Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fidelma

Beznadziejne sie zrobilo to forum

Polecane posty

ojej czemu tak poważnie ja tu wchodzę dla rozrywki nie ma nic ciekawego wychodzę ale zawsze wracam..........witaj Pozdro............

Gość e tam piszecie
pozdro i (cholera;)) zgadzam się. no ja nie mówię, że na takich topach też nie przesiadywałam, ale potem widzisz co się dzieje. zresztą to ne nowi rozwalają topiki, a chociażby widzą jukena w akcji, gdzie stare forumowiczki przyklaskują jak pingwiny i śmieją się z jego żartów :O (czasem wulgarnych do innych uczestników) to nowy pomyśli "hmm, może tak wkupię się w laski innych? "

Teeeee .historia z jukenem zamkniętai nie klaskałam ,samo wyszło:(

Gość e tam piszecie
no i nie chodzi o powagę, żeby nie było, że ja tak uważam, tylko o odpowiedź, co się z tym forum stało. tak jakby Ci naczelni clowni poodchodzili i cyrk pada. nie przesadzać ;)

Gość gość
e tam piszecie--> i nie wiem jak Ty, ale jak sie siedzi dosc czesto na tym forum z sympatii i przyzwyczajenia chyba juz glownie, to juz sie troche ma dosc czasem erotycznych debat i ja np. mam ochote na jakies glupie (no dobra czesto prymitywne) zarty, prowokacje lub pitolenie o Szopenie, ale topiki-rzeki poswiecone jednej osobie, na ktorych odbywa sie zamknieta dyskusja w kole wzajemnej adoracji moze byc wkurzajace, zwlaszcza dla nowych uzytkownikow. Pamietam jak sama to przechodzilam...nie bylo moze latwo, ale po prostu nie zwracalam na tych ludzi kompletnie uwagi. To oni po jakims czasie o zgrozo zauwazyli mnie. Moze to jest pomysl! Robic swoje i wnosic cos od siebie. I Wam powiem, ze gdyby nie element prymitywnych prowokacji bedacy zasluga wiadomo jakiego forum...to moze oprocz coheeda i paru innych powaznych ludzi nikt by juz tu nie zagladal.

Gość e tam piszecie
jaknesa ----------> ja nie piję do Ciebie :) naprawdę :) piszę ogólnie, jak jest. innych trollów nie kojarzę ;) więc na jego przykładzie, jak to wygląda piszę, bo sama piszesz, że rozwalają topiki :) Ciebie lubię (wirtualnie) i żadne słowow nie było skierowan wprost do Ciebie :)

e tam piszę .... to dobrze miło mi :) . zaczernij się albo wejdż na twój stary nick :P pokuś los

Gość gość
Coheed, pozdrawiam;)Juken przegina, ale to odrebna historia....troche go lepiej poznalam od Was..i widze tu bardziej skomplikowana sprawe. No coz, wiekoszosc ludzi jendak oceni ksiazke po okladce, bo nie ma tu czasu, zeby analizowac osobowosc kazdego czlowieka, ale ja jukena chyba rozumiem, choc nie popieram.

dzieki za tego poważnego czlowieka to mi dowaliłaś :) faktem jest, że nie ma ciekawych topików i ciekawych wypowiedzi................. i niekoniecznie poważnych ale oryginalnych i niepowtarzalnych

Gość e tam piszecie
pozdro o to chodzi. pewnie, że i ja potem wchodziłam na to forum tylko dlatego, że miałam kółko wzajemnej adoracji i słodziłam, słodziłam aż z tym miodem wypłynęłam ;) teraz już mi się nie chce po prostu. i tyle. wchodzę czasem, udzielam się. i wychodzę. rzadko po swoim nicku. a te taśmowce o jednej osobie, gdzie sępy i obróncy rzucają się sobie do gardeł to na co to? ja rozumiem pitolenie o niczym, naprawdę. i te prowokacje też rozumie,. dlatego nie obiwanim nowych o to, że sami chcą tak zaistnieć. albo szybko, albo cieprliwie. udzielać się i czekać, aż zauważą. jest trudno ;) ale chyba zawsze było ;)

robi co chce i tyle . szkoda ,że po ryju dostałam . ja pamiętliwa jestem :)

Gość gość
Ta prywitywna prowokacja, o ktorej pisalam ma oczywiscie pewne granice;) Np. to co ja zobaczylam wczoraj w nocy na swoj temat to juz przeszlo samo siebie poraz kolejny;)

chyba moje wypowiedzi są hm................. trochę obok nurtu................ dobranoc:)

