moge
spoko, tylko po co udawac? przeciez i tak nikt nie wie kim jestes. a tak w ogole to dlaczego Cie to interesuje?

Gość hghgh
To nie życie to internet tu jeśl udajesz gupca nikt cię nie ukarze psychicznie czy też fizycznie a doświadczenieuczy pokory... Gupota nie jest zła jesli nie jest prawidzwia ,,, A temat który niema sesnu i wydaje się bezwartościowy . czasem może się przydać do czegośc hihih skoro tu jesteś to czytasz te wszystkie syfy .. jakie tu są gorsze od czegoś co tu napisane ....