Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kessi7a

Łodziaki łączmy się -

Polecane posty

Gość sialalalalalaal
czesc Babeczki:) powiedzcie mi prosze gdzie w Łodzi kupię ładna wieczorową sukienkę w standardowym rozmiarze, i gdzie mozna kupić też cos wieczorowego w rozmiarze xxl? pozdrawiam:)

Sialala, ano nie wiem:O jest Galeria Łódzka, Manufaktura - tam mnóstwo sklepów ciuchowych jest a jak coś taniej chcesz, to pod Łodzią - targowisko Ptak - niedaleko Rzgowa i bazar w Tuszynie;) tylko,ze w Tuszynie nie zawsze jest gdzie przymierzyc, bo to taki wielki rynek jest a w Ptaku, to boksy i przymierzalnie to głownie jakas zaslona w takim malym sklepiku;)

Gość sialalalalaaaaaaaaa
Dzieki:-) chociaż bardziej chodziło mi o konkretne nazwy sklepów:-) czyli znowu czeka mnie polowanie na chybił-trafił:-D a w manufakturze , to najbardziej lubię zimne piwo w knajpie przy tym wielkim "dziedzińcu":D pozdrawiam:)

Gość neibieskooookaa22
hey! ja lubię i piwko i gorąca czekoladę w Manu ;) pomimo zimy za ooknem, ja kupiłam ostatnio sukienkę na lato! :D takze uważaj na to co kupujesz, bo jak my baby wybierzemy sie na zakupy, to ;) Miłego weekendu 🌻 idem się "szykowac" jakby co, będę w Cottonie:D:P