Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orupmaweklta

IZA MIKA bez przeróbek photoshopem, proszę

Polecane posty

Gość orupmaweklta

http://www.kobieta.wp.pl/gid,8661695,img,8661710,kat,26363,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=4 ale piekność, nie ma co:O ta żałsna, wulgarna mina i te tłuste, serdelkowate nogi... i ona niby waży 48kg? buhahahaaa

Gość fajne ma
cialo tylko zastanawia mnie ze na niektorych zdjeciach wyglada jakby milala sylikony bo jesli ma naturalne to ja moge powiedziec ze sa naprawde swietne i chyba nikt nie zaprzeczy choc roznie bywa

Gość orupmaweklta
Mika ma silikony na 100%

Ona jest prześliczna. Zaraz pewnie napiszecie cyt.: \"Jakim to pasztetem trzeba być, żeby twierdzić, że ona jest ładna, ale nie dbam o to. Ona ma piękne, gęste włosy, śliczne duże usta i oczy. To ma być zdjęcie bez retuszu? To tym bardziej uważam, że jest śliczna.

Gość skarbie włosy tez ma doczepian
e:O

kwestia gustu-ciężko kogoś na siłe przekonywac do swojego jak dla mnie wyglada wulgarnie-jak rasowa prostytuta- i to nie taka ekskluzywna, ale zwykła obciągara...ale wiem ze niektorzy przepafdaja za takimi sukami dla mnie to jest absolutny ideał kobiecości http://codziennie.info/?cat=25

oczywiście pisząc o ideale nie miałam na mysli izy tylko ane! ta z linku ktory podałam!

Gość niestety ta ana baros zadna
rewelacja nie podoba mi sie jej broda dluga szpiczasta ..baby jagi

Gość może długa i spiczasta ale na
pewno nie tak wulgarna jak ta cała Mika poza tym jest smukła, zgrabna i dziewczeca, a Mika? kurduplowata, krępa i wyuzdana ta modelka nie jest jakoś specjalnie w moim guście co nei zmienia faktu, że jest taka jak napisałam

Gość nie ma porownania
w zyciu by mi nie przyszło do głowy ze barros ma cos nie tak z broda. a swoja droga zwroccie uwage ze obie dziewczyny sa mniej wieccej w podobnym wieku a wyglada jakby iza była dobre 10 starsza. no i jak ktos napisał kurduplowata krepa i wulgarna

Gość ma brzydka brode i z modelek
z jej pokolenia jest przecietna ..bardzo nie moze sie rownac do limy czy nawt duzo starszej cambel , ta ane naprawde zadna rewelacja ani ladna ani sexi:-(

Gość malagga
nie wiedziałam, ze tak wyglądają grube nogi :(

Gość nie ma porownania
od limy jest ładniejsza tyle ze lima bardziej poularna u nas a cambel to jakis potwor to tak jakby alfa z nia zestawiac...

Gość jak na tancerkę to ma mega
grube nogi i jakieś takie zpełnie niekształtne, zero mięśnia ona naprawdę jest tancerką??

Gość ha ha ha ha cambel
potwor no kalia rozbrajasz mnie na maxa;-))))

Gość nie ma porownania
na tle innych modelek cambel wyglada jak czarny małpiszon- i nie jestem absolutnie rasistka niektore czarne kobiety sa naprawde piekne...ale nie ten troglodyta

Gość taaa tylko czemu cambel jest n
na topie majac tyllllle lat ?zobaczymy te ane jak dlugo sie utrzyma moim zdaniem bardzo krotko zwyczajna przecietna dziewczyna szybko zakonczy prace modelki

Gość nie ma porownania
NO NIE WIEM CZY 11LAT TO JEST TAK KRóTKO! przeciez ana jest na topie od 1996! a to ze cambel sie utrzymuje to dla mnie nic nie znaczy-czasami jest taki trend znajomosci zrobione dupa(znana jest z puszczalstwa) np. taka kate moss tez jest długo w branzy i co z tego i tak wyglada jak E.T. z anoreksja. a tak wogole to nie ane tylko ana bo to brazylijka

Mika pięknością nie jest (przynajmniej według mojego kanonu urody).Przypomina mi prosiaka :-o Jest w niej coś wulgarnego i wyzywającego,poza tym jej szczęka nie jest zmysłowa tylko \"mięsista\",wygląda jakby zaraz miała się popluć.

