Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kessi7a

Łodziaki łączmy się -

Polecane posty

Na Socratesie :) właśnie przedłużam pobyt o kolejny semestr, ale potem wrócę, bo studia trzeba będzie dokończyć:) Dla mnie takie politechnikowe małolaty mogą byc;) chociaż nie poniżej pewnego wieku;)

Persephone;) No to lux;) Wrócisz z Austrii, po wakacjach to hm....wybierzesz sobie jakiegoś;)

Gość czesc wszystkim lodzianom
:) ja mieszkam na retkinii i mam 20 lat, pozdrawiam

Gość Kessi7a
Dzień doberek :-) Jak mi miło powitać nowe duszyczki :-) \__/> duża kawka na rozbudzenie 🌻 Persephone 🖐️ rush 🖐️ ja też jestem 🖐️ i ja ja też 🖐️ złoty_eyeliner 🖐️ cześć wszystkim łodzianom 🖐️

Dzień dobry wszystkim:) i miłego dnia Na rozweselenie: właśnie czytałam, że w naszym kochanym mieście przemycali do więzienia narkotyki w klapkach kąpielowych ;)

Gość Kessi7a
Jak mija dzionek ? :-) Po moim wczorajszym pracowitym , dzisiaj biegany :-)Połaziłam po sklepach ,sprawdzałam jak to z tymi wyprzedażami.No i eeeeeeeeeeeeee tak sobie :-( Nogi mnie bolą , jestem zmęczona :-( Idę poleżeć w pianie :-)

dzionek meczacy bardzooo.... ja to juz sie nadaje tylko do piórniczka ;P dzis proponuje nie wymawiac przy mnie slowa sesja :[ ja reprezentuje widzew wschód, spokojne sąsiedztwo cmenatrz zarzew i dom spokojnej starości :) z drugiej strony tesco :) czyli rewelacja pozdróweczka łodziaki trzymajcie sie cieplo bo tak strasznie wieje za oknem :[

Kessi ;) to zależy co chcesz kupić na takich wyprzedażach;) Ja ostatnio po Manufakturze sie złaziłam za kozakami (ot mam nadzieje, na zimę;) ) i kupiłam;) 80 zł. taniej Złoty_eyeliner - acha;)tamte rejony;) I fajne rejony zamieszkujesz;) Dobrego dnia;) Jak to dobrze,ze już piatek...........MOżna jutro pospać dłużej;)

:D na dobry początek dnia dla wszystkich:) niedługo na zajęcia, a pogoda piękna, tylko iść na spacer :) U mnie niby nie ma czegoś takiego jak sesja, co nie oznacza, że nie ma egzaminów;) są, są... ale DAMY RADĘ!

Persephone hehe, na spacer owszem,ale z cegłami w kieszeniach bo okrutnie wieje...;) Dobrego dnia;) A dużo masz egz.?I co studiujesz?;)

Gość lavs
a ja tez z Chojen, nawet z Chojen-Zatorza :classic_cool: pozdrawiam !

Gość Kessi7a
Witam wieczorową porą :-) Dzisiaj Kasiu jedyne co kupiłam to kurtkę dla syna na narty :-) Przecenioną z 300 zł na 69, yuuppiii :-) lavs :-) witaj

Gość Kessi7a
Kasiu :-) Galeria Łódzka :-) Witajcie \__/> kaweczka. Co dzisiaj ugotować na obiadek ? Zastanawiam si e nad czerwonym barszczykiem :-) Kasiu jak ten wiatr się nie uspokoi ,to nie wiem co to będzie jutro z tym światełkiem :-(

o ludzie,ludzie,musze sie uczyc a tak mi sie nie chce, pogoda pod psem bleeee niech mnie ktos zmotywuje bo w poniedzialek mam kołó :(

Kessi, no własnie...Zapowiadają deszcz dodatkowo. I chyba jesli bedzie lało i wialo to nie pójde:( Ale nie wiem. Jutro się wyjasni. A w Galerii....hmm...to musze i ja się przejść;) MOże cos fajnego w oko wpadnie;) *Mania* to wypij kawusie, zjedz uczciwe sniadanko i dopiero pomysl o nauce;) Witaj O kurcze,a ja niedawno się obudziłam, sniły mi się jakies dziwne rzeczy...ech.... Na kawke zapraszam, bo ide robic;)

Gość Kessi7a
Halo !! jest tu kto :-)

Gość plamiasty suflet
Witam.....:) No ja też z Łodzi. Mieszkam tutaj 8 lat, ale jakoś jeszcze nie czuję się jak u siebie:O

Gość Kessi7a
🖐️ Kasiu :-) nie, nie byłam :-( Mój syn załapał przeziębienie i trzeba domowymi sposobami postawić Go na nogi,ponieważ w czwartek wyjeżdża na MP młodzików.Jak pech to pech :-( Oglądaliśmy w telewizorni :-)

Gość Kessi7a
Plamisty :-) 🖐️

Kesii Acha;) No ja byłam tylko na chwilkę, własnie na Światełku, ale i relacja to też oki;) Kurcze, chłodno było i mnóóóóóóóóóóóóóstwo ludzi... Dobrego dnia;)

Witaj Plamisty :) Nam przypomniało się o WOŚP wczoraj o 19:50, zrobilismy symboliczne światełko do nieba (uniesiona zapalniczka);) Miłego dnia!

Gość Kessi7a
Jam zabiegana :-) chyba jak zwykle ..yyyyyyyy moi panowie sa juz prawie przygotowani do wyjazdu :-)Od czwartku odpoczywam:-)

Gość Kessi7a
Holoooooooooooo !:-) Witajcie 🌻 \__/>