Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fidelma

Beznadziejne sie zrobilo to forum

Polecane posty

mnie chodziło o kilka postaci, których obecnie nie ma, a które roztaczały niepowtarzalna atmosferę...................

dupy w góre .ruszamy na podbój świata . to co jakies ATAKE Luśka:P

coheed mnie tez tu brakuje paru :classic_cool: osób ,ale cóz albo nie chcą ,albo nie mogą ,albo maja odwyk od kafe:(

albo nie ma po co.................. z tego co wiem niektórzy zmienili nicki ja nie zamierzam.................

tematy nudne, gówniarzom nie chce się czytac poprzednich gdzie wszystko maja kawa na ławe, humoru też nie ma ile można o malych członkach albo cyckach?

Gość gabi123
zawsze można poczytać o grzybicy pochwy hehehe

To fakt.. i nie ma już tych samych podszywaczy, którzy rozpisywali się na pół strony.. każdy topik jeśli nie zgaśnie przeistacza się w wielkiego tasiemca, gdzie ludzie dzielą się tym, co jedli na śniadanie i robili w danym dniu.. :o No kurczę i nie ma fenomenu draży ani nic z tych rzeczy.. co się tutaj dzieje?? :(

No też :p Chociaż czasem przeglądam jakiś topik tematyczny, nie wiem np o tej grzybicy nawet a tam na końcu dziewczyny piszą - no ja byłam dzisiaj na zakupach tralallaa i co..? :o No okej, wszyscy się kiedyś rozłażą, jak tematy.. ale nie wiem, kiedyś było inaczej 😭 Byli tymczasowo wkurzający Elma i Tud, potem ta dzioucha, która twierdzila, że poprzez rozszerzenie warg sromowych widzi macicę i ma na niej guzki.. ech.. :(

skoro wspominamy chyba sie starzejemy :)

Gość kukuryku...
a kogo wam brakuje? mi czarniejszego niz mrok😭:(

NIKOGO NIE OBRAŻAM I NIE ZNIKAM........................

nie znika- czytam intensywnie . mi brakuje cukiereczka . luśki (mogłabys byc częściej) Zośki ,RTL-a,malutkiej . wasze zdanie o nich jest waszym i niech tak pozostanie , zawsze było o czym pojajczyć:)

No tak :) Mi brakuje takich bardziej pomysłowych topików i prowokacji, które ciągnęły się przez kilkanaście stron ;) było się z czego pośmiać..

mnie sie przypomina droga hanko taki fajny był albo jakie najbardziej obleśne rzeczy robia faceci :)

Gość e tam piszecie
zawsze narzekacie. też kiedyś nowi byliście. i starzy narzekali, że te forum nijakie. potem Wy tworzyliście inny klimat, znowu było inaczej a ciekawiej.siedzicie tutaj i smęcicie, zamiast zmienić forum, albo zacząć pisać coś sensownego. co to?? Wy byliście jakieś podrzędne postacie? tamci pierwsze skrzypce, a Wy jak giermki obok? no to gratulacje, skoro tak bezbarwbi jesteście, że nic nie wymyślice sami. 🖐️

to nie tak ,jak ja sie chciałam dostać i zadomowić gdzies na dłużej to nie było takie łatwe . olewali mnie i tyle . trzeba umiec sie wkupić(taka prawda . a teraz wyjeżdżają odrazu ze scatem i innymi gównami na dzieńdobry .

a ja to mam gdzies i jestem soba nie bedę sie nikomu podllizywac.............

Gość e tam piszecie
jankesa---------------> też tu jestem od dawna, i zawsze wyjeżdżali z takimi prowokacjami, i nowi ZAWSZE mają trudno. ale to nie o podkupianie się i wchodzenie w tyłek chyba tutaj chodzi? wchodzę tutaj, żeby się poudzielać, powygłupiać, a na sympatii nie zależy mi.nowi zawsze mają problem, starzy też. bo i ich się czepiają. i to było od wieków na kafe, więc nie przesadzaj.