Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

Hurrraaaaa- dzień dobry) Znalazł sie moj topik- raczej Alicji:D wogóle nie wiem co sie stało, ale cieszymy sie , ze jest ok. Alicja aż plakała wczoraj:( A teraz piszczy z radości:D🌼

Pozdrawiam Was kochane cieplutko z mroźnego Grodziska Wlkp :):) Cieszę się że topik odzyskany tak wiele dobrego serca w nim jest i miłości. Całuję mocno👄

Mgiełka nie ma za co:) U nas tez zimno okropnie- My chcemy wiosny:D🌼

witam serdecznie, całe szczęście moderatorzy to bardzo srytni ludzie i wielkie buziaki dla nich za odzyskanie \"naszych\" topicow:) buziaki:D

Gość anulaaaaaaaaaaa
1% dla Ali przekazany ;*

Gość anulaaaaaaaaaaa
jak mąż przyjedzie dopłacimy więcej Kochamy Cię Aluś i wracaj w pełni do zdrówka...

Anulaaaaaaaaa- Alicja siedzi obok i przeczytałam jej co pisalas. Smieje sie i dziekuje Wam bardzo❤️ Cieszy sie, ze bedzie mogła jeżdzic i cwiczyc. Bez Waszej pomocy- tu zwracam sie do wszystkich,którzy pomagaja!!!!! Nie byłoby to możliwe- Jesteście WIELCY🌼

Kochane - ja też podpisuję listę :) Dawno mnie nie było, strasznie zabiegana jestem :( Cieszę się, że topik odzyskany :D Oczywiście wielkie dzięki dla Moderatorów 🌻 Smyczki otrzymałam, mam już na telefonie :D Ściskam Was mocno i całuję 👄 Pędzę dalej - impreza dzisiaj i jutro :)

Paul;a- to od nas też NAJSERDECZNIEJSZE żYCZENIA- WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE:)🌼

Alunia,pewnie się cieszysz???👄 my też się cieszymy...buziaki....mooocnooo ściskam...

Kochani!!! My juz do łozeczka Do jutra buziaki od nas👄 Dobranoc:)

i tu pustkami świeci??na Adim i czacie też:D no cóż więc dziśjako pierwsza podpisuję wszystkie listy, Aju u Alu...my ciągle czekamy na rozliczenie ze starej firmy męża...wtedy na pewno przekażemy ten 1%, już się nie mogę doczekać, dziękuję Wam za wpis pod fotkami :) buziaki:D:D:D:D:D🌻 ❤️

Dziez dobry- dzisiaj niedziela dzień odpoczynku:) wiec i my oddajemy sie lenistwu i zaraz z przyjemnaścia zjemy lody:D Miłego Popołudnia🌼

Dobranoc:) Jutro Alicja pierwszy dzień do szloły po feriach:D

Dzień Dobry:) Alicja w szkole- pierwszy dzień po feriach:D Cieszyła sie bardzo , ze juz idzie. Bardzo lubi szkołe. Ja mam troche wytchnienia:O A tak ogólnie to senny dzień dzisiaj. Miłego Dnia🌼

witam Aju i Alu....aja....no to skoro masz chwile wytchnienia...to dawaj do nas na czacik:) czekamy na Ciebie:) buziaki dla Aluni:):D

Alicja w domku i własnie odrabia lekcje:D

dobra - nic ciekawego sie nie dzieje- wiec my z uciekamy do lózeczka:) Dobranoc

Witamy słonecznie w ten pochmurny dzień:D Pogoda nie ciekawa , ale chociaż ciepło:) Pozdrawiamy Wszystkich🌼 Alicja ostatnio ćwiczy dłonie. Sama siedzi i otwiera i zamyka. Potem paluszkami rusza. Chodzi głownie o dłoń lewa- tu najwiekszy problem. Ale poprawa jest, bo juz potrafi liczyć na palcach własnie tej lewej reki:D Jeszcze kilka miesiecy temu to było niemozliwe. Huraaaaaaaaaaa:D

witajcie Kochane słoneczka:D ALUNIU!!!gratulacje!!aju również dla Ciebie pozdrawiam Was gorąco i idę do mojej niunki...:D buziaki❤️

Witam :) Dziękuję za życzenia i przesyłam ogromne buziaki 👄 :) Alusi gratuluję postępów :) Tylko tak dalej :)

Gość rahab.
Nie ma czegos takiego jak mozgowe porazenie, tylko mozgowe porazenie dzieciece.

aja wczoraj dowiedzialam sie dokladnie o ten jeden procent. Jak tylko dostane pita (ponoc juz dzis wyslany) i sie rozlicze to moja kolezanka wplaci na konto mysle, ze ta sumke troche zaopkraglimy :) Ciesze sie, ze Alicja robi postepy :D

Dziekuje wszystkim za odwiedzinki:) Jesli o porazenie chodzi to wiemy , ze dzieciece:) Za długi temat by był.A jak sie zajrzy tutaj to i tak kazdy wie o co chodzi:D Pozdrawiamy i dobrej nocki

Witam w kolejny pochmurny dzionek:O Pogoda okropna:( My chcemy wiosny:D Biziaki od Alicji👄 Ona juz w szkole, ale klopoty ze wstawaniem miała straszne dzisiaj:) Miłego Dnia:)