Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddam męża w dobre ręce

MĄŻ DO ODDANIA W DOBRE RĘCE!!!!!!!!!

Polecane posty

Bogaty, ma własnościowe mieszkanie w Warszawie i mi się znudził. Może znajdzie się ktoś chętny zaopiekować się takim na stałe? Tylko poważne sex oferty.

Gość gość
dobre;)

Gość GosiuniaaaaaaaAllegrowiczka
Bogaty bo ma mieszkanie? A ma cos jeszcze?

takiego zuzytego to ja nie chce chyba ze sie nim troche pobawie i dam nastepnej lasce

Gość ja również
oddam, tylko że....no właśnie:( ma 50 lat, a poza tym sporo zalet:)

Gość ja również
i dodam jeszcze, że przebieg ma niewielki, najwyżej dwie:D

Co to za szmatławiec się podszywa za mnie? Ty Wacław - po co ci mój mąż jak na tym bazarze masz taki wybór, że hej? A ty Gosiunia - oprócz mieszkania ma jeszcze dziecko i pełno kłopotów ze mną. Także się zastanów.......

Gość ja również
zapewniam, że z fajką nie będzie najmniejszych problemów, dziwne, nie?? :D ale fajka to nie wszystko

Gość iiiiiiiiiiiiihh
ta co odda męza ... a moze sama byś sie oddała , chetnie poznam warunki , jakie spełniasz...

Przegrałaś życie - Funkcjonuje prawidłowo. Ty, ale po co ci mój mąż jak przegrałaś życie. On też przegrał. Acha, zapomniałam dodać, że ma jeszcze czteropokojowy apartament na Wólce Węglowej. Także "przegrałaś życie" będziecie mieli gdzie mieszkać.

Do: iiiiiiiiiiiiihh - o którą pytasz, bo nas jest dwie. Oryginalna i podróbka. Ja jestem oryginalna. Zresztą ja już się oddałam i widzisz co mam? A poza tym wątpię, czy sprostasz moim wymaganiom? hardXxX: uważaj se co mówisz jałopo, kłopoty nie oznaczają hiva. Jak chcesz hiva, to rozdaje go simone z Kamerunu. Telewizora i radia nie masz?

mam nawet komputer i neostrade :D ale temat z HIVem na czasie jest dlatego zapytalem :> a Simon teraz na wczasach jest :D (ciekawe czy bedzie sie musial po mydlo nachylac :D )

Co wszyscy pouciekali ?

Gość ja również
do oddam mężą w dobre ręce--->>> ja nie jestem podróbą, tylko też chcę oddać swego męża, niekoniecznie w dobre rece, nie doceni tych dobrych rąk, niech więc idzie w jakiekolwiek;)

A ja mam laptopa i nawet kablówkę. A i komórkę z radiem. Gdyby nie to, nawet bym nie wiedziała o Simonie. Biedaczek, ciekawe co z nim będzie?

ja również: ja nie do ciebie z tym tekstem tylko do mojego klona, co to napisał "Przebieg - wyr***ał ok. 38 kobiet" Źle odczytałaś moją intencję. A swoją drogą to już jest nas dwie, widzisz sama, że jednego i to z takim majątkiem żadna nie chce, a co dopiero dwóch? Bogacwo im nie w głowie, więc na co jeszcze lecą?

no tak Simon biedaczek :D szkoda ze go zamkli bo pewnie chcialas tez mu zrobic laske :D

No tak szkoda. Spragniony jesteś czy co? Poza tym brzydzę się czarnuchami, co to swoich nie ma? I nie zbaczaj z tematu, tu chodzi o mojego męża a nie o Simona biedaczka. Jeszcze raz powtarzam: CHCĘ ODDAĆ MĘŻA. ??????????????????????????? Brak chętnych. Przecież za darmo i jeszcze flaszkę dorzucę. Jak się nikt nie zgłosi, to wystawię go na licytację na Allegro.

wystaw go na allegro :P daj jakies fotki moze i wydruki z konta bo nikt nie chce kota w worku :D nawet pozdro :P huehue

jutro wystawię, bo teraz idę spać. DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!

Hej już jestem!! Witajcie wszyscy i ci co chcą oddać i ci co chcą wziąć. Dzisiaj zaczął się weekend - więcej ludzi na forum, więc może znajdzie się więcej chętnych wziąć mojego męża w dobre ręce. Oczekuję propozycji. Tylko poważne oferty. Zdjęcia tych co się decydują, mile widziane. Potem nastapi pierwszy etap selekcji.