Gość e tam piszecie
Pozdro -----> do jukena nic nie mam. chodzi o coś innego. zresztą nie o nim topik ;) co do orginalnych wypowiedzi, niepowtarzalnych to trzeba by tak zlustrrować całe forum. bo nie ma tu kogos, co cały czas sypał by postami, które przejdą do historii. ale zdarzają się i takie przypadkowe, co szybko reszta łapie ;)

a wy nie widzicie .ze jestem tu raz na killka dni ( z wyjątkiem nocek ,męża) ,ale nie przez to ,że musze tylko ,że mi się nudzi:). jestem na iinych topicach . i wiem co i kiedy :)

Gość e tam piszecie
pozdro -------------> a co się stało? znowu dowalali? ;) jankesa -----------> ode mnie dostałaś? bo nie rozumiem. jeśli tak to ZAPRZeCZAM :)

Gość e tam piszecie
ja jestem tutaj raz na miesiąc :) no może częściej, ale to dla mnie rewelka w porównaniu do kiedyś :D wyleczyłam się z kafe :D

Gość gość
Janka--> on sobie czasem nie radzi z zyciem, wiesz? Mam nadzieje, ze nie bedzie tego czytal...czasem ma takie pomysly, ze mi rece opadaja i sie zastanawiam, czy rozmawiam z 22 latkiem, czy z 5 latkiem, choc jak wiesz sama tez powazna nie jestem, ale mniejsza juz o to...Mnie tu nie bylo prze pare dni, tylko przelotem i co weszlam to widzialam jakis kal:o Kurde, sama mam takie gadki, ale nie w taki sposob i nie tu:oCoheed-->powazny facet, wydzwiek wypowiedzi mojej mial byc pozytywny;)

Gość gość
e tam piszecie---> mala podpowiedz prosimy, kim jestes;)A wczoraj po prostu kolejne tamty o gow..nach polecialy oczywiscie ja sama mialam je o sobie pisac. byly nawet fotki jak robie kupe na jakiegos faceta:D. Nie obczailam dowcipu do tej pory:D

Pozdro ja sobie ze wszystkiego zdaje sprawę ;. ale jego przegięcie w tym momencie sięgneło mojego zenitu . ale nie kontynułujmy tego tematu (sie skończył . razem z tym policzkiem) .

kurde jeszcze wlazłem to nałóg, komuś się to może wydać dziwne przecież łatwo jest potępić skazać, ale pomóc, zrozumieć wyciągnąc pomocną dłoń jest trudniej. Tu widać kto ma charakter, a kto sobie nie radzi............. czasem się to źle kończy...............można przecież pomysleć w inny sposób o drugiej osobie czemu taka jest................nikt sie nie rodzi zły z natury wręcz przciwnie..................

Gość e tam piszecie
:D ja i tak uważam, że kafe w porównaniu do f23 (byłam tam może z 2 razy) to niebo z samymi aniołkami :D podpowiedzi nie będzie żadnej ;) ale znacie mnie :D

chyba zaczynam filozofować............to nadmiar mineralnej wypilem chyba z półtorej butelki :)

szczerze pozdro to nie rozumiem ,dlaczego sie te wszystkie pacany tak na ciebie rzuciły (bez obrazy ,daj skończyć) co po chwile ktoś tu albo tam zwala pod wielkie cycki albo motylka. a na ciebie wciąż jest popyt . kurna . chyba sie skusze i zmienie profil o 180 stopni ,i będą walić podemnie:P

Gość e tam piszecie
można i tak na to popatrzeć coheed. ale wtedy i na tch rozwalaczy topików i na tych rozciągaczy topików trzeba spojrzeć jak na człowieka o słabym charakterze? z problemami?? czasem to są czarnuchy, które mają ochotę na chwilę zabawy, albo po prostu na dokuczenie innym czarnuchom, i rozładowanie tych słodkości, które dostraczali im przed chwilą na stałym nicku :D

Gość gość
wrrrrrrrrrrrr, niedobra jestes. Mam takie typy, zgadlam?AniulciaTeoriaLożaSrali graliGorrraca...nieeeeeeemozliweeee chyba a jak ktos bardziej z ogolnej, to w tej chwili nie skojarze.Chyba nie zgadne:o