Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

No juz jestem:D Mariolla na swoim stanowisku jak zwykle:D🌼 Alicja jeszcze dostała od brata sliczny recznik z goldenami:) Wykapana Dusia na nim jest:) Cieszyła sie ogromnie.... Syn pojechał , a my znowu bedziemy teskniły:O Ale trzeciego wrzesnia wraca znów na tydzień:) i bedzie jego ślub:D A tak pozatym to Alicja na chodziku była i pełzała dzisiaj po podłodze- Dusia jej towarzyszy haha. I czasami sie na niej kładzie:D Alicja wtedy okropnie piszczy. Musze jej zakladac ochraniacze na łokcie , bo zdarłaby skóre z łokci:O a tak jest dobrze:) Pozdrawiam wszystkich , którzy tu zagladaja🌼 Dla Mariolli od Ali❤️

hej hej... a u nas pada... ale jest ciepło, myślę że ciśnienie niski bo taka przymulona chodzę... Aju to Twój syn już taki dorosły że ślub bierze??? Fajnie, będziesz teściową... pobawicie się. Pozdrowienia..pa

Jej ja dopiero teraz:o cały dzien sprzatanie , pranie i chodzik z Alicja:) Zapomniałam o zakupach:O Wykończona jestem. Mariolla ,no synowi dwudziestka idzie:D Sa juz długo razem i chca sie pobrac. I dobrze:) Nie lubie jak sie na kocia łape zyje haha. Nie musza , ale chca. Skromne przyjecie na dwadziescia osób. Pozdrawiam i uciekam do wanny.🌼

Dziekujemy Mariolla❤️ Tobie i wszystkm tez:) Buziaki:D My sie byczymy dzisiaj haha.

a u nas cały dzień pada i to mocno...tak sennie i leniwie, dzisiaj w nocy przyjeżdża mój synek.....❤️ ... dobrej nocy dziewczynki ...trzy

Witam i ...ten deszcz juz u nas jest. Zaczeło lać w nocy i dalej tak sobie pada. Zimno jest okropnie i ciemno:O Mariolla to synek juz jest:D Super. A ja zrobiłam paczke dla takiej Renatki:) Poznałysmy ja na turnusie w krasnobródzie. Mieszka na wsi- własciwie do wsi trzy kilometry.Pod samym lasem. Wody biezacej nie maja nawet tylko studnie. I Alicja wszystkie małe ubranka jej kazała spakowac. A sa uszanowane to juz spakowane i na poczte idziemy:D Pozdrawiamy was wszystkich 🌼 i Miłego dnia mimo deszczu:D Buziaki.

Pa pa Mariolla:) I cieszymy sie z Toba:D dobranoc.

Oj,mało czasu:O Ale na chwilke wpadłam. Cwiczymy z Ala intensywnie:) nie jest goraco to chodzi w chodziku duzo:) Kochamy Was❤️ Wiemy, ze wakacje to i czasu mało:) Pozdrawiamy🌼

Witam:) Kłopoty z netem:O chodzi okropnie wolno:( Nie mogłam tu wejsc:( A pisze , bo umówiłam sie juz z ortotykiem i jede we wtorek na przymiarke tych ortez- łusek:) Pytałam czy w limicie sie zmieszcze, ale Pan jeszcze nie wie. NFz dał Ali po 1000zł na jedna noge. Zobaczymy. Pozdrawiamy ciepło🌼

hej.... ale jestem przeziębiona, głowa mnie boli i czuję jakby włosy też mnie bolały.... okropieństwo. Ide spać, muszę się wykurować.... aż głupio to przecież lato. Całuski na wieczór 👄

Hejka:) Biedna Mariolla:O ❤️ Kuruj sie i do zdrowia wracaj szybko:) ja czasu nie mam biedna haha:D Buziaki🌼

🖐️... nawet pochorowac sobie nie moge.. od rana do wieczora na wyjeździe... roboty kupa... miłego piątku. PA

Witamy:) Braku czasu ciąg dalszy:O Ale chwilka jest zawsze:D Pozdrawiam i wadzę ze ktoś tu spac nie moze:)- Mariolla🌼

🌻... pospałabym sobie ale ciągle brak na to czasu... miłego wekeendu... u nas słonko.. takie cieplutkie..pa

Dzien Dobry:) dzisiaj był chodzik i mycie autka:O odkurzanie i wogóle pełen serwis haha, ale mam dosc:P Miłego wekeendu🌼 Mariolla ja tez wstaje jak kurka:D

Dobry wieczór:) I dobranoc:) Nie było czasu cały dzień:O Teraz juz w łóżku wszyscy:) Ale dzień udany i..ciepły haha:D Pozdrawiamy Was🌼 Mariolla❤️

Dzień Dobry:) Wreszcie wróciło porzadne lato🌼 Oby jak najdłuzej:D My dzisiaj wybieramy sie na chodzik i na długi spacer z Dusia:), która jest kochana przez wszystkich tak jak Alicja:D❤️ Miłego Dnia🌼

Dzień Dobry:) Okropny upał, ale dobrze w koncu jest lato🌼 Miłego Dnia:D

dobry wieczór... lato i to upalne a ja cały dzień w pracy , padam na pysk... odpoczywajcie..pa 🌼

Hejka:) My dzisiaj byłysmy w zakładzie ortopedycznym. Beda robione ortezy na kończyny dolne:D Były przymiarka i odlewy gipsowe. Za dwa tygodnie do przymiarki:) Ale najwazniejsze , ze zmieszcze sie w limicie z NFZ:D Pózniej cały dzień zajety:O A teraz to juz spac:) Dobranoc🌼

załatwiania ciag dalszy:) Ale wiesci mam- syn wraca do Polski:D Tutaj ma dobra prace:) Znalazł. I ciesze sie , bo mi pomoze:) Miłego dnia🌼