Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

Haha:D Ktoś tutaj spać nie moze:) Dzień Dobry. MY sie do koscioła wybieramy. Zyczymy Miłego Dnia🌼

:D Mariolla to obowiazek obywatelski spełniłam juz haha. Byłam głosowac i własnie wróciłam:) Teraz kawka i ciacho:D Od swieta wolno- a co haha:)🌼

no to patriotki z nas..hihi, a ciacho pewnie ze można , i to nie tylko od święta..byłam na cudownym spacerzee w lesie..zimno ale cudnie..kolorowo, jak w bajce, liście szeleszczą pod nogami...ehhhhhhh przyroda o każdej porze roku jest wspaniała, jutro od rana do roboty...dobrej nocy..pa

Dzień Dobry:) Mariolla, ze w lesie pieknie to wiem, bo ja z Dusia do lasu dziennie chodze:) Mam 150 metrów hahaha:D Dzisiaj tez byłam. Alicja w szkole , a ja do sklepu. Potem jakies małe porzadki i jak Alicja wróci to lekcje z nia i cwiczenia. Mój syn juz dzisiaj w pracy:D I zaufany szef- wreszcie, a nie kolejny oszust:O. Miłego Dnia🌼

Hallo Martika jak miło:D I gratuluje spadku wagi:D Juz musisz swietnie wygladac, bo wazysz prawie tyle co ja haha a czuje sie piekna hahaha:D Pozdrawiam i dobrej nocki

Witam:D I uciekam na zabieg- na moje plecy.Myslalam , ze tylko 10 mam ,ale sie okazało , ze dziesiac tylko jednych pradów:) A potem jeszcze dziesiec lamp . Miłego Dnia🌼

Martika 1970....mam pytanie : co robiłaś, co stosujesz , że takie efekty w odchudzaniu ? Pozdrawiam Wszystkie 🌼

Oj , Mariolla mam ja to fakt:) jestem cały dzien na pełnych obrotach.... Nie mysle o tym ,ze mi zle:D To nic nie daje,a człowiek jeszcze gorzej sie czuje:D Wiec noski do góry moje drogie🌼- teraz ten kwiat wyjdzie hahaL:)

Hejka:D Kolejny pochmrny dzień , ale za to cieplej:D Alutka w szkole i bardzo sie cieszy z wyjazdu do Rusinowic. To jest dlisko i nie trzeba tyle godzin jechac.:) Dusia wczoraj kapana była( co uwielbia) i teraz jest jeszcze piekniejsza:) Miłego Dnia🌼

neta nie miałam... ale już o.k. dzięki Aju...wiem że lepiej z tej dobrej strony oglądać świat...ale czasami siły brak..i jeszcze ta pochmurna pogoda..tak bardzo kocham słońce..ehhhhh jakoś to będzie...fajnie że jedziecie, Aluni to niezbędne.. trzymajcie się..pa

Witam:D Widzisz Mariolla- mówisz i masz:D Piekne słońce przynajmniej u nas:D Ja sie połozyłam jak Alicja do szkoły poszła i pół godziny temu wstałam:O Nie mogłam nocy spac. Ksiezyc taki wielki był. Miłego Kolorowego Dnia🌼❤️:)

Dzien Doberek:) Miłego Dnia🌼 Dzisiaj Alutka ma wolne to i mało czasu na siedzenie przy kompie:D Buziaki.

Witam:) Miłej niedzieli🌼 My sie szykujemy do kościólka:) pozdrawiamy cieplutko i sucho , bo u nas mokro:O

Gość Nikt ważny ...
Miłej niedzieli 🖐️ aja33 - Tak pomyślałam, ze może mogłabyś wysłać maila do różnych firm, z prośbą, aby wydrukowali i wywieslili np w zakładowej gablotce informacje o Twojej córeczce. Napisać w wordzie ( jako załącznik) taką krótką informację, z podaniem numeru konta, zarejestrowaniem w fundacji. Niedługo ludzie będą rozliczali się z podatku, może ktos przeczyta i wpłaci.

Wazny nikt:) Wiem , ze to dobry pomysł, ale nie moge wysyłac e-meili:O To jest zabronione przez fundacje. Do firm moge jedynie wysyłac apele listowne. wiec drukowac apel ze zdjeciem Ali i wysyłac:) Potem firma moze cos zrobic. To tyle.

Waligóra nie wiem kim jesteś. ale mimo wszystko bede prosiła Boga zeby Cie zmienił.....I niech Bóg ci błogosławi....Pozdrawiam

Gość Zapowiada się cięzki dzień
Cześć dziewczyny :) i 🖐️ bo muszę iść ...:O

Witam:) Widze, ze wpis Waligóry został usuniety....i dobrze. Dziekuje moderatorom:D🌼 Przyznam ,ze poczułam sie jakby mnie ktoś walnął w łeb:O jak to przeczytałam. Zycze miłego Dnia. Ja porzadki w meblach robie:)