Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fidelma

Beznadziejne sie zrobilo to forum

Polecane posty

Gość e tam piszecie
:D ja tam podziwami pozdro :D (czy to pod podlizywanie już wchodzi, czy nie? ;)) bo sama nie zdecydowałabym się nigdy na umieszczenie fotki w profilu choćby ze mnie miss polonia była. ludzie wtedy większą uwagę zwracają i czepiają się za wszystkie krzywdy z reala :D

np gość mam 22 lata czy cos takiego, to naprawde jest problem tego człowieka

Coheed 100%-owy nąłóg . tylko ,że ja juz potem nie pisże tylko czytam:)

ale w pewnym momencie i mine opadły ręce.......................

Gość e tam piszecie
:D nie nie zgadłaś pozdro :D jestem mniej popularna, ale chyba kojarzą mnie. wy chyba na pewno :D ale i tak nie napiszę :P

Gość gość
Jankesa, to zadne wyroznienie, wierz mi. Bywaly baaardzo klopotliwe sytuacje, nawet osobiste z tego powodu, ale ja z natury jestem taka bardziej meska chyba niz kobieca, wiec wszystko przetrzymam;)

aha mam 22 lata i nie mialem dziewczyny........................

Gość e tam piszecie
cohhed -------------> ale co? że ma 22 lata i nie miał dziewczyny? czy że te żale na forum pisze???

pozdro gdybym nie wiedziała ,że \"masz jaja\" to bym ci tego nie napisała:P

chodzi mi o to, że pojawiają się ludzie z rzeczywistymi problemami................. taki byl jego nick..........

Gość gość
Zostan Coheed!;)

Gość e tam piszecie
ja wam powiem jak wyjść z nałogu : przestańcie się udzielać na swoim nicku, na orange wchodźcie, czasem coś skrobnijcie, zupełnie anonimowow. z czasem wchodzicie coraz rzadziej, albo tylko zerknąć. 5 minut i was nie ma. ja już chyba raz na tydzień coś napisze. no chyba, że w jakiś top się wkręcę to wtedy tylko na jednym się udzielam, i potrafię znowu codziennie siedzieć :D

no i pejoratywnie żale............................. od razu jest nie taki wydźwięk...........nie lubie takich okresleń, jak bys sie miala za lepszą bez problemów wyższą ponad to........każdy ma problemy na swoją miara..............

e tam,> próbowałam , wytrzymałam 2 tygodnie i co . jestem .tęskni sie do starych:D

Gość e tam piszecie
coheed ---------> tu jest mnóstwo ludzi z rzeczywistymi problemami. tylko czarnuchy znane na pomarańczowo pytają się o rady, żeby prestiż nie stracić ;) taka prawda. a takie wygadanie (jak ten chłopak) służy. i to bardzo. zresztą nie wiesz nigdy czy to prowokacje czy nie/.

no i udało Ci się ruszyć jednym słowem strunę, która u mnie budzi u mnie moc :)

obserwowalem go, a używał wielu nicków....................... ale miał swój rozpoznawalny styl i żal mi sie go robiło..................

Gość e tam piszecie
coheed-------------> "żale" t wyraz. nie czepiaj się. ja nie mam się za wyższą. też mam problemy. ale nie raczej nie załtawiam ich tutaj, bo raczej nie potrafię, obcych pytać o zdanie. ale wiem, że niektórzy to lubią a faceci co nie mieli dziewczyny się żalą. wiem, bo dwóch znam. gdzieś się pożalić muszą. by w realu znowu chojrakow zgrywać :)

a ja sie lubie kłócić :) jeżeli nie czytalaś go nie oceniaj pochopnie.............. nie można generalizowac, choć to czasem trudne tym bardziej sądząc tylko po ekranie...............

Gość e tam piszecie
i jeszcze te cenzurki na kafe. przesłodkie to jest :D a co do stylu, to rzadko da się "utrafić" właściwą osobą. coraz częściej każdy do każdego się dopasowuje. i myli się na potęgę. wiem coś o tym :)

Gość gość
Ja pamietam pierwsza gadke z nickiem ja mam 2 2 lata i nigdy nie mialem dziewczyny. Pamietam, ze przezyl szok po rozmowie ze mna, i kompletna zmiana toku myslenia w ciagu 30 minut. Chyba byalam pierwsza osoba, ktora go pytala i sluchala. U jukena teraz wystepuje kompletna zmiana toku rozumowania czasem w ciagu 1 minuty:o. Ja nie wiem co sie dzieje, bo to nie zawsze sa prowokacje, na tyle go znam.

próbuj jankesa próbuj....................... byle ładne dzwieki spod Twojej dłoni wyszły ;)

Gość e tam piszecie
Coheed-----------> mylisz się, bo nie generalizuje, ale moje zdanie jest takie. owszem, nie twierdzę, że nie ma tu ludzi z naprawdę wielkimi problemami, ale czasem te wielkie są niezauważalne, bo pisane grubiańskim jęzkykiem, nieskładnie, z błędami, a te żale urastają do rangi wielkich problemów. i nie mówie o konretnych postacaich. ale jeśli siedzi się tutaj dłużej to niestety o generalizowanie nie trudno. i ocenianie. ale oceniamy tylko postać nie osobę.

Miłe Panie naprawdę dobranoc morfeusz mnie woła................... i nie sądźcie po pozorach :)

mój stary własnie stwierdził\" po co ty tam siedzisz i tsak życia erotycznego nie masz!\" jest fajnie :P

Gość e tam piszecie
Pozdro ------------> a może to, że zaczyna tracić swoich? na tym forum? może ma problemy, T go znasz lepiej. ale takie zmiany nastroju na forum ..to raczej chęć ciągłego zauważania przez innych. bycia w centrum uwagi. a wszystko kiedyś przestaje być w końcu śmieszne/ciekawe/interesujące. szuka się nowych sposobów ;)

Gość gość
tez nie mam zycia erotycznego, ale nie bede robic z tego gigantycznego problemu. Psycha a psycha, echhh