Lima jest dla mnie absolutnym ideałem piękna: http://www.kmmod.net/alima/misc/original/misc13.jpg ale znam osoby, którym Adriana się nie podoba, ponieważ twierdzą, że ma zbyt wulgarny typ urody. Mam koleżankę podobną do Miki, wzięcie wśród płci przeciwnej ma bardzo duże, a kobiety widząc w niej potencjalną rywalkę- nie mogą się, co do niej przekonać.

no tak lima jest ładna i bardzo seksi, ale nie idealnie piękna...wulgarna też absolutnie zresztą nie jest

Gość no niestety kalio
twoja ana jest nieznana i brzydka:-( nikt praktycznie o niej nie pieje...a takze jako biedna brazylijka dawala tu i uwdzie;-)

Gość nie ma porownania
no niestety balio to ze nie jest znana w polsce to nie oznacza ze jest nieznana...jesli pojmujesz tym ptasim rozumkiem co mam na myśli! moja brzydka ana ktora wyglada jak kon i facet pracuje w zawodzie od 10 lat i jest modelka na najbardziej prestizowych pokazach i sesjach takze zdanie jakiegoś intelektualnego marginesu(czyt. ty) pewnie malo ja obchodzi i mnie zreszta tez

Gość margines kalio to ty swoj
juz udowodnilas nie denerwuj sie tak to ze ana jest brzydka tak jak ty;-) bo sadze ze jastes podobna do niej ;-) bo tak ci sie podoba to trudno zazdrosne brzydule musza tez byc bo kto by pisal na cafe?;-) ;-)

Gość nie ma porownania
;) świetnie balio-więc umówmy się że jestem podobna do any w zwiazku z czym wygladam jak kon no i jestem zazdrosna oczywiscie( logiczne-ktos tak brzydki jak ana musi byc zazdrosny o te wszystkie pieknosci jak cichopek czy miko...) ulżyło ci? pisz se co chcesz kotku i uważaj na ortografy bo juz na kilku bykach sie potknęłaś.... pozdrawiam gorąco twoją plebejską osóbkę ;)

Gość a pamietacie
KAWALERA DO WZIECIA?????Jak sie mizdrzyła do tego gogusia?????

Gość kalia9...
wybaczcie bozia urody ani rozumu mi nie dala:-( ale dala za to paskudny charakter dlatego musze sobie popluc na inne ,co maja urode i pieniadze , bo ja tego nie mam i nie bede miec ,wywodze sie tez z plebsu dlatego tak wszystkich obgaduje i nienawidze nawet kopnelam w dupe psa bo ma ladniejsza od mojej, bo mi obwisla :-)

Gość nie ma porownania
hahahahahahahahaha żałosne-balio skoro chcesz żeby mnie twoje teksty dotknęły( to bedzie tak trudne jak trafienie 6 w totka) to musisz się mega mocno postarać, bo tymi prostackimi chwytami to mnie tylko bawisz dziecino...już płacze po twoich ciosach haha jeśli chodzisz jeszcze do podstawówki czy gimnazjum to wiele tłumaczy, a i usprawiedliwia twoją osobę. jeżeli jednak masz powyżej 17 lat to niestety ciężka sprawa...

Gość a kto to wogole jest
??pierwszy raz widze i slysze

Gość kalia9...
nie mam tez zebow ale obiecali mi wstawic na ukrainie gdzie mieszkamm srebrne:-) to wtedy bede nimi rysowala samochody moich kolezanek:-) bo sama peksem latam :-) czesto bez biletu , bo nie mam na bilet, ale chetnie robie loda ,60-letniemu kanarowi :-))) chwalac sie w pralni gdzie sprzetam ,ze poznalam biznessmena i spedzilam z nim wieczor;-)))