Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asik36

ortopeda warszawa

Polecane posty

czy moglybyscie polecic mi dobrego ortopede w warszawie (moze jakiegos z podpisana umowa z nfz) ? z gory dziekuje :)

Ja Ci podam. Facet przyjmuje na Wołoskiej. Nazywa sie Krzysztof Kłoszewski tel.do przychodni 508-15-91 Ja mam nadzieje,że Ci o stawy biodrowe chodzi???? Bo on w tym jest super gośc.Polecam z całą odpowiedzialnością. Buźka👄

Gość gość
Ja ostatnio w Warszawie chodziłem do Ortopedy do kliniki na ul. Pory 78 - http://www.carolina.pl/ świetni fachowcy, znają się na rzeczy !

Gość Kazimierz44990
Z tego co się orientuję to dobrą i szybką, na prawdę szybką pomoc ortopedyczną można uzyskać w Rex Medica Sport. Znajomy bardzo chwalił sobie tą klinikę więc sądzę, że z powodzeniem możesz udać się tam

Gość gość
Hej, jeśli chodzi o dobrego ortopedę w Warszawie to ja polecam przychodnię www.tommed.waw.pl :-))

Gość 3w3lajna
Doktor Adrian Brychcy z poradni chorób stopy w Wawie. Świetny, sympatyczny lekarz. Jeśli chodzi o problem ze stawem skokowym to jest najlepszy- mi bardzo pomógł i w zasadzie to uratował moje kolano.

Gość Anatka
Też chodzę do poradni stopy z tym,że do doktora Kołodziejskiego lub Bryłki. Bardzo fajni lekarze i super poradnia.

Gość gość
Jeżeli potrzebujecie wykonać USG ortopedyczne rąk lub nóg w Warszawie to polecam wam zgłosić się do przychodni specjalistycznej www.high-med.pl Przychodnia ta ma szeroką ofertę ortopedycznych badań USG w dobrych cenach.

Gość gość
W Centrum Medycznym doktorA przy Trakcie Brzeskim w Warszawie przyjmuje dr Piotr Walczak. Serdecznie polecam, jest bardzo dokładny, kieruje na wszystkie niezbędne badania. Nawet większość z nich można zrobić w tej przychodni :) Numer telefonu i dokładny adres znajdziesz tutaj https://www.doktora.pl/

Gość Renia71

Prywatnie polecam Fimedica na Nowogrodzkiej. Bardzo profesjonalna placowka, nowoczesny sprzet, skuteczne metody leczenia. Ich krioterapia pomogla mi pozbyć się bólu stawów. Jestem zadowolona, zdrowa i polecam każdemu kto ma problemy ortopedyczne itd.